ALEhopp superdiilid! Hinnad, mis panevad rõõmust hüppama! 

Täispuhutav veematt Babyono 827

Täpsustused:
Vanus alates: 3 kuud
Tüüp: Tegelustekid
Kauba ID: 9661937
949
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

26. juunist

199

Omniva pakiautomaat

26. juunist

219

DPD pakiautomaat

26. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

26. juunist

259

Kuller

26. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

26. juunist

199

Omniva pakiautomaat

26. juunist

219

DPD pakiautomaat

26. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

26. juunist

259

Kuller

26. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Täispuhutav veematt Babyono 827

Babyono sensoorne veematt pakub teie beebile lõbusat meelelahutust ja tõhusat treeningut. Beebi saab asendit muuta, et näha värvilisi kujusid vees liikumas. Tänu sellele saab ta õppida tasakaalu hoidma ja liigutusi harjutama. Mati saab enne mängu hõlpsasti täis pumbata ja veega täita, seejärel pärast mängu tühjaks lasta ja kokku rullida.
Sellel tootel on veel üks eelis – saate seda kasutada kõhuvalu leevendamiseks. Peate lihtsalt matile sooja vett lisama ja lapse sellele panema.
Omadused
• Koordinatsioon ja motoorsed oskused: Täispuhutav veematt on nagu teie beebi jõusaal! Lõbus mäng matil arendab tema motoorseid oskusi ja koordinatsiooni. Beebi saab treenida jala-, käe-, kõhu- ja seljalihaseid ning parandada tasakaaluoskusi.
• Arendab kujutlusvõimet: Tänu interaktiivsetele elementidele saab beebide veematt arendada nägemist ja ruumitaju, samuti ergutada loovust. Täispuhutav vesimatt võib olla laev, saar või rand – piiriks on vaid beebi ja... vanemate kujutlusvõime.
• Areng läbi mängu: Mõju beebi meeltele on selle toote üks peamisi funktsioone. Pöörasime palju tähelepanu veemati disainile. Erksad värvid ja erksad kujundid on atraktiivsed ja visuaalselt stimuleerivad, samal ajal kui ujuvad loomad arendavad beebi kompimismeelt.
• Kõrge kvaliteet: Täispuhutav veematt on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis ei sisalda mürgiseid koostisosi. See muudab selle vastupidavaks, vastupidavaks ja lekkekindlaks, muutes selle teie lapsele turvaliseks mängimiseks.
Tehnilised omadused
• Materjal: PVC
• Kaal: 20 g
• Suurus: 66x50 cm
• Lastele vanuses 3+ kuud

1990 oli selle kaubamärgi jaoks ülioluline aasta - Babyono vallutas lastega perede südame. See on ettevõte, mis arendab tooteid, mis aitavad igapäevases lapsehoolduses. Saadaval on tooted alates lapsi arendavatest toodetest kuni hügieenitarvete ja mänguasjadeni.

BabyOno keskendub aktiivsele vaba aja veetmisele ja hõivatud vanematele, kes hindavad mugavust ja aja säästmise lahendusi. Brändi asutajate sõnul loovad nad disainilahendused, mis püsivad pikka aega atraktiivsed, lihtsad ja ergonoomilised. Iga loodava toote jaoks lisavad nad lõputult lisasid, et tagada eseme asjakohasus ja mugavus. Nad ütlevad, et toovad turule ainult tooteid, mis saavad lapsevanematelt heakskiidu.

Esmatähtis on töötada välja tooteid, mis on ohutud kasutamiseks ja mis on projekteeritud vastavalt Euroopa Liidu suunistele ja standarditele. Iga mänguasja katsetatakse põhjalikult, enne kui see jõuab lasteni. BabyOno annab endast parima, et protsess oleks maksimaalne, et saada brändistandardiks ning edu paremas ja vanematesõbralikumas homses. Eesmärk on tagada kõrgeima kvaliteediga toodete tootmine maailmas.

Praegu kasutavad miljonid lapsevanemad kogu maailmas igapäevaselt BabyOno tooteid.

Täispuhutav veematt Babyono 827

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Täispuhutav veematt Babyono 827

Kauba ID: 9661937
Kategooria: Beebide mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,05 x 0,15 m, 0,05 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nėra
Kaubamärk: BabyOno
Vanus alates: 3 kuud
Tüüp: Tegelustekid
Vaade: BabyOno, tegelustekid beebide mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BabyOno tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Täispuhutav veematt Babyono 827
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki