Ibanez GRGR330EX-BKF

Täpsustused:
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Kauba ID: 9573946
46119
Lisa korvi
1743 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Kuller

20. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Ibanez GRGR330EX-BKF

Ibanez GRGR330EX-BKF elektrikitarr on suure jõudlusega instrument, mis sobib kõige paremini muusikutele, kes ihkavad kaasaegse mängitavuse ja klassikalise rokk-tooni kombinatsiooni. Oma elegantse musta viimistluse ja kuue keelega on see mõeldud neile, kes hindavad täpsust ja vastupidavust. See kitarr on ideaalne kitarristidele igal tasemel, kuid eriti meeldib see kitarr mängijatele, kes soovivad oma rock- ja metal-esinemisi esile tõsta.

  • Elektrikitarri tüüp: Ibanez GRGR330EX-BKF on soliidse korpusega kitarr, mis pakub ühtlast heli ja kestvust, mis sobib ideaalselt paljude muusikastiilide jaoks.
  • Tuntud kaubamärk: Ibanez on tuntud oma pühendumise poolest kvaliteedile ja innovatsioonile, mistõttu on see kitarr usaldusväärne valik nii alustavatele kui ka kogenud muusikutele.
  • Stiilne esteetika: Klassikaline must viimistlus ei anna sellele kitarrile mitte ainult ajatut välimust, vaid tagab ka selle, et see paistab silma igal laval või stuudios.
  • Kuue keelega konfiguratsioon: See kuue keelega seadistus on nii traditsioonilistele kui ka kaasaegsetele mängijatele mõeldud, sest see on mitmekülgne, et luua erinevaid helisid alates puhtast rütmist kuni raskete riffideni.

Üldine tooteinfo: Ibanez GRGR330EX-BKF

Kauba ID: 9573946
Kategooria: Kitarrid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 1,07 x 0,46 m, 4,38 kg
Kaubamärk: Ibanez
Värv: Must värv
Stringide arv: 6
Tüüp: Elektrilised kitarrid
Vaade: Ibanez, elektrilised kitarrid kitarrid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ibanez tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Ibanez GRGR330EX-BKF
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki