76213 LEGO® Marvel Super Heroes Kuningas Namori trooniruum

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kauba ID: 6359257
3019

SJH hind

3999
-24%
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

28. maist

000

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

29. maist

199

Omniva pakiautomaat

29. maist

219

DPD pakiautomaat

29. maist

249

Smartpost pakiautomaat

29. maist

259

Kuller

29. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 76213 LEGO® Marvel Super Heroes Kuningas Namori trooniruum

Veealused seiklused allveelaeval Skirmisher

Musta pantri fännid saavad ühineda Shuri ja Attumaga allveelaeva Skirmisher pardal, kui nad sõidavad kohtuma kuningas Namoriga tema templi trooniruumis.

Aidake Shuril viia allvelaev „Marvel Studios“ filmist „Black Panther: Wakanda Forever“ kuningas Namori templisse. Kui Attuma ründab, kaitske end tema vastu oma tulistajatega. Viige allveelaev maale ja seejärel tervitage kuningas Namorit tema suurepärases troonisaalis. Kui teie missioon on läbi, naaske allveelaevale ja asuge uuele veealusele seiklusele.

Leiutavad veealused seiklused ootavad 7-aastaseid ja vanemaid noori superkangelasi koos komplektiga LEGO® Marvel Kuningas Namori trooniruum (76213). Veealused seiklused Musta Pantri fännidele. Klanitud ja stiilne koopia allveelaevast Skirmisher Marvel Studiosi filmist Black Panther: Wakanda Forever“ kus on teraviklaskureid, mida lapsed saavad kurja Attumaga võideldes tulistada. Kui allveelaev saabub, avastavad nad kuningas Namori templi ja merevetikatega kaunistatud Kuninga trooni ruumi. Pärast missiooni lõppu naasevad lapsed allveelaevale ja asuvad paljudele uutele seiklustele. Komplektis on kolm minifiguuri – Shuri, Attuma ja kuningas Namor – ning nende lahedad võitluselemendid ja tarvikud.

• Musta Panteri allveelaev. LEGO® Marvel Kuningas Namori trooniruum (76213) viib Musta Pantri fännide kujutlusvõime allveelaevani.
• Marveli tegelased. Sisaldab Shuri, Attuma ja King Namori minifiguure. Ehitatava allveelaeva ja trooniruumi juures on ka merevetikate ja kalade kinnitused.
• Palju võimalusi mängida. See 2-osaline komplekt avab erinevaid mänguvõimalusi, kui lapsed avastavad lõputuid seiklusi templis ja allveelaevas.
• Kingitus „Marvel“ fännidele. Sünnipäeva- või pühadekingitus väikestele superkangelastele alates 7. eluaastast.
• Kaasaskantav mäng. Selle allveelaeva kõrgus on üle 4 cm, pikkus 13 cm ja laius 4 cm, mistõttu on lastel lihtne mänguasja kaasa võtta.
• Kõik LEGO® Marvel ehitusmänguasjad on kvaliteetsed mängukomplektid väikestele superkangelastele, mis võimaldavad neil nautida lõputut loomingulist mängu.
• Garanteeritud kvaliteet. LEGO® osad vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedinõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside hõlbus ühendamine ja eraldamine igal korral
• Ohutus on tagatud. LEGO® komponente visatakse, kuumutatakse, surutakse kokku, pööratakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Taani LEGO® asutaja Ole Kirkas Christiansen aastal 1932. Esialgu asutati puidust mänguasjade ettevõte Legendaarseid LEGO® klotse hakati tootma aastal 1958. jaanuarist.
Vaatamata auväärse vanusele ei ole kuju ja disaini muutunud. Viiekümnendate LEGO® koltsid saab ühendada tänapäevastega. Peagi Christianseni loodud LEGO® klotsid said üle maailma kõige populaarsemateks mänguasjadeks. Maailmas töötab 4 Legolandi ja klotse valmistatakse Taanis, Tšehhi Vabariigis ja Mehhikos.
Müümata klotsid ettevõte tavaliselt eemaldab müügist, väidetavalt vaid 1% ei taaskasutata. Praegu toodetakse üle 2400 erineva LEGO® klotsi.

76213 LEGO® Marvel Super Heroes Kuningas Namori trooniruum

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: 76213 LEGO® Marvel Super Heroes Kuningas Namori trooniruum

Kauba ID: 6359257
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,354 x 0,191 x 0,05 m, 0,435 kg
Lego seeria: Marvel
Vaade: LEGO®, marvel klotsid ja konstruktorid
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nenurodyta
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: LEGO®
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Huvid: Superkangelased
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik LEGO® tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

76213 LEGO® Marvel Super Heroes Kuningas Namori trooniruum
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki