Fotoepilaator Braun Silk-expert Pro 5 PL5157

Täpsustused:
Tüüp: Fotoepilaator
Kiirused: Nenurodyta
Kauba ID: 5150932
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
36499

SJH hind

46999
-22%
Lisa korvi
1379 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 23:59


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Esmaspäeval, 22. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 22. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Esmaspäeval, 22. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 22. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 22. aprillist

599

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Teisipäeval, 23. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 23. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 23. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Braun Silk-expert Pro 5 PL5157

Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 fotoepilaator võimaldab ohutult ja kiiresti vabaneda soovimatutest karvadest. Selle seadmega saate eemaldada karvad mõlemalt jalalt vaid 5 minutiga.

IPL tehnoloogia
Fotoepilaator Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 töötab impulssvalguse (IPL) tehnoloogia abil. Soovimatud karvad eemaldatakse valgussähvatuste abil. Karvajuurtes olev melaniin neelab seadme poolt eralduva energia ja sunnib folliikuleid kasvamiselt puhkama minema. Seega aeglustub soovimatute karvade taaskasv. Kasutades Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 võib kauapüsivat karvade väljalangemist oodata 4-nädala jooksul.

SensoAdapt™ andur
Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 sisaldab uuenduslikku SensoAdapt™ nahatooni andurit, mis analüüsib nahapinda kuni 80 korda sekundis enne iga välgatust. Seejärel optimeerib see automaatselt valguse intensiivsuse vastavalt nahatoonile, et fotoepilaator töötaks sujuvalt ja tõhusalt. 

Braun Silk-expert Pro 5 PL5117 internetu
3 mugavusastet
Fotoepilaatoril Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 on kolm mugavusastet: tavaline, õrn ja väga õrn.

2 kasutamise võimalust
Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 saate kasutada kahel viisil:
•    „Glide“ töörežiim - suurematele nahapindadele (jalad, selg, käed); 
•    „Press & Release“ režiim - tundlike või raskesti ligipääsetavate kehapiirkondade jaoks. 

Extra Precision otsik 
Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 mudelil on Extra Precision otsik. Sellega saate hõlpsalt eemaldada karvu näolt, kaenlaalustelt või bikiinipiirkonnalt. Karvade eemaldamisel tundlikest kehapiirkondadest on soovitatav kasutada õrna ja väga õrna fotoepilaatori režiimi. 

Braun Silk-expert Pro 5 PL5117 hind
Ergonoomiline ja kompaktne disain
Fotoepilaator Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 on 15% väiksem ja 25% kergem kui eelmine Braun Silk-expert 5. Seega on seda palju mugavam käes hoida ja kasutada keha raskemini ligipääsetavates kohtades. Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 on vooluvõrku ühendatud ja välistab vajaduse akut laadida. 

Sobib ka meestele
Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 saavad kasutada ka mehed. Selle fotoepilaatoriga saate hõlpsalt eemaldada soovimatud karvad rinnalt, seljalt, kätelt, kõhult või jalgadelt. 

Usaldusväärne ja nahale ohutu
Fotoepilaator Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 on kliiniliselt testitud ja nahale ohutu. Sellel on 10 fotoepilatsiooni intensiivsuse taset, mistõttu see sobib neile, kellel on hele kuni keskmiselt tume nahatoon. 

Braun Silk-Expert PRO rakendus
Braun Silk-expert Pro 5 PL5157  fotoepilaatori kasutamise kogemust täiendab Braun Silk-Expert PRO äpp. Siin saate katsetada, kuidas SensoAdapt™ tehnoloogia töötab, ja õppida, kuidas ostetud toodet õigesti kasutada. Rakendus võimaldab teil luua ka individuaalse fotoepilatsiooni protseduuride ajakava iga kehaosa jaoks. Braun Silk-Expert PRO rakenduse saate alla laadida „Google Play Store‘ist“ või „App Store'ist“. 

Braun Silk-expert Pro 5 PL5117 hind
Braun Silk-expert Pro 5 PL5157 saate osta veebist meie poest kaup24.ee. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Pehme ja karvutu nahk on ilmselt iga naise unistus. Fotoepilatsiooni nimetatakse soovimatute karvade eemaldamiseks intensiivselt pulseeriva valgusega (IPL) ja paljud peavad seda kõige tõhusamaks kehakarvade eemaldamise meetodiks – isegi paremaks kui vahatamine või suhkrupasta. Fotoepilatsiooniprotseduure pakuvad mitmed ilusalongid, kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks on vaja korduvaid külastusi. See tähendab, et regulaarseid kulusid on palju. Seetõttu tasub kaaluda alternatiivi – fotoepilatsiooni kodus. Fotoepilatsioon on karvade eemaldamine valgusimpulsside abil. Karvadesse jõudvad valgusimpulsid muundatakse soojusenergiaks, mis hävitab karvades oleva melaniini. Selle tulemusena karvad hävivad ja eemaldatakse juurtest. Sel põhjusel fotoepilatsiooniga eemaldatud karvad tagasi ei kasva. Kõiki karvu ei eemaldata aga korraga, sest nende kasvutsüklid on erinevad. Fotoepilatsioon ise toimub spetsiaalse varustuse abil. Kaasaegseid fotoepilaatoreid on ohutu kasutada ja need ei kahjusta nägemist. See epileerimisviis ei sobi aga väga heleda kehakarvaga inimestele – fotoepilatsioon on efektiivne vaid siis, kui kehavärvi ja karva värvi vahel on kontrast. Fotoepilatsiooni saab kasutada peaaegu kõikjal kehal – näol, jalgadel, kaenlaalustes ja bikiinipiirkonnas. Samas ei ole soovitatav eemaldada karvu sügavalt bikiinipiirkonnast ega kulmudest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Braun Silk-expert Pro 5 PL5157

Kauba ID: 5150932
Kategooria: Raseerijad, epilaatorid ja fotoepilaatorid
Tootja kood: PL5157
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,1 x 0,29 m, 1,57 kg
Kaubamärk: Braun
Vooluallikas: Laetav aku
Tarvikud: Otsikud
Masaazisüsteem: Ei
Märg raseerimine: Ei
Tundliku piirkonna otsik: Ei
Tüüp: Fotoepilaator
Vaade: Braun, fotoepilaator
Kiirused: Nenurodyta
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Braun tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Braun Silk-expert Pro 5 PL5157
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki