Jõulukaunistus Oks 198

Täpsustused:
Tüüp: Jõulukaunistused
Kauba ID: 10241057
899
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

30. oktoobrist

199

Kuller

30. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. oktoobrist

199

Kuller

30. oktoobrist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Jõulukaunistus Oks 198

Eurofirany jõulukaunistus Twig 198 lisab teie pühadekoratsioonile piduliku puudutuse. See elegantne kaunistus sobib ideaalselt neile, kes soovivad oma kodu jõulude ajal kaunistada loodusest inspireeritud iluga. Tänu oma üksikasjalikule disainile sobib see sujuvalt erinevate pühade teemade juurde, mistõttu on see ideaalne valik nii traditsioonilistesse kui ka kaasaegsetesse seadeldistesse. See kaunistus sobib kõige paremini inimestele, kes hindavad üksikasjalikku käsitööd ilma täiendava kokkupaneku või elementideta.

  • Võluv disain: Twig 198 toob loodusest inspireeritud elegantsi teie pühadekaunistustesse, lisades teie pidulikele kujundustele keerulise puudutuse.
  • Täiendavaid elemente ei ole vaja: Nautige probleemivaba kaunistamist, sest see tükk ei vaja mingeid lisakomponente ega paigaldamist.
  • Mitmekülgne pühadekujundus: See okas sobib ideaalselt nii traditsiooniliste kui ka moodsate dekoratsiooniteemadega, see okas saab sujuvalt integreeruda erinevatesse jõulukujundustesse.
  • Kvaliteetne käsitöö: Valmistatud Eurofirany poolt, mis on tuntud oma tähelepanu detailidele ja kvaliteedile, tagades vastupidava ja ilusa kaunistustüki.

Üldine tooteinfo: Jõulukaunistus Oks 198

Kauba ID: 10241057
Kategooria: Jõulukaunistused
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,89 x 0,22 x 0,13 m, 1,08 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Kaubamärk: Eurofirany
Tüüp: Jõulukaunistused
Vaade: Eurofirany, jõulukaunistused
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Eurofirany tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Jõulukaunistus Oks 198
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki