Ruthex M3

Täpsustused:
Kauba ID: 9853117
1849
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

18. juulist

199

Kuller

18. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ruthex M3

Ruthex keermestatud mutreid saab seejärel sisestada 3D-printeri osadesse, nt. Anycubic, Creality või Prusa, kasutades soojust või ultraheli. Jootekolvi või ultraheli soojust kasutades sisestatakse pressmutrid lihtsalt ruloosse või läbivasse auku.

Tugev hoidmine, lihtne kasutada

Tänu keermestatud hülsi geomeetriale hoiab see kindlalt trükitud osas. Vastuspiraalsed rihvelmutrid tagavad tasakaalustatud suure pingutus- ja lahtipöördemomendi ning suure pingutusjõu. Juhend teeb sisestamise väga lihtsaks.

Stabiilsed ja vastupidavad kruvikeermed

Sisekeermega siseosad on valmistatud kõrgeima kvaliteediga messingist, mis tagab optimaalse korrosioonikindluse ja soojusjuhtivuse. See tähendab, et iga pressmutrit saab pikka aega kasutada ja seda on lihtne kasutada. Kruvikeermete taaskasutamine on samuti võimalik, eemaldades need ettevaatlikult prinditud osast, kui neid enam ei vajata.

Sobib erinevatele plastikutele

Vahetükid on mõeldud kõikidele termoplastidele. Rihvelmutrid mahutavad selliseid asju nagu PLA, PETG, ABS, PPS, PP ja paljud teised. Niipea, kui messinghülsi ümber olevate osade plastik jahtub ja uuesti kõveneb, on sisekeermega puks kindlalt kinnitatud.

Praktiline keerme siseosade komplekt

Ruthex keermega sisekomplekt RX-M3x4.0 koosneb 100 tk sisekeermega M3 ja 4,0 mm pikkusest sissepressitavast mutrist. Keermestatud varrukad saab sisestada ultraheli- ja kuumsisestuse abil.

Üldine tooteinfo: Ruthex M3

Kauba ID: 9853117
Kategooria: Printeritarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Tootja kood: Täpsustamata
Kaubamärk: Ruthex
Tüüp: Printerite tarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ruthex tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ruthex M3
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki