Cillit Bang katlakivi eemaldaja Zero Stone, 900ml

Täpsustused:
Ettenähtud: Katlakivi, rooste, setete, hallituse eemaldaja
Kauba ID: 10190987

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Cillit Bang katlakivi eemaldaja Zero Stone, 900ml

Kasutamine: 1. Hoides toodet näost eemal, keerake otsik asendisse "Sees".2. Hoides pudelit vertikaalselt, pihustage mustale pinnale 20-30 cm kauguselt.3. Bakterite, seente ja viiruste eemaldamiseks jätke toode pinnale 5 minutiks.4. Pühkige lapiga või käsnaga.5. Loputage hoolikalt veega.6. Puhastamise lõpetamisel keerake otsik asendisse "Väljas".

Cillit Bang Lime Remover Zero Stone, Cillit Bangi võimas puhastuslahus, sobib ideaalselt neile, kes tegelevad kangekaelse lubjakihi, rooste ja hallitusega. See puhastusvahend on spetsiaalselt mõeldud raskete plekkide ja jääkide vastu, mistõttu on see ideaalne kodumajapidamistele ja professionaalidele, kes vajavad usaldusväärset toodet puhtuse ja läike säilitamiseks. Selle tugev koostis tagab põhjaliku puhastamise, jättes pinnad plekita ja värskendatuna.

  • Spetsialiseeritud lubja eemaldamiseks: See toode on asjatundlikult koostatud, et võidelda ja lahustada isegi kõige raskemate lubjakivide ladestumistega, tagades, et pinnad jäävad puhtaks ja jäägivabaks.
  • Mitmekülgsus puhastamisel: Lisaks lubja eemaldajale saab see eemaldaja tõhusalt hakkama ka rooste, ladestuste ja hallitusega, mis teeb sellest mitmekülgse täienduse teie puhastusarsenalile.
  • Suurepärane maht: See puhastusvahend mahuga 900 ml pakub piisavat lahendust mitmete puhastusülesannete jaoks, pakkudes suurt väärtust ja pikaealisust.
  • Mitte-aerosoolne koostis: See toode on ilma aerosoolmahutita kavandatud, mistõttu on seda kasutajasõbralik ja lihtne kasutada, tagades lihtsa ja ohutu kasutamise.

Üldine tooteinfo: Cillit Bang katlakivi eemaldaja Zero Stone, 900ml

Kauba ID: 10190987
Kategooria: Puhastusvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,06 x 0,18 m, 1,2 kg
Kasutamine: Katlakivieemaldus
Maht: 0.9 l
Kaal: -
Kogus: -
Kaubamärk: Cillit Bang
Ettenähtud: Katlakivi, rooste, setete, hallituse eemaldaja
Vaade: Cillit Bang, katlakivi, rooste, setete, hallituse eemaldaja puhastusvahendid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Cillit Bang tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Cillit Bang katlakivi eemaldaja Zero Stone, 900ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki