Gravity Huskylens

Täpsustused:
Tüüp: Andur ja moodul
Kauba ID: 9744717
10700
Lisa korvi
820 / kuus
Sinu linn

Postkontor

26. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

26. septembrist

219

DPD pakiautomaat

26. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

26. septembrist

259

Kuller

26. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

26. septembrist

199

Omniva pakiautomaat

26. septembrist

219

DPD pakiautomaat

26. septembrist

249

Smartpost pakiautomaat

26. septembrist

259

Kuller

26. septembrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Gravity Huskylens

Huskylens on lihtsalt kasutatav AI nägemisandur. See on varustatud selliste funktsioonidega nagu näotuvastus, objekti jälgimine, objektituvastus, joonte jälgimine, värvituvastus ja QR-koodi tuvastamine.
Selle nägemisanduriga saab UART/I2C pordi kaudu ühendada populaarseid põhijuhtplaate, nagu Arduino, micro:bit, RaspberryPi ja LattePanda, et aidata teil luua loomingulisi projekte. Huskylens kasutamine on üsna lihtne. Funktsiooninupule vajutades saate muuta erinevaid algoritme. Õppimisnupule vajutades hakkab Huskylens uusi asju õppima. Pärast seda suudab see nägemisandur neid ära tunda. Huskylens-il on ka 5,08 cm (2 tolli) IPS-ekraan. Seetõttu ei pea te parameetrite määramiseks arvutit kasutama. Huskylens nägemisandur on nutikas. Sellel on sisseehitatud õppetehnoloogia, mis võimaldab Huskylens-il nägusid ja objekte ära tunda. Lisaks saavad Huskylens õppimisnupule pikalt vajutades õppida pidevalt uusi asju isegi erinevate nurkade ja vahemike alt. Mida rohkem see õpib, seda täpsemaks see muutub. Sellel nägemisanduril on uue põlvkonna spetsiaalne AI kiip Kendryte K210. Neuraalvõrgu algoritmi täitmise ajal on selle spetsiaalse AI-kiibi jõudlus 1000 korda kiirem kui STM32H743. Tänu sellele suudab Huskylens jäädvustada isegi kiiresti liikuvaid objekte. Huskylens anduriga on teie projektidel uued võimalused teie või keskkonnaga suhtlemiseks, näiteks interaktiivne žestijuhtimine, autonoomne robot, intelligentne juurdepääsukontroll ja interaktiivne mänguasi. Saate tutvuda paljude uute programmidega. Huskylens objektide jälgimise oskusi saab kasutada konkreetsete žestide õppimiseks. See nägemisandur suudab ära tunda need õpitud käte liikumismustrid ja neid korrata. Samuti on see võimeline tuvastama ja järgima jooni. Joone jälgimine ei ole uus funktsioon, kuid selle anduriga on selle funktsiooni kasutamiseks palju võimalusi. Te ei pea parameetreid kohandama, vajutage lihtsalt nuppu ja Huskylens hakkab õppima uusi ridu järgima. Huskylens võib olla ka roboti silmadeks, mis suudab teid ära tunda või mõistab teie käeliigutuste käsklusi. 

Tehnilised andmed:

  • Protsessor: Kendryte K210
  • Pildi sensor: OV2640 (2-megapiksline kaamera)
  • Toitepinge: 3,3-5V
  • Energiatarbimine: [email protected], 230mA@5V (näotuvastusrežiim 80% taustvalgustuse heledus täitevalgusti välja lülitatud)
  • Ühendusliides: UART, I2C
  • Ekraan: 5,08 cm (2 tolli) IPS ekraan eraldusvõimega 320 x 240
  • Sisseehitatud algoritmid: näotuvastus, objekti jälgimine, objektituvastus, joonte jälgimine, värvituvastus, märgi tuvastus
  • Mõõdud: 52 mm x 44,5 mm.

Komplektis:

  • 1 x „Huskylens“ plaat
  • 6 x M3 kruvi
  • 6 x M3 mutter
  • 1 x väike hoidik
  • 1 x tugevdusklamber
  • 1 x 4-punktiline andurikaabel.

Lingid:

Üldine tooteinfo: Gravity Huskylens

Kauba ID: 9744717
Kategooria: Konstruktorid, robootika ja tarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,09 kg
Kaubamärk: Gravity
Tüüp: Andur ja moodul
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Gravity tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Gravity Huskylens
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki