Universaalse noa lõikekraadiga terad Fiskars 1027233, 5 tk.

Täpsustused:
Tüüp: Terad
Ettenähtud: Abivahendid
Kauba ID: 10166787
2299
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

2. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

2. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

2. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

2. oktoobrist

259

Kuller

2. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

2. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

2. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

2. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

2. oktoobrist

259

Kuller

2. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Universaalse noa lõikekraadiga terad Fiskars 1027233, 5 tk.

Fiskars 1027233 terad on mõeldud neile, kes vajavad oma lõiketööriistade puhul usaldusväärsust ja täpsust. Need lõiketerad sobivad ideaalselt nii professionaalsetele käsitöölistele kui ka kodutööna harrastajatele ning pakuvad erakordset lõiketõhusust ja vastupidavust. Nende mitmekülgne disain muudab need oluliseks täienduseks igale tööriistakastile, tagades, et olete alati valmis mis tahes tööks, mis nõuab teravat serva.

  • Kvaliteetne konstruktsioon: Need terad on valmistatud tugevatest materjalidest, mis pakuvad kauakestvat teravust ja püsivat jõudlust.
  • Mõeldud mitmeotstarbeliseks kasutamiseks: Sobivad mitmesuguste ülesannete täitmiseks, alates üksikasjalikust käsitööst kuni üldotstarbelise lõikamiseni, muutes need asendamatuks tööriistaks.
  • Mugav katkestusfunktsioon: Tagab, et teil on alati terav serv valmis, suurendades ohutuse ja tõhususe kasutamist.
  • Usaldusväärne kaubamärk: Kuuludes tuntud Fiskarsi tooteperekonda, lubavad need terad usaldusväärsust ja kvaliteeti, mida toetab aastatepikkune kogemus tööriistade valmistamisel.

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Universaalse noa lõikekraadiga terad Fiskars 1027233, 5 tk.

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Terad

Erinevate aiatööde tegemisel läheb väga sageli vaja spetsiifilisi tööriistu, mille hooldamine on ülimalt oluline, sest siis ei kahjusta aiatööriistade terad mitte ainult taimi, vaid aitavad ka tõhusalt ja ohutult töötada. Kontrollige hoolikalt kõiki oma aiatööriistu pragude ja muude defektide suhtes, mis võisid kasutamise ajal tekkida. Võib-olla on aeg tera välja vahetada? Kvaliteetsed terad võimaldavad lõigata ka kõige raskemini ligipääsetavaid nurki ja servi. Tänu oma spetsiifilisele kujule sobib tera suurepäraselt töötamiseks ka raskesti ligipääsetavates kohtades. Aiatööriistad nagu kirved, oksakäärid, oksariistad ja vikatid on teravate teradega, mistõttu nende terad nõuavad erilist tähelepanu ja tõsist hooldust. Eksperdid soovitavad valida need kirved, mille terad on valmistatud kõvast karastatud metallist, mida iseloomustab suurepärane teravus ja lihtne teritamine. Seda tüüpi tera on integreeritud käepideme korpusesse, mis muudab need tööriistad äärmiselt ohutuks. Erinevad materjalid ja teratüübid on loodud selleks, et aidata teie aiatööriistu võimalikult tõhusalt ja ohutult kasutada, nii et valige endale parim valik kohe!

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Universaalse noa lõikekraadiga terad Fiskars 1027233, 5 tk.

Kauba ID: 10166787
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,164 x 0,076 x 0,017 m, 0,3 kg
Tüüp: Terad
Vaade: Fiskars, terad aiatööriistad
Ettenähtud: Abivahendid
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Universaalse noa lõikekraadiga terad Fiskars 1027233, 5 tk.
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki