Lastevoodi-häll Lionelo Leonie Plus, Beige

Täpsustused:
Kaal: 10.5 kg
Lapse kaal kuni: 9 kg
Kauba ID: 9540551
12600

SJH hind

13499
Lisa korvi
791 / kuus
Sinu linn

Postkontor

21. oktoobrist

199

Kuller

21. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. oktoobrist

199

Kuller

21. oktoobrist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Lastevoodi-häll Lionelo Leonie Plus, Beige

Lapse esimesed elukuud on ülimalt oluline periood nii väikelapsele kui ka vanematele. See on aeg täis uusi väljakutseid, avastusi ja unustamatuid hetki. Võtmerolli mängib beebile õige võrevoodi valimine. Sobivalt disainitud ja funktsionaalne mööbel ei loo mitte ainult turvalist magamiskohta, vaid hõlbustab ka igapäevaseid lapse eest hoolitsemise ülesandeid. Kaasaegsete lapsevanemate vajadustele vastates oleme loonud Lionelo Leonie Plus Grey Stone 3-in-1 võrevoodi, mis on kombinatsioon kolmest ülimalt praktilisest funktsioonist: öövoodi, häll ja iseseisev beebivoodi.
Kiikufunktsiooniga võrevoodi.

Pärast sündi on vastsündinu harjunud emakas valitsevate tingimustega, sealhulgas pideva kiikumisega, millest on saanud tema loomulik ja turvaline keskkond. Beebidele meeldib õrn kiikumine, mis võimaldab neil kiiresti rahuneda ja rahulikult uinuda.
Lionelo Leonie Plus võrevoodi vastab sellele vajadusele sisseehitatud jalafunktsiooniga, mis kiigutab teie beebi õrnalt ja rahulikult õndsasse unne. Hälli funktsiooni kasutamine on väga lihtne, lukustusnupud asuvad kergesti ligipääsetavas kohas, nii et nende liigutamiseks ja kiikumise alustamiseks või blokeerimiseks piisab vaid kergest liigutusest. Unikaalne disain võimaldab madratsil kiikumise ajal stabiilsena püsida. Erinevalt seda tüüpi tavatoodetest, kus madrats veereb libisemisel ja võib taset kaotada, liigub meie jalg horisontaalselt. See tagab teie lapsele täieliku ohutuse ja mugava magamiskeskkonna.
T25 vahtmadrats lukuga kattega
Kvaliteetne madrats on tervisliku une võtmeelement! Seetõttu oleme võrevoodis Lionelo Leonie Plus kasutanud T25 tihedusega poroloonmadratsit, mis tagab teie beebi kehale une ajal optimaalse toe. Madratsit iseloomustab suurepärane elastsus ja piisav tugevus. Lihtsa hooldamise ja hügieeni tagamiseks on madrats varustatud mugava lukuga kattega, mida saab igal ajal eemaldada ja pesta.
Voodiäärne voodi ja eraldiseisev võrevoodi

Lionelo Leonie Plus võrevoodi kohandub pere vajadustega erinevates olukordades. Tänu eemaldatavale küljele ja paigaldusrihmadele on võrevoodi võimalik kasutada ühis magamisrežiimis ehk beebiga koos magades. See funktsioon ei võimalda mitte ainult öist tihedat kontakti beebiga, vaid soodustab ka tugevamat emotsionaalset sidet. Ja see on vanematele lihtsalt väga mugav, muutes öise hooldamise ja toitmise lihtsamaks. Võrevoodi kõrguse reguleerimine võimaldab seda täpselt reguleerida vanemate voodi kõrgusele, tagades mugavuse mõlemale poolele.
Lisaks saab Lionelo Leonie Plus võrevoodit kasutada eraldiseisva iseseisva beebivoodina. Seejärel pole vaja muud teha, kui paigaldada külg ja nautida ruumi, mis on loodud spetsiaalselt teie väikesele mugavaks magamiseks. See funktsioon pakub privaatsust ja turvalisust ühes.
Liikuvus ja mugavus tänu kummiratastele
Lionelo Leonie võrevoodi on varustatud nelja kummirattaga, mis on oluline mugavus. Need mitte ainult ei hõlbusta võrevoodi toas liigutamist, vaid võimaldavad seda ka kõikjal kasutada. Tänu nendele ratastele saab võrevoodi vabalt liigutada elutuppa, kööki või mõnda teise ruumi, pakkudes lapsele pidevat lähedust, ilma et peaks mugavust ohverdama. Need mitte ainult ei taga sujuvat liikumist, vaid kaitsevad ka põrandat kriimustuste või kahjustuste eest. See on eriti oluline puit- või õrnade pindade puhul. Nii saab võrevoodist praktiline kaaslane teie lapse igapäevases hoolduses, olenemata sellest, kus te igal ajal viibite.
Läbimõeldud ja funktsionaalsed lahendused erakordse mugavuse tagamiseks
Lionelo Leonie Plus võrevoodil on palju täiustatud funktsioone, mis muudavad teie lapse eest hoolitsemise oluliselt lihtsamaks. Madratsi kaldenurga reguleerimine kuni kahe tasemeni on abiks eriti siis, kui võsukesel on probleeme uinumisega või nohuga, tagades mugavuse ja rahuliku une. Suured võrgusilmad tagavad suurepärase ventilatsiooni, mis on optimaalsete magamistingimuste säilitamise võtmeks. Lisaks võimaldavad võrgusisustused teie beebi igast küljest hõlpsasti näha, võimaldades teil pidevalt jälgida oma imiku vajadusi ja neile vastata. Kogu võrevoodi katet saab eemaldada ja käsitsi pesta. Viimasena tasub mainida eriti suurt tarvikukorvi, mis asub võrevoodi all. See praktiline lisand on suurepärane koht beebi mähkmete, riiete, mänguasjade ja muu olulise hoidmiseks. Nii on kõik alati käe-jala juures ning ruum võrevoodi ümber korras ja organiseeritud.

Lionelo

Öelge Lionelo kaubamärgile "Tere!". See on bränd, kes on sündinud soovist aidata ja hoolitseda meie planeedi väikeste elanike eest. Lionelo loob tooteid vastsündinutele ja lastele ning nende tooteid müüakse kogu Euroopas.

Nagu asutajad ise räägivad, valitakse nende toodete kujundus ja materjalid ülima hoolikusega, seda teevad ainult parimad spetsialistid, kes tunnevad oma tööd. "Valime tooraineid vastutustundlikult ja teadlikult ning teeme kõik endast oleneva, et meid ümbritsevaid inimesi rõõmustada," teatas ettevõte. Kõik Lionelo poolt välja töötatud ja turule toodud tooted on toodetud kasutades kaasaegset tehnoloogiat - ning mis kõige tähtsam - järgitakse maksimaalseid ohutusstandardeid.

Lionelo pöörab erilist tähelepanu oma klientidele ja nende arvamustele. "Kõik, kes kasvatavad lapsi, on meie toodete peegliks ja meie eesmärk on olla võimeline looma tooteid, mis annavad kõikidele kasutajatele lisandväärtust, oleksid funktsionaalsed, kasulikud ning loomulikult ohutud ja mugavad," ütlevad asutajad. Lionelo tooted on loodud igapäevaseks kasutamiseks, et hoida lapsi ja nende vanemaid õnnelikena ning et nad sooviksid jääda Lionelo truudeks klientideks.

Lastevoodi-häll Lionelo Leonie Plus, Beige Lionelo

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Lastevoodi-häll Lionelo Leonie Plus, Beige

Kauba ID: 9540551
Kategooria: Reisivoodid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,54 x 0,45 x 0,93 m, 11,05 kg
Tüüp: Voodid - Hällid
Vaade: Lionelo, voodid - hällid reisivoodid
Kaal: 10.5 kg
Kaubamärk: Lionelo
Lapse kaal kuni: 9 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lionelo tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Lastevoodi-häll Lionelo Leonie Plus, Beige
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Дана А.
30.07.2024

Kiire tarne, kvaliteetne toode

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki