XBLITZ MASTER GO kõlar

Täpsustused:
Kauba ID: 7559350

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: XBLITZ MASTER GO kõlar

Spetsifikatsioonid:

BT ulatus: kuni 10 m

BT sagedusvahemik: 2402-2480MHz

Tööaeg: kuni 3 tundi

Kõlari võimsus: 5W

Sagedusala: 120Hz - 20KHz

Helirõhuvahemik: >90dB

Aku võimsus: 1200 mAh

Toide: 5V / 0,5A

Laadimisaeg: kuni 2 tundi

Ühendused: AUX, USB, SD-kaart

Lülitavad LED-taustavalgustuse režiimid: jah

FM-raadio: jah

Sisseehitatud mikrofon: jah

Kaal: 300g

Mõõdud: 85 mm x 85 mm x 125 mm

Karbi mõõdud: 92 mm x 95 mm x 132 mm

Xblitz Master GO kõlar

Väike, aga hull. See väike kõlar on peokuningas tänu oma sisseehitatud LED-tuledele, mis pulseerivad ja muudavad värve. Tundke muusikalist atmosfääri, mille Xblitz Master Go heli ja valgus teie jaoks loovad. Mõeldud meeldima mitte ainult kasutajate kõrvadele, vaid ka silmadele. Selle unikaalne disain on valmistatud kangapinnast, mille kohal süttib värviline LED-välklamp. Kõlari põhjas on elegantne terasest membraan ja libisemiskindlad silikoonist jalad.

VALJUD HELID

Kas teile meeldivad valjemad helid? „Xblitz Master Go“ on kõlar, mis näitab teile seda. See väike toode peidab tõelise heli sügavuse. Lisage oma esitusloendisse tugevamaid lugusid ja vaadake ise!

VÕTKE SEE KÕIKJALE

See mugav ja väike kõlar sobib suurepäraselt väljasõitudeks tallu, randa või mänguväljakule. Lisaks on „Xblitz Master Go“ varustatud mugava rihmaga, tänu millele saate selle hõlpsalt kõikjale kaasa võtta.

LED TULED

Väike, aga hull. See väike kõlar on peokuningas tänu oma sisseehitatud LED-tuledele, mis pulseerivad ja muudavad värve. Tundke muusikalist atmosfääri, mille Xblitz Master Go heli ja valgus teie jaoks loovad.

AUX, USB, SD-KAARD, USB laadija 

Kõik Xbitz Master Go kõlari pordid on peidetud kummikatte alla. Seal on klassikaline AUX-port, mikro-USB-port, tänu millele saate toodet kiiresti laadida, samuti USB Flash sisend, mida saate kasutada, kui salvestate oma lemmikesitusloendeid draivi, samuti port Micro SD-kaartide jaoks. Kuulake nii, nagu teile meeldib!

MUGAVAD NUPUD

Kas unistate lihtsast ja intuitiivsest kasutamisest, et saaksite nautida hetki ilma keeruliste tehnoloogiate dilemmata? „Xblitz Master Go“ kõlar on mugavus muusika nautimiseks.

IDEAALNE PEOKS

Kas teile meeldivad kodupeod? Sellest kõlarist võib saada teie peokaaslane. „Xblitz Master Go“ pole ainult kvaliteetne heli, vaid ka atmosfäärivalguse allikas. Lähme lõbutsema!

UNIKAALNE DISAIN

Xblitz Master Go on loodud nii, et see meeldiks nii kasutajate kõrvadele, kui ka silmadele. Selle unikaalne disain on valmistatud kangapinnast, mille kohal süttib värviline LED-välklamp. Kõlari põhjas on elegantne terasest membraan ja libisemiskindlad silikoonist jalad.

BT 10 meetrit

Xblitz Master Go kõlariga saate puhkusel veidi hinge tõmmata. BT funktsiooniga ei pea telefoni kõlari lähedal hoidma, vaid võite kõndida kuni 10m kaugusele. Kasutage kõike eemalt!

Üldine tooteinfo: XBLITZ MASTER GO kõlar

Kauba ID: 7559350
Kategooria: Auto võimendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 0,095 x 0,1 m, 0,393 kg
Kaubamärk: XBlitz
Takistus: 5 Ohm
Maksimaalne väljundvõimsus: Nenurodyta W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik XBlitz tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

XBLITZ MASTER GO kõlar
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki