Varuosade komplekt Fiskars 1026297 UPX82, must/oranž

Täpsustused:
Tüüp: Aiatööriistade komplektid
Ettenähtud: Sidumiseks
Kauba ID: 10166897
3099
Lisa korvi
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

7. oktoobrist

259

Postkontor

8. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

8. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

8. oktoobrist

249

Kuller

8. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

7. oktoobrist

259

Postkontor

8. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

8. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

8. oktoobrist

249

Kuller

8. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Varuosade komplekt Fiskars 1026297 UPX82, must/oranž

Fiskars 1026297 UPX82 varuosade komplekt on oluline täiendus aiapidajatele, kes hindavad oma tööriistade usaldusväärsust ja tõhusust. See komplekt on oma iseloomuliku musta ja oranži disainiga ideaalne neile, kes soovivad oma aiatööriistade kollektsiooni hooldada ja täiendada. See sobib spetsiaalselt sidumisülesannete täitmiseks, pakkudes vajalikke komponente, et hoida teie tööriistad optimaalses töökorras. See komplekt on ideaalne pühendunud aednikele, kes soovivad pikendada oma Fiskarsi aiatööriistade eluiga ja jõudlust.

  • Põhjalik varuosade komplekt: Sisaldab Fiskarsi aiatööriistade hooldamiseks kohandatud põhikomponente, tagades nende parima töökorras oleku.
  • Omapärane must ja oranž disain: Pakub visuaalselt atraktiivset ja kergesti äratuntavat värviskeemi, mis sobib Fiskarsi kaubamärgi esteetikaga.
  • Sobib sidumistöödeks: Mõeldud spetsiaalselt sidumiseks kasutatavate tööriistade toetamiseks, suurendades teie aiatööriistakomplekti funktsionaalsust.
  • Usaldusväärne Fiskarsi kaubamärk: Kvaliteedi ja vastupidavuse poolest tuntud Fiskars pakub usaldusväärseid ja kauakestvaid aiatööde lahendusi.

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Varuosade komplekt Fiskars 1026297 UPX82, must/oranž

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sidumiseks

Aiatöödega kaasneb sageli asjade kokkusidumine – puuokste kinnitamine, taimede toetamine ja lillepottide kinnitamine. Õues võib vaja minna ka mereköisid või spetsiaalseid paatidele mõeldud köisi. Ka kodus kasutatakse asjade kinnitamiseks erinevaid niite, pehmeid niite ja džuudist köisi. Meie aiatööriistade valikus on lai valik sidumistööriistu. Alates pehmest aiatraadist kuni tugeva köieni. Siit leiate tööriistad, mida vajate kõikideks välitöödeks ja kodutöödeks. Paksud, kulumis- ja rebenemiskindlad köied on väga mitmekülgsed. Need sobivad suurepäraselt mitte ainult aiatöödeks, vaid ka koju. Näiteks erinevate toataimede toetamiseks, kaunistuste loomiseks, pakendite pakkimiseks jne. Kui vajad tööks peenemat materjali, vali pehme lõng. Need juhtmed on sageli looduslikud värvid, mis segunevad hästi taimedega ja muudavad need silmapaistmatuks. PVC materjalist kaablid on väga praktilised, kuna on vastupidavad, painduvad ja vastupidavad kahjulikele keskkonnateguritele.

Parimate tulemuste saavutamiseks ja aia igapäevatöö hõlbustamiseks - on vaja hoolitseda õigete tööriistade eest. Universaalsed aiasaed sobivad mitmesugusteks töödeks puude, okste või põõsastega. Tänu oma kompaktsele suurusele ja ülikergele kaalule sobivad need ideaalselt teie aia väikseimateks töödeks. Saed on erineva kuju ja suurusega, universaalsed või eriomadustega. Parimad tööriistad on need, mille põhiline lõikeosa on kõvast ja teravast terasest ning mille lõiketerasid saab igal ajal vahetada. Okste lõikamiseks mõeldud saed on tavaliselt raamita ja nende suuremad hambad on valmistatud nii, et need ei libise lõikamise ajal ja neid on lihtne kasutada. Olemas on ka saelehed, mis on paigaldatud käepidemele ja jätavad käepideme asemel ruumi vajaliku pikkusega võllile. Neid tööriistu on ülimugav ja lihtne kasutada, kuna kõrgemate okste juurde jõudmiseks ei ole vaja redelit. Vastupidavad ja kvaliteetsed aiatööriistad muudavad aiapidamise lihtsamaks ja võimaldavad nautida kõige kaunimat keskkonda.

Aiatööriistade komplektid

Kvaliteetsed tööriistad muudavad töö lihtsamaks igaühel, kellel on aed, kodutalu või kes elavad eramajas. Aiatööriistade komplektid tagavad sujuva ja meeldiva töö igale aednikule. Nende tööriistade kasutamine aitab mitmesugustel keskkonnahooldustöödel, nagu kaevamine, rohimine, pinnase kobestamine, taimede istutamine ja palju muud. Kõik need tööriistad on ühes mahukas karbis, milles on piisavalt ruumi kõige hoiustamiseks, kartmata üksikuid tööriistu kaotada ning teades alati nende asukohta, mis muudab teie töö palju tõhusamaks ja kiiremaks. Komplekte on erinevat tüüpi. Elektritööriistu iseloomustab suur võimsus, kiire töö ja vastupidavus. Mehaanilisi tööriistu on väga lihtne kasutada ja need on kõige kasulikumad siis, kui on vaja midagi kiiresti parandada. Akutööriistad on juhtmeta, nii et saate töötada kõikjal. Lisaks on need valmistatud väga painduvast materjalist, mistõttu on neid raskem kahjustada või murda. Komplektid sisaldavad ka erinevat tüüpi tööriistu, seega on oluline valida endale kõige sobivam variant. Aiatööriistade komplektid säästavad ruumi ning muudavad teid aias ees ootavate probleemide lahendamise tõhusamaks ja mugavamaks.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Varuosade komplekt Fiskars 1026297 UPX82, must/oranž

Kauba ID: 10166897
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 0,22 x 0,3 m, 1 kg
Tüüp: Aiatööriistade komplektid
Vaade: Fiskars, aiatööriistade komplektid aiatööriistad
Ettenähtud: Sidumiseks
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Varuosade komplekt Fiskars 1026297 UPX82, must/oranž
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki