Droon DJI Mini 3 Pro DJI RC juhtpuldiga

Täpsustused:
Tüüp: Droon
Kaamera: Jah
Kauba ID: 6102547

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: DJI Mini 3 Pro DJI RC juhtpuldiga

Dji Mini 3 Pro uue DJI RC juhtpuldiga millel on eelpaigaldatud DJI Fly App ning mis on varustatud 5,5-tollise HD-ekraaniga, mille pilti on näha ka otsese päiksevalguse käes.

Märkimisväärselt Mini
Minisuuruses megavõimekusega DJI Mini 3 Pro on nii võimas kui ka kaasaskantav. Alla 249 g kaaluv ja täiustatud turvafunktsioonidega pole see mitte ainult reguleerimissõbralik, vaid ka oma seeria ohutuim. Kaamera oma 1/1,3-tollise sensori ja tipptasemel funktsioonidega määratleb see uuesti, mida tähendab Mini-ga lendamine.

Täis jõudlust
Mini 3 Pro on täiesti uue välimusega, mis on optimeeritud igast lennust rohkema kasu saamiseks. Suuremate propellerite, aerodünaamilise kaldega kere ja võimsa takistuste tuvastamise süsteemiga võimaldab voolujooneline disain pikendada lennuaega ja suurendada ohutust.


  • Lenda päeval

  • Lenda öösel

https://transpordiamet.ee/droonid



     

 


Jäädvusta valguse ja varjude peensus, kui suundud oma päaevareisile.
Õhtu saabudes filmi ja pildista selgelt ja vähema müraga.
Naudi hetke, jää oma loomeprotsessile truuks ja usalda Mini 3 Pro oma maailma jäädvustamiseks.

DJI Mini 3 Pro on silmapaistev paljudes valgustingimustes, nii et saad alati olla valmis sisu looma. 1/1,3-tollisel CMOS-sensoril on Dual Native ISO ja see toetab HDR-materjali otseväljundit. Iga pilt on rikastatud suurema dünaamilise ulatusega, et tuua esile rohkem eredas ja varjus olevaid detaile.

Naudi erakordseid aerofotograafia standardeid suuremate 2,4 μm pikslite ja avasuhtega f/1,7. Kui saadaval on rohkem valgust, näevad Sinu pildid tõetruud välja isegi vähese valgusega stseenides.

Õigesti tehtud aerofotograafia
Vii oma sisu võrratu 4K HDR video ja 48MP RAW-fotodega uuele tasemele. Imetle iga pildi rikkalikku selgust isegi sisse suumides. Või aeglusta asju, kui maailm muutub hektiliseks, tehes aegluus videot 1080p/120 kaadrit sekundis.

Ümberkujundatud gimbal pakub laiemat pöörlemisvahemikku madala nurgaga võtete ja tõelise vertikaalse pildistamise jaoks, võimaldades lõputult loomingulisi võimalusi. Selle välimuse muutuse kõik aspektid on hoolikalt läbi mõeldud, et viia Mini ennenägematutesse kõrgustesse.

Paki kokku ja mine
Liikumises olevate loojate jaoks on probleemivaba kasutamine võtmetähtsusega. Alla 249 g kaaluv Mini 3 Pro ei vaja enamikus riikides ja piirkondades registreerimist. Kokkupandav ja kompaktne disain muudab selle hõlpsaks kaasaskandmiseks ka järgmisel matkal, rannapäeval või eksprompt-nädalavahetuse väljasõidul. Ole valmis jäädvustama hingematvaid kaadreid, kui Sind inspiratsioon tabab.

Magus õhus olemise aeg
Jäädvusta ja avasta rohkem oma ümbrust kuni 34-minutilise lennuajaga. DJI Mini 3 Pro intelligentne lennuaku
on ülikerge ja sellel on piisavalt võimsust, et katta Sinu aerofotograafia vajadused.

Üldine tooteinfo: DJI Mini 3 Pro DJI RC juhtpuldiga

Kauba ID: 6102547
Kategooria: Droonid
Tootja kood: CP.MA.00000492.03
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,25 x 0,23 m, 1 kg
Kaubamärk: DJI
GPS: Jah
Maksimaalne kiirus: - m/h
Töökaugus: 8000 m
Lennuaeg: -
Lennu stabilisaator: Pole täpsustatud
Juhtimine: Kaugjuhtimispult
Nutiseade: Ei
Tüüp: Droon
Kaamera: Jah
Vaade: DJI, jah droonid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik DJI tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

DJI Mini 3 Pro DJI RC juhtpuldiga
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki