Konstruktor Marioinex Mini Waffle politseijaoskond, 280 tk

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kauba ID: 8949676

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Konstruktor Marioinex Mini Waffle politseijaoskond, 280 tk

Mini Waffel City: Politseijaoskonna häire! Politsei! Ohtlik kaabakas Phantom on põgenenud õiguskaitseorganite käest ja asunud metsikule põgenemisele. Kas komissar Ernest koos terava detektiivi Lora ja vapra politseiniku Maxiga suudavad ähvardava kelmuse kinni püüda? Kas nende käsutuses olevast helikopterist ja autost piisab, et kurja geeniust üle kavaldada ja linna ohu eest kaitsta? Ehita politseijaoskond ja taga linna elanike turvalisus. Patrulli tänavatel politseiautoga ja suurema ohu või tagaajamise korral tõuse taevasse helikopteriga! Valmistu, sest seekord ei ole sul tegemist tavalise vargaga, vaid kaval kurikaelaga - Phantomiga, kelle jaoks vanglast põgenemine ei ole suur väljakutse... Politseijaoskonna komplekt koosneb 280 tükist ja koguni neljast unikaalsest figuurist. Astu kangelaslike politseinike rolli ja püüa kurjategija kinni või vali halastamatu kurjategija pool ja mängi politseiga kassi-hiire mängu. Kombineeri komplekti teiste Waffle City sarja figuuridega ja laienda linna helikopteri ja ülikiire patrullautoga varustatud politseijaoskonnaga. Pane komplekt kokku vastavalt juhistele või lase oma lapse fantaasia vabaks ja ehita koos nendega oma ainulaadne hoone! Politseijaama komplektis on ühendatud ruumilise loogilise mõtlemise õppimine ja ainulaadne "politseinike ja röövlite" mängimise lõbu. Komplekti kangelased: Komissar Ernest - kogenud politseikomissar, kelle tohutu mõistus suudab peatada Phantomi destrukcyjną tegevuse. Detektiiv Lora - noor ja julge politseinik, kes ei karda ühtegi kurjategijat. Ta oskab juhtida helikopterit. Politseinik Max - linna kiireim politseinik. Mitte ainult sellepärast, et ta sõidab viimase põlvkonna ülikiirega patrullautoga. Max on tuntud oma erakordse kiiruse poolest kelmide tabamisel. Phantom - kuri geenius, kes on aastaid linna terroriseerinud. Iga kord, kui nad suutsid ta kinni püüda, leidis ta siiski viisi, kuidas põgeneda. Kas seekord on teisiti? Seadke eelised: Arendage lapse kujutlusvõimet ja loovust... ...ühise mängu kaudu. 100% turvalised materjalid - sertifitseeritud ja ohutud. Atraktiivne, tundidepikkune lõbu teie lastele ja... teile! Konstrueeri 2D ja 3D kujundeid Komplekti spetsifikatsioon: Koguni 280 tükki! Komplektis on 4 figuuri. Komplekti kuuluvad politseiauto ja helikopter. Samm-sammult ehitamise juhised (56 lehekülge). Poolas valmistatud klotsid Klotsid ja pakend on valmistatud taaskasutatavatest taastuvatest materjalidest. Üle 3-aastastele lastele Hoiatus Mänguasi ei sobi alla 36 kuu vanustele lastele. Tukastumisoht. Sisaldab väikeseid osi. See toode vastab Euroopa ohutusstandarditele. Enne mänguasja lapsele andmist eemaldage pakendimaterjal. Palun säilitage kogu asjakohane teave edaspidiseks kasutamiseks. Värvid võivad erineda etiketist.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Konstruktor Marioinex Mini Waffle politseijaoskond, 280 tk

Kauba ID: 8949676
Kategooria: Klotsid ja konstruktorid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,18 x 0,13 x 0,2 m, 0,96 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Ei
Nutiseade: Ei
Kaubamärk: Marioinex
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Konstruktorid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Marioinex tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Konstruktor Marioinex Mini Waffle politseijaoskond, 280 tk
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki