Integreeritav, Külmkapp sügavkülmaga all Liebherr ICNd 5133, Automaatne sulatus

Täpsustused:
Kõrgus: 177 cm
Värv: Valge
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 10230757
1 70100

1 tk on jäänud

Lisa korvi
6428 / kuus
Sinu linn

Kuller

Reedel, 25. oktoobrist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 25. oktoobrist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Liebherr ICNd 5133

„IceMaker“ veepaagiga

1,5 liitrise veepaagiga „IceMaker“ on uuenduslik lahendus, mis paistab silma laitmatu veekvaliteedi ja pideva veetootmisega. Seda on mugav välja tõmmata ja täita.

EasyFresh

„EasyFresh“ sahtel tagab toodete värskena hoidmise teie kodus kui müügikohas. Olgu selleks pakendatud puu- või juurviljad: siin tehakse kõike optimaalselt. Tänu tihedale kaanele tõstab toit sahtlis niiskust. Nii püsib toit kaua värske.

DuoCooling

Tänu kahele täiesti eraldiseisvale sügavkülmakambrile tagab „DuoCooling“, et jahutus- ja sügavkülmkambri vahel ei ringleks õhku. Toit ei kuiva ega erita lõhna. Ja see tähendab vähem heitkoguseid, vähem oste ning rohkem säästmist ja naudingut.

Valikuline „SmartDeviceBox“

Kas soovite targa kodu jaoks juba varakult valmis olla? Teie „Liebherr“ aitab teid hea meelega: saate lisaks installida „SmartDeviceBox“, mis ühendab Liebherri võrguga. „SmartDeviceBoxi“ saab paigaldada mitmes etapis; see avab teid kohe digitaalsete võimaluste maailmale.

Puutetundlikekraan

Tõeliselt tundlik: juhtige oma Liebherri lihtsalt ja intuitiivselt puuteekraaniga. Kõik funktsioonid on ekraanil järjestatud. Valige näiteks funktsioonid või kontrollige lihtsa klõpsuga külmiku hetketemperatuuri.

„IceMaker“ veepaagiga

Pidu või spontaanne kokteilipidu: integreeritud „IceMaker“ tagab teile alati vajaliku koguse jääkuubikuid. Kui kasutate „IceMakerit“, siis valage vesi lihtsalt eemaldatavasse veepaaki. "MaxIce" funktsioon võimaldab valmistada kuni 1,5 kg jääkuubikuid päevas. Jääkambri vaheseinaga saab sahtlit jagada mis tahes viisil: vasakul mõned jääkuubikud, paremal näiteks jäätis.

Tornkraana leiutati 1949. aastal, millega sai alguse firma Liebherr'i teekond. See keerukas masin sai Saksamaa väike-ehituse ettevõttena populaarseks üle maailma ja pälvis tehnoloogiliselt keeruka masinatootja tiitli. Hiljem tegeles Liebherr erinevate betoonimasinate ja  muude ehitusmasinatega.
1956. aastal laiendas Liebherr oma tooteseeriat igapäevaste kodumasinate näol. Seda vajadust nägi ettevõtte asutaja Hans Liebher, sest tol ajal sai Saksamaal külmkappi omada vaid umbes iga kümnes pere. Majanduse kasvades suurenes ka nõudlus selliste seadmete järele.
Seejärel hakkas Liebherr Euroopas ja mujal maailmas veelgi laienema. Ühendkuningriigi ja Põhja - Ameerika turgudel kandepinna saamiseks laienes ettevõte esialgu Iirimaale. 1960. aastatel asutas Liebherr oma esimese tehase väljaspool Euroopat, Lõuna - Aafrikas.
Tänapäeval on Liebherr tuntud kvaliteetse kodutehnika ja elektroonika tootjana. Tootekataloogis on suur valik külmikuid, sügavkülmikuid ja muid seadmeid.
 

Liebherr ICNd 5133

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Liebherr ICNd 5133

Kauba ID: 10230757
Kategooria: Külmkapid-külmikud
Tootja kood: ICNd 5133
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,646 x 0,659 x 1,87 m, 68,373 kg
Tootja kood: ICNd 5133
Külmiku tüüp: Külmkapp sügavkülmaga all
Vaade: Liebherr, külmkapp sügavkülmaga all külmkapid-külmikud
Energiamärgis: D
Energiakulu aastas: 183 kWh
Üldmaht: 254 l
Jahekambri maht: 183 l
Sügavkülmkambri maht: 71 l
Sügavkülmiku temperatuur: -15 / -26 ºC
Sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Külmapidavus: 9 h
Külmutusvõimsus: 6 kg/24h
Kliimaklass: SN, T
Müratase: 34 dB
Paigaldusmeetod: Integreeritav
Puhkerežiim: Täpsustamata
Juhtimine: Puutetundlik
Lisafunktsioonid: NoFrost
Laius: 55.9 cm
Sügavus: 54.6 cm
Kaal: 63.9 kg
Kõrgus: 177 cm
Kaubamärk: Liebherr
Värv: Valge
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Liebherr tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Liebherr ICNd 5133
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki