Saagikoristuskäärid Gardena GripCut

Täpsustused:
Tüüp: Käärid
Ettenähtud: Puuviljade, marjade korjamiseks
Kauba ID: 7409815
2069

1 tk on jäänud

Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 1. maist

000

Omniva pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

219

DPD pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

259

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Omniva pakiautomaat

Reedel, 3. maist

219

DPD pakiautomaat

Reedel, 3. maist

249

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 3. maist

259

Kuller

Reedel, 3. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Saagikoristuskäärid Gardena GripCut

GripCuti koristuskääridel on haarats ja need võimaldavad tänu sisseehitatud haardefunktsioonile lõigata ja hoida vaid ühe käega korraga. Kääride GripCut funktsioon on väga kasulik: lõigake värskeid ürte, näiteks peterselli või murulauku, ja hoidke neid samal ajal. Sa ei jäta saaki maha ja sul on vabad käed kausi või kurna hoidmiseks, mis tähendab, et sa ei pea pidevalt kummarduma, et asju põrandal olevasse anumasse panna. Kvaliteetsed ja vastupidavad roostevabast terasest terad on lõikamisel väga tõhusad. Teravate teradega saate teha puhtaid ja täpseid lõikeid kuni tipuni. Tänu ergonoomilistele pehmete komponentidega ErgoTec käepidemetele istuvad koristuskäärid ideaalselt käes ja on libisemiskindlad. Ühe käega lukustusmehhanism aitab GripCuti hoiustamiseks turvaliselt sulgeda. Tera on toidule ohutu ning ei erita maitset ega lõhna. Puhastamise hõlbustamiseks võtke lihtsalt Gripper kõigepealt lahti ja seejärel pange see koos GripCutiga nõudepesumasinasse. GARDENA rõhutab GripCuti kõrget kvaliteeti pika 25-aastase tootjagarantiiga toote registreerimisel aadressil gardena.com/registration 3 kuu jooksul pärast ostmist. Jätka ettevaatlikult. GARDENA mikrolõikus. Austage oma saaki vääriliselt meie täppistööriistade valikuga. Roostekindlate ja vastupidavate roostevabast terasest teradega kvaliteetsed käärid. käepidet saab puhastamiseks kergesti eemaldada Mugav käsitsemine tänu ergonoomilistele ErgoTec käepidemetele, libisemisvastane tänu pehmetele komponentidele ja ühe käega lukustusmehhanismiga turvaliseks sulgemiseks Toidukõlblikud käärid GripCut ei mõjuta maitset ja sobib pesuks nõudepesumasin mugavaks puhastamiseks GARDENA annab GripCut kääridele 25-aastase tootjagarantii pärast registreerimist aadressil gardena.com/registration 3 kuu jooksul pärast ostmist

Selleks, et aed ja keskkond oleks korras ja ilus, on vajalik korralik ettevalmistus. Aiakäärid on tööriist taimede kärpimiseks. Neid kasutatakse okste ja muru, hekkide või väikeste võrsete pügamiseks. Olenevalt otstarbest on need tööriistad erineva suuruse, lõikediameetri, tera tüübi ja kuju poolest. Murukääridel on pikk ja sirge tera ning käepidemed on kinnitatud, et muuta neid äärmiselt lihtsaks. Pügamistööriistadel on pikad käepidemed ja lühikesed terad, mis muudab need äärmiselt ergonoomiliseks. Hekilõikuril on sirged ja laiad käepidemed ning sirge tera. Neil on plastikust, puidust või kummist polsterdatud käepidemed, mis takistavad nende libisemist ja juhuslikke vigastusi töötamise ajal, muutes nende kasutamise äärmiselt mugavaks ja ohutuks. Kääridel on sageli ka teatud mehhanismid, mis suurendavad lõikejõudu ja ei lase käsi nii ära väsida, lõpetades töö palju kiiremini. Kvaliteetsed aiatööriistad muudavad põllutööd lihtsamaks ja aitavad nautida kauneid tulemusi.

Puuviljade, marjade korjamiseks

Igal aednikul on hea meel, kui saabub rikkalik saak kõige magusamatest marjadest ja puuviljadest. Nende korjamine võib aga sageli olla väsitav ja võtta palju aega. Marjade ja puuviljade korjamise protsessi lihtsamaks muutmiseks tasub kasutada kaasaegseid aiatööriistasid.
Meie valikust leiate marja- ja puuviljakorjamise tööriistu paljude tuntud kaubamärkide seast nagu Villager, Fiskars, Gardena. Need on spetsiaalselt puuviljade ja marjade korjamiseks kohandatud tööriistad, mis murravad kergesti läbi ka kõige väiksematest okstest ja võimaldavad jõuda ka ülipisikeste viljadeni. Marjad ja puuviljad kogutakse spetsiaalsesse anumasse, mida on pärast täis saamist lihtne ümber valada. Samuti leiate meie valikust mitme düüsiga multifunktsionaalseid seadmeid, nii et ühe aiatööriistaga saate mitte ainult puuvilju korjata, vaid kasutada seda ka taimesae, rohulõikajana jne.
Mugavad käepidemed, ergonoomiline disain ja kvaliteetsed materjalid võimaldavad teil neid aiaabilisi nautida aastaid.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Saagikoristuskäärid Gardena GripCut

Kauba ID: 7409815
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,165 x 0,09 x 0,035 m, 0,105 kg
Tüüp: Käärid
Vaade: Gardena, käärid aiatööriistad
Ettenähtud: Puuviljade, marjade korjamiseks
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Saagikoristuskäärid Gardena GripCut
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Māris D.
15.04.2024

Käärid on head, siis on mugav koristada viinapuudelt, sõstrapõõsastelt, sõstrapõõsastelt jne. Arvestada tuleb sellega, et käärid on mõõtmetelt väikesed, nendega ei saa suurt midagi lõigata, aga need on pole ka selleks mõeldud. Roheliste, marjade jms väiketaimede jaoks.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki