Alpine S2-W8D4

Täpsustused:
Võimsus: 300 W
Tundlikkus: 82.7 dB
Kauba ID: 9588266
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
9849

1 tk on jäänud

Lisa korvi
755 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 15. maist

000

Smartpost pakiautomaat

Kolmapäeval, 15. maist

259

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

Kolmapäeval, 15. maist

259

Postkontor

16. maist

199

Omniva pakiautomaat

16. maist

219

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Kuller

16. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Alpine S2-W8D4

  • Suurused ja variatsioonid

  • Uued S-seeria bassikõlarid on saadaval 12", 10" ja 8" suuruse konfiguratsioonis ning kahe 2Ω või kahe 4Ω impedantsiga.

  • Mõeldud S-seeria võimendite ja madal sagedusega kõlarite jaoks

  • S-seeria kõlarid on loodud täiuslikult täiendama Alpine S-seeria võimendi ja bassikõlarite sarja, et luua täiuslik süsteem. S-seeria komponendid on mõeldud klientidele, kes soovivad luua suurepärast helisüsteemi ilma palju raha kulutamata, et sobitada suurepärase helikvaliteeti, sealhulgas Hi-Res Audio võimalusi.

  • Täiuslik võimsuse sobivus

  • Maksimeerige oma S-seeria madala sagedusega kõlari potentsiaali koos Alpine ideaalselt sobivate S-seeria võimenditega. Lülitage üks või kaks S2-W8D4 madala sagedusega kõlarit hõlpsalt sisse 600 W S2-A60M monovõimendiga või veelgi suurema efekti saavutamiseks ühendage kaks või enam S2-W8D4 bassikõlarit võimsa 1200 W S2-A120M võimendiga, optimaalse helikvaliteedi ja jõudluse tagamiseks.

  • Parem helirõhk

  • Kerge, kuid tugeva süsinikkiu ja polüpropüleeni kombinatsiooniga Next-Gen S-seeria madala sagedusega kõlari koonus taasesitab sügavat madala moonutusega bassi, mis lisab teie muusikale sügavust ja rikkalikkust.

  • HAMR konstruktsioon

  • Järgmise põlvkonna S-seeria madala sagedusega kõlaritel on Alpine'i kõrge amplituudiga mitmekihiline (H.A.M.R.) vedrustuse ehitustehnoloogia. See kummist ümbris võimaldab bassikõlari koonusel õhku tõhusalt liigutada, hoides seda jahedana. See tehnoloogia võimaldab 13 mm kõlarikoonust, mis loob uskumatu bassikõlari täpsuse.

  • Toimivus ja väärtus

  • Muljetavaldava 300 W RMS võimsuse ja 900 W tippvõimsusega järgmise põlvkonna 8-tollised S-seeria madala sagedusega kõlarid pakuvad erakordset jõudlust. Lai sagedusvahemik 35 Hz kuni 215 Hz ja tundlikkus 83 dB (SPL@1W/1m) tagavad võimsa ja täpse bassi taasesituse erinevates muusikažanrites.

  • Uue põlvkonna 20cm (8") S-seeria madala sagedusega kõlar koos kahe 4Ω mähisega

  • Alpine uuendatud järgmise põlvkonna S-seeria bassikõlaritel on meie esmaklassiline bassikõlari tehnoloogia, heli elavaks muutmiseks. Kõrgtehnoloogiliste materjalide ja Alpi teadmistega kõlarid pakuvad suurepärast bassiheli madala hinnaga.

  • S2-W8D4 20 cm (8") madala sagedusega kõlar võib ulatuda kuni 300 W RMS-ni, nii et saate helitugevust muretult suuremaks keerata. Uuendatud kõlarikoonus on valmistatud süsinikkiust ja polüpropüleenist kerguse ja tugevuse tagamiseks, selle suure amplituudiga mitme rulliga (HAMR) kummist vedrustus tagab muljetavaldava jõudluse. Mugavate hüppajate abil on lihtne 2Ω takistuselt 8Ω impedantsile ümber lülitada, et see sobiks teie süsteemiga. See kõlar sobib ühtviisi nii õhutatud kui ka suletud korpustesse, et saaksite nautida võimsat ja energilist bassi või tihedat ja täpset bassi.

Alpine

Alpine on autode heli- ja videoelektroonika tulevik. 1948. aastal Jaapanis asutatud ettevõte pakub ülimalt laia valikut autokõlareid, samuti kõrgelt hinnatud videomakke ja palju muid elektroonikatooteid, mis võivad autoga reisimist tõhustada.
Alpine kaubamärk on hästi tuntud neile, kes hindavad auto suurepärast helikvaliteeti. Alpine autokõlarid ja -võimendid ning lai valik autostereosid rahuldavad nii professionaalide kui ka muusikahuviliste vajadusi. Tootja suudab pakkuda väga mitmekesist tootevalikut, mille abil saate luua teie individuaalsetele soovidele vastava helisüsteemi. Alpine pakub suurepäraseid bassikõlareid neile, kellele meeldib tunda muusika tõelist sügavust ja nautida rütmi ning kaasaegseid ruumisäästlikke, kuid võimsaid autovõimendi lahendusi.
Alpine laias tootevalikus on kvaliteetsed videomakid ja erinevad turvakaamerate lahendused haagissuvilatele. Selle kaubamärgi videosalvestid on hinnatud kvaliteetse salvestuse tagamiseks kõikides tingimustes. Alpine kaamera kohaneb kiiresti isegi muutuvate tingimustega, säilitades samal ajal pideva ja selge pildi.

Alpine S2-W8D4 Alpine

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Alpine S2-W8D4

Kauba ID: 9588266
Kategooria: Autokõlarid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,26 x 0,26 x 0,15 m, 3,25 kg
Kaubamärk: Alpine
Kõlari tüüp: subwoofer kõlarid
Vaade: Alpine, subwoofer kõlarid autokõlarid
Takistus: 2x2 Ohm
Heli võimsus (RMS): 35 - 215 Hz
Komplektis kõlareid: 1 tk
Võimsus: 300 W
Tundlikkus: 82.7 dB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Alpine tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Alpine S2-W8D4
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki