Aiatööriistade kast Fiskars Urban, 35x31x17 cm

Täpsustused:
Tüüp: Kotid, kastid
Ettenähtud: Tööriistade hoidmiseks
Kauba ID: 10180027
2499
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

15. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

15. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

15. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

15. oktoobrist

259

Kuller

15. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

15. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

15. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

15. oktoobrist

259

Kuller

15. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Aiatööriistade kast Fiskars Urban, 35x31x17 cm

Fiskars Urban Garden Tool Box on ideaalne lahendus linnaaednikele, kes vajavad kompaktset ja tõhusat hoiulahendust. Sellesse mahub suur hulk tööriistu, hoides aiatööriistad korrastatuna ja hõlpsasti kättesaadavana. Selle vastupidav disain ja läbimõeldud mõõtmed teevad sellest täiusliku abimehe neile, kellel on piiratud hoiuruum, kuid kes armastavad aiatööd.


  • Kompaktne disain: 35 cm pikk, 17 cm lai ja 31 cm kõrge, see tööriistakast mahub hõlpsasti väikestesse ruumidesse ja selles on palju ruumi tööriistade hoidmiseks.

  • Vastupidav konstruktsioon: tuntud aiatööriistade kaubamärgi Fiskars valmistatud tööriistakast tagab pikaajalise kasutuse ja töökindluse.

  • Mitmekülgne hoiulahendus: see spetsiaalselt projekteeritud tööriistade hoiukast aitab hoida teie aiatööriistad korras ja kasutusvalmis.

  • Kerge ja kaasaskantav: tänu väikesele suurusele ja kergele kaalule on seda lihtne kaasas kanda ja see on ideaalne tööriistade transportimiseks erinevatesse kohtadesse.

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Aiatööriistade kast Fiskars Urban, 35x31x17 cm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Aias või kodutalus töötades on sageli vajalike asjade omadus liikuvus (võimalus neid lihtsalt ühest kohast teise teisaldada). Aiakotte, mis on tavaliselt valmistatud vastupidavast ja kergest sünteetilisest materjalist, saab kasutada aiajäätmete kogumiseks ja seejärel mugavate sangade tõttu hõlpsasti teise kohta kanda. Mittepüsivaks kasutamiseks sobivad suurepäraselt multifunktsionaalsed kokkupandavad ratastele paigaldatavad aiakotid. Muidu, kui olete püsiva asukoha leidnud, on väga mugav soetada aiakast, mille suurus ulatub väikesest ülisuureni. Sellised kastid on mugavad ka erinevate aiaesemete hoidmiseks.

Kvaliteetsed pinnase teisaldustööriistad muudavad töö lihtsamaks. Nende kasutamine aitab läbi viia erinevaid haljastustöid, nagu maa või umbrohu kaevamine, taimede istutamine jne. Kahvlid, labidad, rehad ja kultivaatorid muudavad aiaprobleemide lahendamise veelgi tõhusamaks ja mugavamaks. Istutamist alustatakse igas talus sobiva labidaga, mille pikkus oleneb sinu pikkusest – pikk inimene vajab pikema varrega labidat kui lühem inimene. Puude ja põõsaste istutamiseks vali kitsama plaadiga labidad, suurema plaadiga tööriistad sobivad aga suurepäraselt suuremale maa-alale. Istutuskahvlid on kasulikud, kui teil on vaja sõnnikut, jäätmeid või komposti maha laadida ja raputada. Rehad tasandavad mullapinda ja on iga mulla asendamatud kaaslased. Pika varrega reha võimaldab rohida ja katta suuremat pinda, lühikese varrega tööriistad aga hoolsamalt teedel tööd teha ja väiksemat umbrohtu välja rookida. Kobesteid ja kõplasid kasutatakse mulla kobestamiseks ja rohimiseks, seemnete külvamiseks, ümberistutamiseks ja istikute istutamiseks. Vastupidavad ja ergonoomilised tööriistad on loodud funktsionaalsesse aeda, seega kiirusta sobivamate abiliste valimisega!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Aiatööriistade kast Fiskars Urban, 35x31x17 cm

Kauba ID: 10180027
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,32 x 0,18 m, 1 kg
Pikkus: 350 mm
Laius: 170 mm
Tüüp: Kotid, kastid
Vaade: Fiskars, kotid, kastid aiatööriistad
Ettenähtud: Tööriistade hoidmiseks
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Aiatööriistade kast Fiskars Urban, 35x31x17 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki