76145 LEGO® Super Heroes Igaveste õhurünnak

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kauba ID: 336777
3589
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

28. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

28. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

28. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

28. oktoobrist

259

Kuller

28. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

28. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

28. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

28. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

28. oktoobrist

259

Kuller

28. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 76145 LEGO® Super Heroes Igaveste õhurünnak

Lapsed ühendavad jõud 2 igavese superkangelasega, et võita kuri Deviant

Lapsed saavad taastada suurepäraseid stseene Marvel Studios filmist „Igavene“, kui klouni kujuke ründab 2 lahedat superkangelast.

Kas Icarus ja haldjad aitavad kurjal Deviantil džunglist väljudes temaga silmitsi seista? 2 Igavikul on hämmastavad jõud - haldjas loob tõelisi illusioone ja Ikaros lendab - ning võitlus ohtliku tiivulise Devianti vastu nõuab kõiki superkangelaste oskusi. Lisaks, kui kogute igavesi LEGO® minifiguure - see vinge mängukomplekt on ainus, millel on haldjas!

LEGO® Marvel Igaveste õhurünnaku (76145) tegevusterohke mängukomplekt annab väikeste superkangelaste kätesse filmistuudio Marvel Studios filmi põnevuse ja seiklused. Loominguline tegevus superkangelaste ja Deviantidega Kui tohutu tiibadega Deviant korraldab rünnaku 2 populaarse Igavese – Ikarise ja Sprite’i – vastu, peavad lapsed oma supervõimetega neile appi tõttama. See lahe LEGO ehitusmänguasi annab fännidele võimaluse taastada meeldejäävad stseenid filmistuudio Marvel Studios filmist „Igavesed“ ning välja mõelda ka oma loomingulisi lugusid. Erakordselt lahedate supervõimetega tegelased pakuvad lõputult mänguvõimalusi. Sprite loob elutruid illusioone ja Ikaris oskab lennata. Ja kui otsid kingitust minifiguuride fännile, siis tea, et see erakordne LEGO mängukomplekt on ainus, milles on olemas Sprite’i minifiguur. Filmistuudio Marvel Studios filmi „Igavesed“ mängukomplekt LEGO Marveli Igaveste-teemalised ehitusmänguasjad on erilised mängukomplektid, milles on lahedad tegelaskujud, kes innustavad lapsi loominguliselt mängima ja viivad nad lõputusse rollimängude universumisse.

• Anna selle erakordse mängukomplekti LEGO® Marvel Igaveste õhurünnak (76145) näol väikeste superkangelaste kätesse Marvel Studiose seiklusterohke filmi „Igavesed“ tegevustik.
• 2 LEGO® Marvel Igaveste minifiguuri Ikaris ja Sprite, õela Devianti liigutatavate tiibadega figuur, 2 saimõõka, 1 ninjamõõk ja 2 kahurit aitavad luua põneva tegevustiku!
• Lapsed vajavad kõiki oma supervõimeid, kui õel tiibadega Deviant korraldab rünnaku 2 tähtsaima Igavese vastu. Klassikaline hea ja kurja lahing pakub lõputult loomingulisi rollimänguvõimalusi.
• Kas otsid kordumatut superkangelastega ehitusmänguasja lastele? See LEGO® Marvel Igaveste mängukomplekt, kust leiad lahedad minifiguurid, tiibadega Devianti figuuri ja superkangelaste seiklused, on suurepärane kingitus alates 7-aastastele lastele.
• Üle 11 cm kõrguse Devianti figuuriga LEGO® Marvel Igaveste komplekt, mille sisuks on Ikarise ja Sprite’i vastasseis Deviantiga, annab laste kätesse superkangelaste seiklused ning näeb lapse toas ka hea välja.
• Tänu lihtsatele ja selgetele juhistele saavad lapsed kohe hakata nautima ehitusrõõmu ja loomingulist superkangelasemängu filmistuudio Marvel Studios filmist „Igavesed“ inspireeritud komplektiga.
• LEGO® Marvel Igaveste-teemalised mänguasjad annavad superkangelaste filmi tegevustiku ja seiklused laste kätesse. Lahedate kollektsioneeritavate tegelastega ei pea loomingulised rollimänguseiklused kunagi lõppema.
• LEGO® ehitusmänguasjad vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
• LEGO® klotse ja osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et sinu lapse ehitusmänguasi vastab rangetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76145 LEGO® Super Heroes Igaveste õhurünnak

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76145 LEGO® Super Heroes Igaveste õhurünnak

Kauba ID: 336777
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,05 m, 0,45 kg
Lego seeria: Marvel
Vaade: LEGO®, marvel klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Täpsustamata
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

76145 LEGO® Super Heroes Igaveste õhurünnak
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki