Kummist hüppaja Roosa ükssarvik

Täpsustused:
Vanus alates: 12 kuud
Tüüp: Hüppavad mänguasjad
Kauba ID: 9767832
3279
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

8. juulist

199

Omniva pakiautomaat

8. juulist

219

DPD pakiautomaat

8. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

8. juulist

259

Kuller

8. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Kummist hüppaja Roosa ükssarvik

Toote omadused : 

✔️ Hüppaja sobib lapsele alates 1-aastasest vanusest

✔️ on valmistatud väga vastupidavast, mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA Free).

✔️ maksimaalne koormus: 45kg

✔️ mõõtmed: pikkus: 60 cm, maksimaalne laius: 26 cm, istme laius: 23 cm, kõrgus (kõrvadeni/kõrvadeni): 41 cm, kõrgus kuni istmeni: 24 cm, kõrgus: 49 cm (hüppaja mõõtmed võivad erineda sõltuvalt pumbast).

✔️ rõhk, mille juures hüppajaid tuleks pumbata, on 0,3-0,4 baari.

Laste kummihüppaja on palju hüppamisrõõmu, mida pisikesed armastavad! Hüppaja on valmistatud vastupidavast, heakskiidetud kummist, seega ei ole ohtu, et see mängimise ajal läbi murdub. Kumihüppel ei ole ühtegi liikuvat osa, seega peab see vastu ka kõige hoolsamale kohtlemisele. Hüppaja sobib nii sise- kui ka välitingimustes mängimiseks - lihtsalt pumbake see kaasasoleva pumba abil õhku ja olete valmis minema! Kummihüppaja sobib ideaalselt kingituseks. See pakub suurepärast meelelahutust nii kodus, aias kui ka rannas.

Hüppaja sobib lastele vanuses 1 aasta ja rohkem.

Turvaline

Laste kummi hüppaja on valmistatud väga vastupidavast, mittetoksilisest kummist, mis vastab Euroopa ohutusstandarditele (EN71-1, EN71-2, EN71,3 BPA-vaba).

Hüppemängu ajal ei ole ohtu, et hüppaja puruneb. Hüppaja on kujundatud nii, et laps saab sellel stabiilselt ja turvaliselt istuda.Hüppaja pehmed, väljaulatuvad nurgad on kergesti haaratavad ja pind tagab kindla pidamise. Hüppaja jalad pakuvad täiendavat tuge.

Pump on kaasas

Komplektis olev pump puhub Jumping Jumper'i väga kiiresti täis ja plastventiil kindlustab mänguasja allosas oleva avause.

Lapse areng

Kumihüppaja arendab väga hästi lapse motoorikat. See aitab koordineerida käsi ja jalgu, arendab tasakaalu ja tugevdab lihaseid.

Lihtne puhastada

Kasutatud materjali on väga lihtne puhastada ka pärast õues mängimist.Kui see määrdub, pühkige see lihtsalt niiske lapiga ära ja ongi valmis.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Kummist hüppaja Roosa ükssarvik

Kauba ID: 9767832
Kategooria: Beebide mänguasjad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,12 x 0,15 m, 1 kg
Vajaminevad patareid: Ei
Vajaminevad patareid: Nėra
Kaubamärk: Täpsustamata
Vanus alates: 12 kuud
Tüüp: Hüppavad mänguasjad
Vaade: Täpsustamata, hüppavad mänguasjad beebide mänguasjad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Täpsustamata tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kummist hüppaja Roosa ükssarvik
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki