Inhalaator Herupa Smart Mesh Plus

Täpsustused:
Toide: Laetav aku
Kauba ID: 6411402
6010
Lisa korvi
795 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. maist

000

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Postkontor

8. maist

199

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

7. maist

259

Postkontor

8. maist

199

Kuller

8. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Herupa Smart Mesh Plus

Herupa Smart Mesh Plus – juhtmevaba inhalaator koos rakendusega (App) mobiilseadmetele – kõige kangekaelsematele. Sissehingamine pole kunagi olnud nii lõbus! Herupa inhalaator koos mänguga telefonis/tahvelarvutis julgustab teid võimalikult sügavalt sisse hingama ning väljahingamine aitab koguda lahedat loomade kollektsiooni.


Eelised:

VAIKNE

Võrgu nebulisaator töötab ilma igasuguse helita, seega ei tekita see lastele ebamugavusi ega häiri lähedaste rahu isegi öösel sisse hingates. Tänu vaiksele toimimisele saate seadet ilma ebamugavusteta kasutada isegi avalikes kohtades.

 

KAASASKANTAV JA JUHTMEVABA

Peopesasuurune inhalaator on kerge ja kompaktne ning varustatud mugava ümbrisega, mistõttu pole seda kunagi olnud lihtsam tööle, reisile, matkale või külalistele kaasa võtta.

 

LAETAV

Taaslaetav liitiumaku võib töötada kuni 60 minutit pidevalt, nii et te ei pea seda sageli laadima. Sellel on micro-USB pesa, nii et seda saab laadida nii pistikupesast, kui ka akupangast või sülearvutist.

 

SOBIB KOGU PERELE

Inhalaator sobib kogu perele - komplektis on huulik, täiskasvanute mask ja lastemask.  Ravimimahuti kaldus põhi võimaldab teil neid maksimaalselt kasutada, seade töötab ka kallutatuna, nii et on võimalik sisse hingata ka magades.

 

Herupa Smart Mesh Plus - kaasaskantav vaikne inhalaator kogu perele. Uued tehnoloogiad muudavad sissehingamise lihtsamaks ja tõhusamaks kui kunagi varem. Inhalaator ühendatakse rakenduse (App) abil mobiilseadmega. Rakenduse abil saate reguleerida sissehingamise intensiivsust ja näete ravimite tarbimise statistikat. Integreeritud mäng võimaldab väikestel vältida sissehingamise käigus negatiivseid emotsioone ja soodustab sügavamat hingamist.  Seade töötab täiesti ilma helita, seega saate seda kasutada ka öösel ning see ei sega ümbritsevate igapäevategevusi. Kompaktne ja kerge, mahub kaasasoleva ümbrisega igasse käekotti või kohvrisse. Smart Mesh Plusil on laetav liitiumaku, nii et protseduure ei segaks ebamugavad kaablid ning neid saab teha õues, reisil või matkal.

 


Otstarve:

IInhalaatorit saab kasutada hingamisteede niisutamiseks, bronhospasmi ja limaskesta turse vähendamiseks, sekretsiooni hõlbustamiseks, põletiku vähendamiseks ja hüposensibiliseerimiseks. Laialt levinud hingamisteede haigused nagu astma, krooniline obstruktiivne kopsuhaigus, bronhiit, larüngiit, külmetushaigused, heinapalavik või rinosinusiit jne sümptomite leevendamiseks ja ennetamiseks.

 


Herupa Smart Mesh Plus pakett sisaldab:

  • Korpus, pihustuspea ja tarvikud (huulikud ja maskid);
  • Kasutusjuhend;
  • Ümbris inhalaatori kandmiseks/hoidmiseks;
  • USB-kaabel;
 

Laadige alla toote juhised

Üldine tooteinfo: Herupa Smart Mesh Plus

Kauba ID: 6411402
Kategooria: Inhalaatorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,5 x 0,5 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Herupa
Tüüp: Inhalaator
Komplektis: Inhalaator., Reisiümbris, Suukaudne inhalatsioonipihusti, USB juhe
Toide: Laetav aku
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Herupa tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Herupa Smart Mesh Plus
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Maria O.
15.08.2023

Laps saab ise omale auru teha. Väga vaikne ja kerge.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki