ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Konstruktor Marioinex Midi Waffle, 150 tk

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 2 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 8949611

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Konstruktor Marioinex Midi Waffle, 150 tk

Midi Waffle 150 seeria on kõige nooremate poolt armastatud ehitusklotside komplekt. Selle ainulaadne, paindlik disain, sõbralikud värvid ja piiramatud ehitusvõimalused rõõmustavad ja pakuvad mänguvormi, mis toetab loomulikku arengut. Andke oma lapsele hetkeks aega mängida nende innovaatiliste klotsidega ja me garanteerime, et ta ei raiska oma aega. Tänu kaasasolevale inspiratsioonivihikule saavad nad luua atraktiivseid kujundeid ja disainilahendusi või kasutada oma loovust, et arendada mis tahes 2D- või 3D-kujusid. Komplektis on 10 värvi ja tervelt 150 tükki. See soodustab laste kujutlusvõimet, käelist oskust ja õpetab loogilist mõtlemist. Marioinex Midi-seeria Midi-seeria on pisut suurem versioon Mini Waffle klotsidest, mille mõõtmed on 5,7×5,7 cm. Tänu nende erilisele kujule saab neid kombineerida mitmel viisil, pakkudes piiramatuid ehitusvõimalusi. Marioinex - ohutud klotsid lastele Marioinex klotsid on loodud nii lapsesõbralikuks ja ohutuks kui võimalik. Need on valmistatud paindlikust, pehmest ja puutetundlikust materjalist. Nende kuju sobib ideaalselt laste käte suuruse ja kujuga ning valitud värvid on õrnad ja meeldivad silmale. Nad on võitnud auhindu sellistel konkurssidel nagu "Aasta mänguasi" ja "Lapsesõbralik maailm". Marioinex komplektid Marioinex ehitusklotside komplekte saab koguda ja kombineerida, et luua ka enda kujundatud konstruktsioone. Midi Waffle 150 komplekti eelised: 150 tükki ja üks lisavärv! Soodustab kujutlusvõimet ja loovust Õppimine ja areng läbi mängu Tundide pikkune meelelahutus nii tüdrukutele kui ka poistele 100% turvaline disain Lõbus nii lastele kui ka täiskasvanutele Võimalus ehitada 2D ja 3D kujundeid Innovatiivne klotside disain Klotsid valmistatud Poolas Klotsid ja pakend valmistatud taaskasutatavatest, taastuvatest materjalidest

Hoiatus:

Ei sobi alla 24 kuu vanustele lastele. Sisaldab väikesi osi, mida on kerge alla neelata. See toode vastab Euroopa standarditele. Enne mänguasja lapsele andmist eemaldage pakendi osad. Hoidke etikett alles, kuna see sisaldab olulist teavet. Osade värvus võib erineda pakendil näidatud värvusest.

Hooldus:

Toodet võib puhastada nõudepesumasinas ja pesumasinas sobiva koti sees temperatuuril 30 kraadi.

Hoiatus!

Mänguasi ei sobi alla 1 aasta vanustele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad ära tulla või mille võib laps ära hammustada, sest laps võib nende tõttu lämbuda! Kõik mänguasja pakkematerjalid ja -osad ei ole osa mänguasjast ning on vaja täiskasvanul eemaldada enne lapsele andmist. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Konstruktor Marioinex Midi Waffle, 150 tk

Kauba ID: 8949611
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,2 x 0,25 m, 2,36 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Marioinex
Soovitatav vanus alates: 2 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Marioinex tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor Marioinex Midi Waffle, 150 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki