Umbrohu eemaldaja 3in1 Gardena Combisystem 3608-20

Täpsustused:
Tüüp: Umbrohu eemaldaja
Ettenähtud: Jahipidamiseks, Sambla kraapimiseks
Kauba ID: 811312

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Umbrohu eemaldaja 3in1 Gardena Combisystem 3608-20

Kas teile tundub, et umbrohu ja sambla eemaldamine aiast või õuest on tüütu? Te ei ole üksi, kuna paljud kirglikud aednikud tunnevad samamoodi. GARDENA esitleb Combisystem 3in1 Umbrohu eemaldaja– uuenduslikku, kerget ja mitmekülgset rohimise meetodit, mis on sõbralik ka teie aia taimestikule ja loomastikule.Ühes tööriistas on ühendatud kolm funktsiooni: õhuke, kuid tugev roostevabast terasest tera võimaldab täpselt ja põhjalikult puhastada kitsad kohad, näiteks suletud sillutuskivide vahel terrassil või eeshoovis. Kuid umbrohtu ja sammalt võib loomulikult leida ka laiematest kohtadest, kus on abiks kolmnurkne kumer roostevabast terasest kaar. Combisystemi kolmas funktsioon on metallist hari. See on spetsiaalselt loodud sambla eemaldamiseks ja ka puhastatud samblajääkide kokkupühkimiseks. See rohimise meetod pole mitte ainult hästi läbimõeldud, vaid ka eriti keskkonnasõbralik. Combisystem 3in1 Umbrohu eemaldajat saab kombineerida mis tahes eraldi saadaval GARDENA Combisystem käepidemedega . Selle tööriista pikaajalisel kasutamisel saab roostevabast terasest kaare ja õhukese roostevabast terasest tera kergesti asendada, kui need on pärast aastatepikkust kasutamist kulunud. GARDENA annab sellele tootele 25-aastase garantii.GARDENA Combisystem on universaalselt kasutatav tänu vahetatavatele tarvikutele ja sobib igaks aiatööks Ühildub kõigi GARDENA Combisystemi käepidemetega Turvaline ühendus eemaldaja ja käepideme vahel võimaldab töötada ilma libisemiseta ja usaldusväärselt Kolm praktilist funktsiooni; õhuke roostevabast terasest tera kiireks rohimiseks kitsastes ühenduskohtades; roostevabast terasest rõngas umbrohu hõlpsaks eemaldamiseks laiadelt aladelt; metallharjad sambla eemaldamiseks ja umbrohu kokku pühkimiseks GARDENA pakub Combisystem "3in1" umbrohu eemaldajale 25-aastast garantiid registreerumisel aadressil gardena.com/registration 3 kuu jooksul pärast ostmist

Rohimine pole lõbus. Haruldane õnnelik aednik võib rohimises leida "zeni"-laadse rahu, kuid meile teistele on see tõeline piin. Rohimist ei saa kuidagi valutuks teha, kuid see on talutav, eriti kui sul on õiged vahendid. Mis on umbrohutõmbaja? Käsitsi rohimise tööriist on väike, umbes tavalise aialabida suurune. Sellel on suuruse ja kujuga väga sarnane käepide. Kuid labidapea asemel on käepide kinnitatud pika õhukese metallvarda külge, mis lõpeb kahe umbes 1 tolli (2,5 cm) pikkuse haruga. Mõnikord on selle varda äärde lisajupp, näiteks kiil. Seda kasutatakse tugipunktina umbrohu eemaldamiseks maapinnast. Kuidas käsitsi umbrohutaja töötab? Käsitsi rohimise tööriistade kasutamine pole just lihtne, kuid kui tead, mida teed, ei saa sa valesti minna. Lihtsalt otsige umbrohi üles ja torgake umbrohutaja paar korda maasse, et muld kobestada. Seejärel hoidke umbrohtu oma mittedomineeriva käega varrest kinni. Teise käega sisestage umbrohutõrjepiid pinnasesse 45-kraadise nurga all umbes 3 tolli kaugusel taime alusest. Seejärel lükake käsirohuti käepide otse alla maa poole – tööriista pikkus peaks toimima hoovana, mis tõstab umbrohujuured maast välja.

Sambla kraapimiseks

Sillutuskividega majaomanikele võib sammal olla tülikas probleem. See pole mitte ainult ebameeldiv, vaid võib põhjustada ka pinna kulumist. Õnneks on mõned tööriistad, mis muudavad sambla eemaldamise lihtsaks. Kõige lihtsam on sammalt katte vahelt eemaldada käsitsi tõmmates. See võib aga olla aeganõudev ja pole mingit garantiid, et suudate kogu sambla eemaldada. Seetõttu on järgmised mõned tööriistad, mis võivad aidata samblaprobleeme lahendada. Crevice Scraper – täppislõhede tööriist, mis sobib ideaalselt tõrksa sambla ja umbrohu eemaldamiseks kõige kitsamatest kohtadest, nagu kõnnitee praod ja sillutuskivide vahelt. Teravad roostevabast terasest terad muudavad selle kitsastes kohtades üllatavalt täpseks, muutes selle ideaalseks tööriistaks aeda. Metallhari munakivide jaoks - pikk vars ja tugevad metallist harjased hõlbustavad sambla eemaldamist ja hoiavad keha sirgena, mis vähendab selja pinget. Teine võimalus on pika käepideme külge kinnitatud vahetatavate peadega juhtmeta umbrohutrimmer. Selle masinaga ei pea te pindade samblast puhastamiseks rohkem vaeva nägema.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Umbrohu eemaldaja 3in1 Gardena Combisystem 3608-20

Kauba ID: 811312
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,2 x 0,17 m, 2 kg
Tüüp: Umbrohu eemaldaja
Vaade: Gardena, umbrohu eemaldaja aiatööriistad
Ettenähtud: Jahipidamiseks, Sambla kraapimiseks
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Umbrohu eemaldaja 3in1 Gardena Combisystem 3608-20
5

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(3)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Andrus K.
25.12.2022

Väga hea tööriist.

Andrejs V.
25.02.2022

Aitäh hea toode!

Danutė V.
19.11.2021

Ma pole seda veel proovinud

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki