Kokkupandav käsisaag Silky F180-7,5

Täpsustused:
Tüüp: Oksasaed
Ettenähtud: Lõikamiseks
Kauba ID: 10179792
6249
Lisa korvi
826 / kuus
Sinu linn

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

30. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

30. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

30. oktoobrist

259

Kuller

30. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kokkupandav käsisaag Silky F180-7,5

Silky F180-7.5 on kompaktne voldiksaag, mis kaalub vaid 150 g värske ja märja puidu jaoks.

Professionaalsed käsisaed Jaapani kaubamärk Silky loodi sajandeid kestnud traditsioonide põhjal usaldusväärsete lõiketööriistade valmistamisel ja kaasaegsete tehnoloogiate kombinatsioonil. See kombinatsioon muudab Silky tööriistad väga vastupidavaks ja teravaks, tänu millele saame kõrge lõikeefektiivsuse.

Silky F180 seeria on ülikerge ja käepärase disainiga mitmekülgne puidusaag, mis sobib suurepäraselt õues, aias ja kodus kasutamiseks.

Silky F180 saeleht on täpselt laseriga lõigatud suure süsinikusisaldusega, suure elastsusega terasest ja kõrge kulumiskindlusega. Tera pind on kroomitud, mis kaitseb korrosiooni, puidumahla kahjulike mõjude ja atmosfääritegurite eest.

Siidised saed paistavad silma oma täiustatud hammaste disaini ja saagimistehnikaga & ldquo; üksteist & rdquo; maksimaalse mugavuse ja minimaalse energiakulu tagamiseks . Teravad hambad lihvitakse tõhususe suurendamiseks kuni neljas tasapinnas. Samuti on oluline, et ainult hammaste servad oleksid induktsioonkarastatud , mis muudab ülejäänud saelehe pehmeks ja painduvaks, vältides nii sae purunemist töö ajal või ebaõigel kasutamisel. 

detail on liivakella kujuga, mille tulemusena ei jää saeleht lõikamise ajal kinni nagu enamikul turul olevatest saagidest. See iseloomulik hambaprofiil ei vähenda mitte ainult läbipaistmatust lõikamise ajal, vaid muudab puidu pinna pärast lõikamist eriti siledaks, ilma killude ja rebenenud servadeta.

Käsisaag Silky F180 on varustatud saelehega, mille pikkus on 180 mm ja mille konstruktsioon on 7,5 hammast 30 mm tera pikkuse kohta. See tera sobib kõige paremini kuni 90 mm paksuse värske puidu saagimiseks .

Saag on kokku volditud, nii et agressiivsed hambad on käepideme sees kindlalt peidus. & Nbsp; Lukustusmehhanism võimaldab teil sõltuvalt olukorrast ja töötingimustest saelehe lukustada kahte erinevasse asendisse.

F180 kasutab polüpropüleenist kummist sisestustega käepidet , mis neelab vibratsiooni ja tagab hea haarduvuse.

Silky F180-7.5 on taskusaag, mis meeldib kindlasti kõigile ellujääjatele, põõsasõpradele, jahimeestele ja inimestele, kes otsivad tõhusat tööriista aeda või kodutöökotta.

Silky F180 saagidel on meie pakkumises vahetatavad terad.

Meie valikust leiate laias valikus aiatööriistu lõikamiseks. Siia kuuluvad kaasaegse disainiga käärid, kirved, saed, noad, aiatööriistad ja muud aiatööriistad.
Siit leiate kõige funktsionaalsemad saagidega käärid ja lõikurid, mis hõlbustavad puude, põõsaste ja lillede varte lõikamist. Professionaalsete tööriistadega on seda aiatööd kahtlemata palju lihtsam teha kui tavaliste kääride või muude kodus saadaolevate majapidamisvahenditega.
Kui aga rääkida kääridest, siis meie valikus on ka spetsiaalselt disainitud ülifunktsionaalsed poleeritud süsinikterasest käärid mugavate pikkade käepidemetega. Need muudavad taimede pügamise lihtsamaks, kuna saadaval on ka kõige raskemini ligipääsetavad kohad. Lisaks leiate siit multifunktsionaalseid noad ja kirved lihtsamaks lõikamiseks või puidutöötlemiseks.
Meie valikus on palju tuntud kaubamärke nagu "Fiskars", "Gardena", "Samurai", "Darlac", "Hecht" jt. Erilise ergonoomilise disainiga aiatööriistad võimaldavad kiirelt ja kvaliteetselt teha ka kõige raskemad aiatöid.

Üldine tooteinfo: Kokkupandav käsisaag Silky F180-7,5

Kauba ID: 10179792
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,4 x 0,3 m, 0,8 kg
Pikkus: - mm
Laius: - mm
Kaal umbes: - kg
Maht: - l
Tootjamaa: Japonija
Tüüp: Oksasaed
Vaade: Silky, oksasaed aiatööriistad
Ettenähtud: Lõikamiseks
Kaubamärk: Silky
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Silky tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kokkupandav käsisaag Silky F180-7,5
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki