Fritüürid Tristar FR-6947

Täpsustused:
Korpus: Roostevaba teras
Võimsus: 2000 W
Mahutavus: 3 l
Kauba ID: 7180905

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Tristar FR-6947

Tänu sellele roostevabast terasest 3-liitrisele mahule ja suurele 2000 W võimsusele saate kiiresti lauale panna kõige maitsvamad krõpsud ja muud suupisted. Nii et teie külalised ei pea kunagi kaua ootama! Jahutustsoon takistab toidujääkide põlemist, hoiab õli kauem puhtana ja vähendab lõhna. Tootel on õhueraldusfiltriga kate ja vaateaken. Lisaks on fritüür ka nõudepesumasinas pestav.

Kuldpruunid friikartulid hetkega
Tänu suurele, vähemalt 3-liitrisele mahutavusele, võimaldab Tristar fritüür ühe hoobiga valmistada suure koguse krõpse või suupisteid. See muudab selle ideaalseks pidudeks või muudeks sündmusteks. Panni võimsus on 2000 W, nii et saate kiiresti nautida krõpse või munarulli. Lisaks näeb praepann elegantne välja ka tänu roostevabast terasest aktsentidele.

Luksuslik vaateaknaga kaas
Fritüüril Tristar FR-6947 on õhu väljalaskefiltriga kaas ja vaateaken, et hoida toidul silma peal. Panni on lihtne hoiustada ka tänu kokkupandavale ja eemaldatavale käepidemele ning juhtme hoiusüsteemile.

Lihtne kasutada
Pannil on täpselt reguleeritav termostaat vahemikus 130 kuni 190 ⁰C. Fritüüri FR-6947 kasutamine on ülekuumenemiskaitse tõttu ohutu. Lisaks on Tristar fritüür varustatud külmatsooniga, mistõttu elemendi all olev õli soojeneb palju vähem. Näiteks krõpsud või suupistepuru vajuvad põhja, kuid ei põle selle külma tsooni tõttu. Tänu sellele püsib õli kauem värske ja võimaldab tervislikumalt küpsetada.

Lihtne puhastada
Fritüüri Tristar on lihtne puhastada. Panni saab täielikult lahti võtta ja üksikud osad – välja arvatud juhtpaneel – panna nõudepesumasinasse. Emailist sisemine pann on vastupidav ja mugav kasutada.

Üldine tooteinfo: Tristar FR-6947

Kauba ID: 7180905
Kategooria: Kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Tootja kood: FR-6947
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,25 x 0,4 x 0,4 m, 4 kg
Kaubamärk: Tristar
Tüüp: Fritüürid
Vaade: Tristar, fritüürid kuumaõhufritüürid ja fritüürid
Värv: Hõbedane
Korpus: Roostevaba teras
Võimsus: 2000 W
Mahutavus: 3 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Tristar tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Tristar FR-6947
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki