Kellraadio Philips TAR8805/10

Täpsustused:
Tüüp: Kellraadio
Raadiolaine vahemik: DAB, DAB+ FM
Kauba ID: 16612

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Philips TAR8805/10

Philips TAR8805/10 FM, DAB+, Spotify connect, Bluetooth, juhtmevaba laadimisega Internetiraadio

 

Internetiraadio. Tuhanded jaamad vaid sõrmeliigutuse kaugusel

Internetiraadio on teie piletiks tuhandetele rahvusvahelistele jaamadele, mis pakuvad kõikmõeldavaid programme. Digitaaltuuner tagab kristallselge heli ning võimaldab määrata oma lemmikute interneti-, DAB+ ja FM-jaamade seast kuni 20 eelseadistust.

 

Spotify Connect. Kasutage mobiilseadet Spotify kaugjuhtimispuldina

Kas soovite Spotifyst voogedastada? Bluetoothiga internetiraadio on varustatud Spotify Connectiga. Kasutage oma mobiiltelefoni kaugjuhtimispuldina, samal ajal, kui raadio edastab Spotify parima kvaliteediga signaali – otse Spotify serveritest. Lisaks saate voogedastada ka teistest muusikateenustest.

 

Juhtmeta Qi laadimispadi. USB-port

Kasutage juhtmevaba Qi laadimispatja, mis on paigutatud raadio peale. Vanemate telefonide jaoks on olemas ka USB-laadimisport. Lisaks on raadiol suur ja selge digitaalne ekraan ning nupud on leitavad esipaneelilt.

 

Stiilne disain. Suur 2,4-tolline värviline ekraan

Mattmustast puidust korpus ümbritseb suurt kõrgläikega värvilist ekraani ja mustast metallist kõlarit. Ekraanil kuvatakse albumi- ja lauluteavet, kui kasutate Spotify Connecti, või jaamade logo, kui kasutate internetiraadiot või DAB-i.

 

Kaks äratust ja unetaimer

Unetaimer võimaldab teil siseneda rahulikku unemaale, kuulates oma lemmikut raadiojaama. Topeltäratuse funktsioon võimaldab seadistada kaks erinevat alarmi. See on ideaalne, kui kipute pärast esimest alarmi uuesti magama jääma.

 

Bassipeegeldusega port. Võimsad ja madalad helid

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Philips TAR8805/10 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Philips TAR8805/10

Kauba ID: 16612
Kategooria: Raadiod ja äratuskellad
Tootja kood: TAR8805/10
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,17 x 0,16 m, 1,331 kg
Kaubamärk: Philips
Ekraan: Jah
Äratus: Jah
Kell, kuupäev: Jah
Lisainformatsioon: Bluetooth
Kaal: 1.3 kg
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Kellraadio
Vaade: Philips, kellraadio raadiod ja äratuskellad
Raadiolaine vahemik: DAB, DAB+ FM
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Philips TAR8805/10
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ana G.
25.02.2022

Siiani rahul.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki