Mänguri hiired Endgame Gear XM1r, valge

Täpsustused:
Tüüp: Mänguri hiired
Anduri tüüp: Optiline
Kauba ID: 3947953
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
5490
Lisa korvi
726 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Endgame Gear XM1r, valge

Täpsus uuesti määratletud

XM1r on paljukiidetud Endgame Gear XM1 mänguhiire värskendus. Tänu uuele PixArt PAW3370 optilisele andurile ja Kailh GM 8.0 lülititele, millele on lisatud kaks uut läbipaistvat korpust, on XM1r disainitud täpsust ja stiili silmas pidades.

FUNKTSIOONID

XM1r reageerimisvõimet parandab oluliselt PixArt PAW3370 sensor, mille eraldusvõime on kuni 19000 CPI, 1 mm tõstekaugus ja kuni 400 IPS. Selle anduri jõudluse viimsegi untsi välja pigistamiseks on tehtud kõik endast olenev.

XM1r peamiste nuppude jaoks on kasutatud kohandatud Kailh GM 8.0 lüliteid. Need on eelnevalt sorteeritud tööjõule 55-60gf, mille tulemuseks on ülimalt meeldiv ja kiire klõps.

Lisaks klassikalistele must-valgetele mudelitele uued läbipaistvad kestaväljaanded.

• Hübriidse disainiga põhi, mis võimaldab paigaldada nii suuri kui ka väikeseid uiske.

• Vastupidavam Flex Cord 2.0 kaabel.

• Kogu uus püsivara ja tarkvara on välja töötatud Saksamaal.

Patenteeritud analoogtehnoloogia

XM1r suudab tänu patenteeritud analoogtehnoloogiale klikkide tuvastamisel minna kaugemale traditsioonilisest signaali tagasilöögist. See on tavaliste digitaalsete lähenemisviisidega võrreldes parem meetod. Kui digitaalne signaalitöötlus suudab tuvastada ainult kahte tagasisidetaset (1/0), siis XM1r rakendab täiustatud algoritmi, et kiirendada klikkide tuvastamist reaktsiooniajaga, mis on alla 1 ms.

Loodud turniiri esinemiseks

XM1r, nagu ka selle eelkäija, on välja töötatud e-spordi veteranide poolt võistlusmängus kasutamiseks. Sellel on elegantne ja vastupidav kestakujundus ning tipptasemel komponendid, sealhulgas PixArt PAW3370 andur ja eritellimusel sorteeritud Kailh GM 8.0 lülitid. Püsivara ja tarkvara on äsja Saksamaal välja töötatud, et maksimeerida XM1r jõudlust.

Murranguline andur

XM1r reageerimisvõimet parandab oluliselt PixArt PAW3370 andur, mille eraldusvõime on kuni 19000 CPI, 0,04 tolli tõste-välja kaugus ja kuni 400 IPS. Selle anduri jõudluse viimsegi untsi välja pigistamiseks on tehtud kõik endast olenev. Kui kõik silumis-, nurgatõmbe- ja energiasäästufunktsioonid on keelatud, on anduri jälgimisandmed võimalikult toores.

Täiustatud lülitid ja tehnoloogia

XM1r peamiste nuppude jaoks on kasutatud kohandatud Kailh GM 8.0 lüliteid. Need on eelnevalt sorteeritud tööjõule 55-60gf, mille tulemuseks on ülimalt meeldiv ja kiire klõps. Külgnupu jaoks kasutatavaid TTC mikrolüliteid on täiustatud, et tagada teravam klõpsamistunne ja parem vastupidavus.

Hübriiduiske disain

XM1r-ga on kaasas nii suured kui ka väikesed PTFE uisud. Tänu hübriiddisaini põhjale on võimalik hõlpsasti paigaldada nii suuri kui ka väikeseid uiske, kusjuures vaikimisi paigaldatakse väikesed uisud. See pakub XM1r libisemise kohandamisel täiendavat paindlikkust.

Uued värvid ja täiustatud Flex Cord 2.0

XM1r on lisaks klassikalisele mustvalgele saadaval kahes uues väljaandes. Dark Frostil ja Dark Reflexil on mõlemad tumedad poolläbipaistvad kestad. Dark Reflexil on läikiv viimistlus, Dark Frostil aga matt.

Ka painduvat nööri on täiustatud. Säilitades eelmise iteratsiooni paindlikkuse, on see nüüd vastupidavam.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Endgame Gear XM1r, valge

Kauba ID: 3947953
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: EGG-XM1R-WHT
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,15 x 0,14 m, 0,24 kg
Kaubamärk: Endgame Gear
Nupud: 2
Toide: usb
Värv: Valge
Kaal: 70 g
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Mänguri hiired
Vaade: Endgame Gear, mänguri hiired arvutihiired
Anduri tüüp: Optiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Endgame Gear tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Endgame Gear XM1r, valge
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki