10432 Lego® Duplo Põrsas Peppa paadireis

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 2 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 9676987
2459

SJH hind

3299

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

Esmaspäeval, 8. juulist

199

Kuller

Esmaspäeval, 8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Esmaspäeval, 8. juulist

199

Kuller

Esmaspäeval, 8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 10432 Lego® Duplo Põrsas Peppa paadireis

• Ranna ja paadi mängukomplekt – 2-aastased ja vanemad väikelapsed lähevad rannaseiklusele Lego® duplo® Põrsas Peppa paadireisi mängukomplektiga, mis on inspireeritud telesaatest.
• Ehitage ja ehitage ümber mänguasi koos 2 Põrsas Peppa figuuriga – Põrsas Peppa ja Vanaisa põrsa figuurid, ehitatav ujuv mängulaev ja palju loomingulisi tarvikuid, mis inspireerivad piiramatut jutuvestmist
• Põrsas Peppa mänguasi aitab mudilastel rannarõõme taasluua – Peppa määrib peale päikesekreemi, siis ehitab labidaga liivalossi, kogub karpe ämbrisse ja ujub uimedega
• Ujuv mänguasi vee lõbustamiseks – see Põrsas Peppa mängupaat tegelikult ujub, nii et väikesed saavad nautida veemänge oma lemmiktegelastega.
• Kingiidee väikelastele – rõõmustage Põrsas Peppat ja veemänguasju armastavaid väikelapsi selle erilise kingitusega koolieelikutele
• Kvaliteetne komplekt – Lego® duplo® Põrsas Peppa kokkupandavad ja ümberehitatavad mänguklotsid ja elemendid on rangetele laste turvastandarditele vastamiseks maksimaalselt testitud
• Arendav mänguasi koolieelikutele – Lego® duplo® Põrsas Peppa mänguasjad aitavad kaasa peenmotoorikale ja emotsionaalsele arengule, lõbusa ja loova õppimise ja mängu kaudu
• Mõõtmed - 23-osalises komplektis on mängulaev üle 11 cm kõrge, 12 cm pikk ja 18 cm lai.
• Ranna- ja paadimängukomplekt, mis on inspireeritud Põrsas Peppa telesaatest
• Ehitamise ja ümberehitamise mänguasi sisaldab mängupaati, rannastseeni ja 2 figuuri
• Väikesed kujutavad ette, et nad sõidavad paadiga, ehitavad liivalossi ja ujuvad meres
• Paat ujub, nii et väikestel on lõbus selle veemänguasjaga sulistada
• Eriline kingitus eelkooliealistele lastele, kes armastavad Põrsas Peppa mänguasju
• See loominguline mänguasi aitab arendada peenmotoorikat ja eneseväljendust
• Lego® duplo® Põrsas Peppa mänguasjad tagavad turvalise mängimise
• Laeva mõõtmed on 11 cm kõrge ja 12 cm pikk
Muud omadused:
  • Kood, seeria: 10432 Lego® duplo
  • Detailide arv: 23
  • Soovitatav vanus: alates 2. eluaastast.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

10432 Lego® Duplo Põrsas Peppa paadireis

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Mänguasi ei sobi alla 1 aasta vanustele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad ära tulla või mille võib laps ära hammustada, sest laps võib nende tõttu lämbuda! Kõik mänguasja pakkematerjalid ja -osad ei ole osa mänguasjast ning on vaja täiskasvanul eemaldada enne lapsele andmist. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 10432 Lego® Duplo Põrsas Peppa paadireis

Kauba ID: 9676987
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,354 x 0,191 x 0,7 m, 0,442 kg
Lego seeria: DUPLO
Vaade: LEGO®, duplo klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 2 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

10432 Lego® Duplo Põrsas Peppa paadireis
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki