Tilkniisutussüsteem kuni 30 taimele Gardena Micro-Drip-System

Täpsustused:
Tüüp: Tilgutid
Kastmisvooliku pikkus: Nenurodyta m
Kauba ID: 7409915
5881
Lisa korvi
778 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 1. maist

000

Smartpost pakiautomaat

Neljapäeval, 2. maist

259

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Reedel, 3. maist

199

Smartpost pakiautomaat

Reedel, 3. maist

259

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Tilkniisutussüsteem kuni 30 taimele Gardena Micro-Drip-System

GARDENA Micro-Drip kastmisterrassi komplekt sobib kuni 30 taimele ja seda saab kohe kasutada. Ready-2-Use komplekt sisaldab kõike, mida vajate, et säästa vett kastes üksikuid potitaimi erineva veevajadusega siseõuel või taimi taimepeenardes. Micro-Drip-Systemi on lihtne seadistada: lihtsalt ühendage süsteem kraaniga, pikendage torusid ja asetage tilgutipead taimede lähedusse. Kõik selgitatakse teile mõne sammuga selgelt. Komplekti MDS komponendid on korduvkasutatavad ja seega jätkusuutlikud. Avasta patenteeritud Quick&Easy ühendustehnika 13 mm komponentide jaoks ja unikaalne Easy&Flexible ühendustehnika 4,6 mm komponentide jaoks. Saate neid hõlpsalt ühendada, paindlikult laiendada ja uuesti lahti ühendada. Micro-Drip-System käivitusmoodul on Main Unit 1000, mis reguleerib veesurvet torust umbes 1,5 baarini ja varustab sellega ühtlaselt ühendatud torusid. Lisaks on tänu komplektis olevatele erinevatele tilgutitele võimalus oma taimede veevajadust individuaalselt reguleerida. Reguleeritavad tagajoonega tilgutipead tagavad taimede optimaalse niisutamise, kui veevajadus muutub või suureneb. Vee kogust saate reguleerida vahemikus 0 kuni 15 liitrit tunnis. Micro-Drip-süsteem. Hoolitse oma taimede ja iga hinnalise tilga eest. Lihtne, täpne, vett ja aega säästev kastmine Ideaalne kokku 30 erineva veevajadusega potitaime vett säästvaks tilguti niisutamiseks terrassil või taimedele taimepeenras; kasutusvalmis komplekt on kokku pandud vaid mõne sammuga Patenteeritud Quick&Easy ühendustehnoloogia, mis tagab 13 mm komponentide pikaajalise korduvkasutatavuse, võimaldab uue Micro-Drip-System'i kiiret ja paindlikku paigutamist Unikaalne Easy&Flexible ühendustehnoloogia kiireks , lihtne kokkupanek ja kõigi 4,6 mm paindlikkus laienduskomplekti komponentide jaoks. Backline tilgutipead ja sisseehitatud tilkumispead konstantse veevõimsusega 2 liitrit tunnis, ideaalsed taimevannide jaoks, ja reguleeritavad backline tilgutuspead vabalt valitava veevõimsusega vahemikus 0 kuni 15 liitrit tunnis, optimaalne muutuva või suureneva veevajaduse jaoks .Komplekt koosneb põhiseadmest 1000, 15 m ühendustorust 13 mm (1/2"), 15 m toitetorust 4,6 mm (3/16"), puhastusnõelast, 2 pistikust 13 mm (1/2") . "), 10 T-konnektorit 13–4,6 mm, 10 reguleeritavat tagajoone tilkumispead 0–15 l/h, 20 liiniga tilkumispead 2 l/h ja 20 tihvtiga toru (3/16 tolli)

Tilgutid on aianduse kastmisseadmed, mida on vaja erinevate taimede kastmiseks. Need aitavad tagada, et teie lemmiklilled, marjad, köögiviljad või muud aias olevad esemed saaksid pidevalt ja ühtlaselt kastetud. Lisaks hoitakse sellisel viisil taimi kastes kokku ka veevarusid, kuna taime juurteni jõutakse täpsemalt ja tõhusamalt.
Tilgutid väljastavad sama palju vett olenemata rõhukõikumistest või muudest keskkonnahäiretest. Tilgutid, olenevalt nende tüübist, saab kinnitada kastekannu või kastmisvooliku külge. Need võivad olla erineva liitriga, näiteks 1l/h, 2l/h, 3l/h jne.
Kui lillepotid on suuremad kui 5 liitrit, kui taimede juurestik on ulatuslik või muld vett läbilaskev, on juurte ühtlaseks niisutamiseks soovitatav kasutada kahte või enamat tilgutit.
Tilgutite kasutamiseks on erinevaid viise. Neid saab paigaldada otse spetsiaalsetesse torudesse või neid saab kasutada koos jaotusvoolikutega. Tilgutid saab suurepäraselt integreerida nii erineva suurusega lillepottidesse kui ka mulda, vähendades nii isegi umbrohtude arvukust.

Üldine tooteinfo: Tilkniisutussüsteem kuni 30 taimele Gardena Micro-Drip-System

Kauba ID: 7409915
Kategooria: Niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,445 x 0,433 x 0,106 m, 1,875 kg
Tüüp: Tilgutid
Vaade: Gardena, tilgutid niisutussüsteemid, kastmisvoolikud ja kastekannud
Kastmisvooliku pikkus: Nenurodyta m
Kaubamärk: Gardena
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gardena tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tilkniisutussüsteem kuni 30 taimele Gardena Micro-Drip-System
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki