21333 LEGO® Ideas Vincent van Gogh - Tähtede öö

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loodus
Kauba ID: 6247937
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
21400
Lisa korvi
809 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 28. aprillist

000

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 29. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Esmaspäeval, 29. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 29. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 29. aprillist

399

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

Teisipäeval, 30. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

Teisipäeval, 30. aprillist

259

Kuller

Teisipäeval, 30. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 21333 LEGO® Ideas Vincent van Gogh - Tähtede öö

Taasta kolmemõõtmeline Van Goghi meistriteos

Selle Vincent van Gogh maali "Tähtede öö" kolmemõõtmelise LEGO® koopiaga sate taasluua meistriteose pintslitõmbed ja värvid.

Kas olete valmis looma meistriteost? Kehastage Vincent van Goghi vaimu, ehitades kolmemõõtmelise LEGO® mudeli ühest tema kuulsast maalist "Tähtede öö". Sukelduge Van Goghi muinasjutulistesse maastikesse, kus on kuu ja tähed, keerlevad pilved, künkad ja küla. Kinnitage selle muljetavaldava kaunistuse krooniks konstrueeritud Van Gogh'i tapeet.

Parandage oma loovust. Parandage oma keskendumisvõimet. Ehitage LEGO® klotsidest oma kolmemõõtmeline versioon Tähtede öö, mis on üks Vincent van Goghi kuulsatest kunstiteostest, mis on välja pandud New Yorgi moodsa kunsti muuseumis (MoMA). Proovige uuenduslikke ehitustehnikaid, et taastada Van Goghi pintslitõmbed ja riputada see seinale või demonstreerida. Sellel uskumatult üksikasjalikul LEGO Ideas mudelil (21333) on reguleeritav alus, millele saab asetada Vincent van Goghi minifiguuri koos pintsli, paleti ja maalritäiega. Avastage oma kutsumus. See kollektsionäärimudel, mis on varustatud juhistega, mis aitavad teil loomingulisse kogemusse süveneda, on suurepärane ost endale või kodukaunistus kunstihuvilistele. Lõputud võimalused. Avastage LEGO komplektid täiskasvanutele. Vaikne tsoon, kus saate lõõgastuda ja luua vahetuid, mõtestatud projekte. Igaühele, olenemata teie huvidest, leidub mõni intrigeeriv mudel.

• Vincent van Goghi meistriteose LEGO® kunstiteose (21333) ruumiline mudel. Kujundage Van Gogh 1889. aasta maali "Tähtede öö" aegumatu ilu selle LEGO Ideas ehituskomplektiga täiskasvanutele.
• Taastage Van Goghi värvid ja graafika. Proovige nutikaid tehnikaid, et taastada pilvede keerised ja lainelised künkad justkui originaalse kunstiteose järgi.
• Vincent van Goghi minifiguur reguleeritava alusega. Näidake pintsli ja paletiga minifiguuri molbertiga, kus on minireproduktsioon „Tähtede öö“ maalist.
• Loominguline koostöö. Moodsa Kunsti Muuseumil (MoMA) on hea meel ühendada jõud LEGO grupi ja disainifännidega, et jagada seda projekti kunstihuvilistega kogu maailmas.
• Kingitus täiskasvanutele - ostke või kinkige see 2316-osaline LEGO® Ideas mudel sünnipäevaks, pidustuseks või üllatuseks neile, kes armastavad kodu kaunistamist või klassikalisi maale.
• Kodukaunistus. See Van Goghi kunstiteose LEGO® mudel on 28 cm kõrge, 38 cm lai ja 12 cm sügav ning seda saab eksponeerida nii ehitatuna kui ka seinale riputatuna.
• Samm-sammult juhised. Komplektis on illustreeritud vihik, mis sisaldab disaini ja LEGO® disainilahendusi ning selgeid juhiseid, mis aitavad teil kindlalt ehitada.
• LEGO® fännide valik. See täiskasvanutele mõeldud konstrueeritud mudel kuulub LEGO® Ideas komplektide sarja, mille mudelid on fännide loodud, LEGO fännide poolt välja valitud ja LEGO Group poolt toodetud.
• Kõrge kvaliteet. LEGO® klotsid vastavad rangetele kvaliteedistandarditele, mis tagavad, et need sobituvad kergesti ja kindlalt kokku kindlateks mudeliteks.
LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, surutakse kokku, pööratakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

21333 LEGO® Ideas Vincent van Gogh - Tähtede öö

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 21333 LEGO® Ideas Vincent van Gogh - Tähtede öö

Kauba ID: 6247937
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,35 x 0,05 m, 0,3 kg
Lego seeria: IDEAS
Vaade: LEGO®, ideas klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 18 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Loodus
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
36969
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (9)

21333 LEGO® Ideas Vincent van Gogh - Tähtede öö
5

(9 ostja hinnangud)

5 tähte
(9)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

88%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Deniss I.
04.04.2024

Kõik jõudis turvaliselt ja õigeaegselt kohale, väga hea komplekt, mul oli selle kokkupanemisega väga lõbus.

Vilma M.
31.12.2023

Suurepärane valik hea hinnaga

Margarita G.
29.12.2023

Lastel (12- ja 14-aastased) oli väga huvitav ehitada. Kaks päeva kulus :) Tulemuseks oli tõeliselt ilus sisustusdetail.

Maarika P.
15.11.2023

Super kink kingikott ja väga hea hind üldse

Iana B.
10.10.2023

See oli hästi pakitud, karp ei olnud kortsus

Erikas C.
12.09.2023

Täpne kohaletoimetamine

Deniss Ļ.
27.04.2023

Väga hea kingitus. Naine oli rõõmus

Danguole A.
23.02.2023

Kõik on korras..

Robertas D.
05.02.2023

Korralikult pakitud, väga korralik komplekt

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki