Brabantia riiete nagist Linn Compact

Täpsustused:
Tüüp: Riidepuud
Mõõdud: Teras
Kauba ID: 9435231
9170
Lisa korvi
703 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Kuller

21. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

21. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Brabantia riiete nagist Linn Compact

Brabantia Linn Compact riidehoidja on elegantne ja praktiline lahendus neile, kes vajavad tõhusat ruumikorraldust ja stiilset disaini. Vastupidavast terasest valmistatud riidehoidja sobib ideaalselt kõigile, kes otsivad elegantset ja kaasaegset lähenemist riiete hoidmisele. Selle õhuke profiil sobib linnaruumidesse või väiksematesse ruumidesse, kus ruumi maksimeerimine on oluline.

  • Ruumitõhus disain: Kompaktsete mõõtmetega riidehoidja on disainitud nii, et see pakub piisavalt rippuvat ruumi, ilma et see võtaks liiga palju ruumi, mis on ideaalne kitsastes ruumides.
  • Vastupidav konstruktsioon: Linn Compact on valmistatud vastupidavast terasest, mis tagab, et teie investeering teenib teie hoiuvajadusi ka edaspidi.
  • Kaasaegne esteetika: Riiuli elegantsed jooned ja minimalistlik välimus täiendavad mis tahes sisekujundust, muutes selle sama suureks esemeks kui funktsionaalseks esemeks.
  • Mitmekülgne riidehoidja: See tükk on multifunktsionaalne riidehoidja, mitte ainult riiete, vaid ka muude esemete riputamiseks, mis muudab selle teie kodu mitmekülgseks täienduseks.

Üldine tooteinfo: Brabantia riiete nagist Linn Compact

Kauba ID: 9435231
Kategooria: Riidepuud ja riidekotid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,476 x 0,34 x 1,7 m, 4,465 kg
Materjal: 34x47.6x170 cm
Tüüp: Riidepuud
Mõõdud: Teras

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Brabantia riiete nagist Linn Compact
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki