Nutiteler ja tarvik BroadLink BestCon RM4C Pro

Täpsustused:
Tüüp: Kaugjuhtimispuldid
Kauba ID: 2068702
3319
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Smartpost pakiautomaat

15. maist

259

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: BroadLink BestCon RM4C Pro

„BroadLink RM4C Pro“ universaalne kaugjuhtimispult. Universaalne infrapuna kaugjuhtimispult „BroadLink RM4C Pro“ võimaldab kaugjuhtida erinevaid IR seadmeid kodus. See ühildub mitme tootja riistvaraga ja saate selle siduda „Google“ nutiassistendi või „Alexa“ga. Toodet on lihtne kasutada, see töötab 360° vahemikus ja toetab 315/433 MHz sagedusi. IR-koodid salvestatakse pilve. Lisaks pakub spetsiaalne „Broadlink“ rakendus mugavat seadme juhtimist.

Lai ühilduvus

  • „BroadLink RM4C Pro“ kaugjuhtimispuldiga saate mugavalt juhtida peaaegu kõiki oma IR-seadmeid. See toode toetab telereid, heliseadmeid ja isegi ventilaatoreid. Samal ajal ühildub see populaarsete kaubamärkidega nagu „Sony“, „Samsung“, „Panasonic“ ja „Philips“. Nii et te ei pea muretsema, et see teie seadmetega korralikult ei tööta.

Kaugjuhtimispult, ajakavade, taimerite ja stseenide loomine

  • Kaugjuhtimispult töötab spetsiaalse „Broadlink“ rakendusega ja pakub palju võimalusi teie seadmete kaugjuhtimiseks. Saate neid mitte ainult eemalt sisse ja välja lülitada, vaid saate ka nende taimereid ja ajakavasid määrata. Ja see pole veel kõik! Looge konkreetsete seadmete jaoks täismahus skripte ja laske neil eelnevalt määratletud olukordades tööle hakata, näiteks koju naastes või valguse sisselülitamisel. Sinu valik!

Hääljuhtimine

  • „BroadLink“ kaugjuhtimispuldiga kaugjuhtimise võimalused ei piirdu sellega. Toode ühildub „Amazon Alexa“ ja „Google Assistant“iga, mis tähendab, et sidudes selle enda valitud nutika assistendiga, saate oma seadmeid häälega juhtida. Kas soovite valgust sisse lülitada või teleri välja lülitada? Öelge lihtne käsk ja vaadake, kuidas teie kodu teiega kohaneb.

Võimsad salvestusvõimalused pilve

  • Seade toetab käsitsi IR-koodi õppimist. Salvestatud andmed salvestatakse pilve. See tähendab, et saate nendega peaaegu alati mugavalt ühenduse luua. Neid värskendatakse ka reaalajas. Kaugarvuti salvestab umbes 50 000 IR-koodi, mis annab Sulle peaaegu piiramatud võimalused – sellega saad hõlpsasti ühendada kõik ühilduvad seadmed.

Usaldusväärne ühendus

  • Tänu kaasaegsele „FastCon“ tehnoloogiale saate nautida lihtsat, kiiret ja stabiilset ühendust kaugjuhtimispuldi ja IR-seadmete vahel. Unustage keerulised konfiguratsioonid ja probleemid signaali edastamise kvaliteediga. „BroadLink“ võimaldab teil kiiresti, lihtsalt ja usaldusväärselt ühendust luua peaaegu igas olukorras. Kõik, mida pead tegema, on sirutada oma nutitelefonini ja hallata seadmeid nii, nagu soovid!

Spetsifikatsioonid:

  • Mudel: RM4C Pro
  • Ühendus: „Wi-Fi“ 802.11 b / g / n (2,4 GHz)
  • Energiatarbimine: ≤ 1W
  • Toiteallikas: AC100 ~ 240 V, AC 50/60 Hz
  • Sisendpinge: 5 V DC
  • IR sagedus: 38 K
  • IR juhtimisulatus: ≤8 m (tavaline)
  • RF juhtimiskaugus: 50 m (vaatejoon)
  • RF sagedus: 433 MHz, 315 MHz
  • Suurus: 85x50x65 mm
  • Kaal: 95 g

Üldine tooteinfo: BroadLink BestCon RM4C Pro

Kauba ID: 2068702
Kategooria: Nutitelerite lisatarvikud
Tootja kood: RM4C PRO
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,1 x 0,13 m, 0,15 kg
Kaubamärk: BroadLink
Tüüp: Kaugjuhtimispuldid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BroadLink tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

BroadLink BestCon RM4C Pro
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki