ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Konstruktor Marioinexi kosmosebaas, 618

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 8949631
13600
Lisa korvi
854 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. juunist

000

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

25. juunist

199

Kuller

25. juunist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Konstruktor Marioinexi kosmosebaas, 618

Kujutage ette Kuu, mida me pole veel tundnud. Vastloodud baasi kõrged platvormid kerkivad kõrgele ja kui te neid vaatate, näete mööda lendavaid eri kujuga kosmoselaevu. Need transpordivad inimesi ja materjale, mis on galaktikatevaheliste missioonide jaoks hädavajalikud. On aasta 2045 ja teie laps on just lõpetanud inimkonna esimese kosmosebaasi ehitamise! See komplekt on tõeline klotside ehitamise universum, kus iga väike ehitaja unustab kõik muu. Kasutades kaasasolevaid üksikasjalikke juhiseid, saavad nad ehitada 4 erinevat kosmoselaeva ja hiiglasliku Kuu baasi. Samuti saavad nad luua mis tahes muid kujundeid oma kujutlusvõime järgi. Konstruktsioonide ehitamine on suurepärane ajaveetmisviis ja kui baas on valmis, algab mängimine koos kosmose seiklustega, mis võib kesta mitu päeva. Klotsidega on kaasas praktiline hoiukott, et need ei läheks kaduma. Samuti on see mõeldud masinpesuks 30 kraadi juures - klotside puhtana hoidmine on nüüd veelgi lihtsamaks muutunud! Komplektis on koguni 618 elementi. See stimuleerib laste kujutlusvõimet, käelist oskust ja õpetab loogilist mõtlemist. Marioinexi klotsid on disainitud nii lapsesõbralikuks ja ohutuks kui võimalik. Valmistatud paindlikust, pehmest ja puutetundlikust materjalist. Nende kuju sobib ideaalselt laste käte kuju ja suurusega ning kasutatud värvid on pehmed ja meeldivad silmale. Nad on saanud auhindu sellistel konkurssidel nagu "Aasta mänguasi" ja "Lapsesõbralik maailm". Marioinex komplektid: Marioinexi klotsikomplekte saab koguda ja neist saab ka ise loomingulisi konstruktsioone koostada. Mini Waffle Constructor Space Base komplekti eelised: - 618 elementi! - palju lisaklotsikujundeid, millel on eriline otstarve - lisakott klotside pesemiseks - kujutlusvõime ja loovuse arendamine - õppimine ja areng läbi mängu - tundide kaupa meelelahutust - tüdrukutele ja poistele - 100% turvaline disain - kaasahaarav lõbu lastele ja täiskasvanutele - innovaatiline klotsikujundus - klotsid valmistatud Poolas - klotsid ja pakend toodetud taaskasutatavatest, taastuvatest materjalidest.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Konstruktor Marioinexi kosmosebaas, 618

Kauba ID: 8949631
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,36 x 0,4 x 0,4 m, 3,57 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Marioinex
Soovitatav vanus alates: 7 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Marioinex tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor Marioinexi kosmosebaas, 618
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki