Juhtmega hiir Glorious PC Gaming Race Model O must /matt

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmega hiir
Anduri tüüp: Täpsustamata
Kauba ID: 2387818
5990
Lisa korvi
792 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

23. maist

000

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

24. maist

199

Omniva pakiautomaat

24. maist

219

DPD pakiautomaat

24. maist

249

Smartpost pakiautomaat

24. maist

259

Kuller

24. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Glorious PC Gaming Race Model O must /matt

SEE ON MUDEL O, MAAILMA KERGEIM RGB MÄNGUHIIR
Mudel O on loodud kirglike mängijate kogukonna poolt ja välja töötatud meeskonna poolt, kes ei aktsepteeri midagi vähemat kui täiuslikkust – mudel O tõstab teie mängu kujuteldamatutesse kõrgustesse. Loodud kiiruse, juhitavuse ja mugavuse tagamiseks – pakkisime täieliku komplekti ülimalt esmaklassilisi funktsioone võimatult kergesse kahepoolsesse raami. Tere tulemast konkurentsivõimelise e-spordi tasemel mängimise järgmisele tasemele. Valmistuge ülestõusmiseks.

KÄESEKÄRJE TUGEVUS JA MUGAVUS
Model O’s Honeycomb Shell is the key to achieving a feather-light weight while maintaining its ultra-durable strength. You’ll barely feel the holes during gameplay, but they provide ventilation to keep your palms cool & fresh. Cleaning the Model O is easy, just use any air canister to keep your mouse good as new.
Ülestõstetud JUHT VALGUS JA PAINDLUS, NAGU SEDA POLEKS ISEGI
Varukaablid imevad. Jätke kolmanda osapoole modifikatsioonidega hüvasti ja öelge tere Ascended Cordile. Meie patenteeritud põimitud kaabel on ülipaindlik ja ülikerge, mis annab teie hiirele peaaegu juhtmevaba tunde.
G-RUISIDE JALGADEGA LIUBAGE SUJUDALT
Enam pole vaja kehvavõitu hiirejalgu ega osta kolmanda osapoole lisandmooduleid. Mudel O on kaasas meie esmaklassiliste G-Uiskidega – 100% puhas Virgin PTFE, ümarad servad, mis ei takerdu padja külge, nii et hiir libiseb nagu terad jääl. Maksimaalse eluea tagamiseks on saadaval 0,81 mm paksune.
DPI INDIKAATOR
Spetsiaalse DPI indikaatori saab seadistada mis tahes teie valitud väärtusele ja värvidele (vajab tarkvara), nii et teate alati oma väärtust käigu pealt reguleerides.
Pixart® 3360 andur
Konkurentsivõimeline E-spordi valdkonna standard. Täiuslik pikslite jälgimine, hiire kiirendus null, enam ei keerle, 1000 Hz pollimissagedus, alla 0,7 mm tõstekaugus.
20 MILJONIT KLIKKI
Ärge laske konkurentidel end petta madala kvaliteediga lülitite ülepaisutatud statistikaga. Mudel O on varustatud tipptasemel Omroni lülititega, millel on kõrgeim vastupidavusaste ja kvaliteedikontrolli standardid. Mudel O elab kauem kui teised kehvemad mänguhiired
LÄIKIK VÕI MATTE KATE
Kohandage oma hiire katet vastavalt oma eelistustele. Traadiga mudel O on standardvarustuses matt või läikiv, mis tagab eriti sileda tunde ja särava esteetika

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Glorious PC Gaming Race Model O must /matt

Kauba ID: 2387818
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: GO-BLACK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,15 x 0,14 m, 0,24 kg
Kaubamärk: Glorious
Nupud: 6
Kaabli pikkus: 2 m
Värv: Must
Mõõdud: - mm
Kaal: 67 g
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Juhtmega hiir
Vaade: Glorious, juhtmega hiir arvutihiired
Anduri tüüp: Täpsustamata
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Glorious tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Glorious PC Gaming Race Model O must /matt
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki