Vihmaveetünn Prosperplast Tower Stone IDTST350-S433

Täpsustused:
Tüüp: Veemahutid
Kastmisvooliku pikkus: -
Kauba ID: 7506815
15900
Lisa korvi
778 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

8. maist

000

Kuller

9. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

9. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Vihmaveetünn Prosperplast Tower Stone IDTST350-S433

Tower Stone on puhta soliidse disainiga praktiline vihmaveetünn. Tünni esiküljel on dekoratiivmotiiv, mis jäljendab kivi struktuuri, mille kuju ja neutraalsed värvid sobivad ideaalselt kaasaegsete arhitektuuritrendidega. Tünnil on kaanega ülemine auk, neli kohta allavoolutoru ühendamiseks ja kaks keermestatud auku aiavooliku kraani või liitmiku jaoks.

Pikkus: 57,5 ​​cm

Laius: 38,4 cm

Kõrgus: 180 cm

Kaal: 17 kg

Mahutavus: 350 l

Põua ajal on veevarustus suures ohus, eriti piirkondades, mis sõltuvad tugevalt karjamaadest ja põllumajandusest, samuti veemahukates aedades. Vaatamata ilmastikust tulenevatele riskidele on vesi siiski alahinnatud, välja arvatud seal, kus kehtivad veepiirangud. Kuigi vihmavesi ei ole üldiselt joomiseks ja toiduvalmistamiseks kõlbulik (välja arvatud juhul, kui see on korralikult filtreeritud ja puhastatud), on see väärtuslik loodusvara, mida kasutatakse taimede niisutamiseks. Vihmavee kogumismahuteid on erineva suurusega, neid on lihtne paigaldada ja need on mõeldud vee kogumiseks (näiteks valades vett kraani abil otse mahutist). Veepaagid on asendamatu abivahend aias ja talus, kus veeallikatele on raske ligi pääseda. Tavaliselt on need valmistatud plastikust.

Kastmine vihmutiga – traditsiooniline kastmisviis, mille puhul kasutatakse pikendusega veepaaki ja duššiotsikut. See mulla niisutamise meetod võib olla praktiline ja tõhus – kui seda õigesti teha. Käsitsi kastmise eeliseks on see, et saad ise otsustada, kas ja kui palju taim vett vajab. Seda saate teada lihtsalt mulda puudutades või niiskusmõõturit kasutades. Puuduvad ranged reeglid, kui palju vett on vaja, nii et saate käsitsi kastmise üle ise otsustada. Mõned näpunäited käsitsi kastmiseks: suunake pihusti pigem juurte kui lehtede poole, tõhusam on aeglasem ja pehmem kastmine. Kasta ainult vastavalt vajadusele. Liiga palju vett võib olla sama kahjulik kui liiga vähe.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Vihmaveetünn Prosperplast Tower Stone IDTST350-S433

Kauba ID: 7506815
Kategooria: Niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 2 x 0,6 x 0,4 m, 17 kg
Tüüp: Veemahutid
Vaade: Prosperplast, veemahutid niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Kastmisvooliku pikkus: -
Kaubamärk: Prosperplast
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Prosperplast tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vihmaveetünn Prosperplast Tower Stone IDTST350-S433
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki