Käsisae tera Fiskars SF33 1020197, 330 mm

Täpsustused:
Tüüp: Terad
Ettenähtud: Heki pügamine, lõikamine
Kauba ID: 10166802
6149
Lisa korvi
813 / kuus
Sinu linn

Postkontor

15. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

15. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

15. oktoobrist

249

Kuller

15. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

15. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

15. oktoobrist

249

Kuller

15. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Käsisae tera Fiskars SF33 1020197, 330 mm

Fiskars SF33 käsisae tera, mille pikkus on 330 millimeetrit, on hädavajalik tööriist aiandushuvilistele ja professionaalidele, kes soovivad hooldada hekke ja põõsaid täpselt. See lõikamiseks ja trimmerdamiseks mõeldud tera tagab puhta lõike ja tõhususe, mistõttu on see ideaalne neile, kes nõuavad oma aiatööriistadelt kvaliteeti ja usaldusväärsust. Selle vastupidav konstruktsioon ja ühilduvus Fiskarsi saagidega teeb selle ideaalselt sobivaks kõigile, kes soovivad oma aiapidamist tõhustada.

  • Täppislõikus hekkide ja põõsaste jaoks: See lõikamiseks ja trimmerdamiseks oskuslikult valmistatud tera teeb puhtaid ja täpseid lõikeid, tagades, et teie aed näeks välja parimana.
  • Vastupidav 330 mm konstruktsioon: See tugeva konstruktsiooniga käsisae tera on loodud regulaarsele kasutamisele vastu pidama, tagades pikaealisuse ja järjepideva jõudluse.
  • Täiuslik ühilduvus: Spetsiaalselt Fiskarsi saagidele sobivaks disainitud tera tagab optimaalse tõhususe tagamiseks õmblusteta integreerimise.
  • Usaldusväärne Fiskarsi kvaliteet: Kuuludes tuntud Fiskarsi kaubamärki, tagab see tera usaldusväärsuse ja suure jõudluse, mida usaldavad nii aiaprofid kui ka entusiastid.

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Käsisae tera Fiskars SF33 1020197, 330 mm

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Regulaarne aiahooldus määrab teie põõsaste ja puude välimuse. Heki moodustamine on aiahoolduse lahutamatu osa. Hoolikas pügamine ja trimmerdamine aitab seda säilitada mitte ainult kauni vaate jaoks õues, vaid ka tervema ja tihedama taimekasvu jaoks. Õigeaegne ja korralikult hooldatud hekk rõõmustab taime tiheda ja tugeva struktuuriga, kuid oluline on selleks valida kvaliteetsed tööriistad. Käärid on aias vajalik tööriist, millega on väga mugav hekki pügada. Neil on laiad ja sirged käepidemed ning sirge tera. Ergonoomilised ja vastupidavad käärid aitavad luua visuaalselt täiusliku ja korraliku heki. Tugevate kääride abil on võimalik luua mitte ainult standardsed, vaid ka muud hekkide vormid, et saaksite teostada kõik oma unistuste ideed. Kvaliteetse teraga vastupidav trimmer tuleb eriti kasuks hekkide lõikamisel, mistõttu on oluline valida õige tööriist, et heki kallal töötamine oleks võimalikult lihtne. Olenemata sellest, kas olete algaja või professionaalne aednik, on hekkide pügamine heade tööriistadega palju lihtsam.

Terad

Erinevate aiatööde tegemisel läheb väga sageli vaja spetsiifilisi tööriistu, mille hooldamine on ülimalt oluline, sest siis ei kahjusta aiatööriistade terad mitte ainult taimi, vaid aitavad ka tõhusalt ja ohutult töötada. Kontrollige hoolikalt kõiki oma aiatööriistu pragude ja muude defektide suhtes, mis võisid kasutamise ajal tekkida. Võib-olla on aeg tera välja vahetada? Kvaliteetsed terad võimaldavad lõigata ka kõige raskemini ligipääsetavaid nurki ja servi. Tänu oma spetsiifilisele kujule sobib tera suurepäraselt töötamiseks ka raskesti ligipääsetavates kohtades. Aiatööriistad nagu kirved, oksakäärid, oksariistad ja vikatid on teravate teradega, mistõttu nende terad nõuavad erilist tähelepanu ja tõsist hooldust. Eksperdid soovitavad valida need kirved, mille terad on valmistatud kõvast karastatud metallist, mida iseloomustab suurepärane teravus ja lihtne teritamine. Seda tüüpi tera on integreeritud käepideme korpusesse, mis muudab need tööriistad äärmiselt ohutuks. Erinevad materjalid ja teratüübid on loodud selleks, et aidata teie aiatööriistu võimalikult tõhusalt ja ohutult kasutada, nii et valige endale parim valik kohe!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Käsisae tera Fiskars SF33 1020197, 330 mm

Kauba ID: 10166802
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,2 x 0,15 m, 1 kg
Tüüp: Terad
Vaade: Fiskars, terad aiatööriistad
Ettenähtud: Heki pügamine, lõikamine
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Käsisae tera Fiskars SF33 1020197, 330 mm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki