Kaugjuhitav must haikala Lean Toys, must

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Loomad
Kauba ID: 6780237

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kaugjuhitav must haikala Lean Toys, must

Kaugjuhitav must haikala Lean Toys, must

Haid on veealused mereloomad, ühed ohtlikumad. Suured hambad, tohutu saba ja realistlik välimus muudavad need muljetavaldavaks. Nüüdsest saab teie laps astuda kujutlusmaailma ja uurida meretaevast, mängides suurhai rolli, juhtides seda eemalt.

Mänguasi on valmistatud kvaliteetsest plastikust. Iga detail, iseloomulikud valged hambad, terav uim seljal, pikk saba on hirmutav. Suureks eeliseks on infrapuna kaugjuhtimispult. Saate seda juhtida kaugjuhtimispuldiga. Mängides liigutab ta saba ja kogu taljet, säravad silmad ja liikumisviis meenutavad tõelist haid. Suurim üllatus on veepihustusfunktsioon. Tagaküljel on auk, kuhu tuleks vett valada, küljes on mõõkkala kujuline pipett, puldi nuppu vajutades hakkab hai pead liigutama ja pihustit kasutama.

Mänguasja omadused:

- liikuda edasi/tagasi, pöörata vasakule/paremale

- saba ja torso liiguvad

- kaugjuhtimispuldil nupud heli, pea liikumise ja veepihustuse jaoks

- helendavad silmad

- liigub põrandal paigaldatud rataste abil

Komplekti elementide mõõtmed:

hai:

34 cm x 17 cm x 12 cm

kaugjuhtimispult:

11 cm x 8 cm x 4 cm

Pakendi mõõdud:

38 cm x 20 cm x 16 cm

Hai on mõeldud üle 6-aastastele lastele. Mängul on CE sertifikaat, kõik elemendid on valmistatud sertifitseeritud turvalisest materjalist – plastikust. Hail pole teravaid otsasid ega servi. Mängimise alustamiseks sisestage 4 AAA 1,5 V patareid (ei ole kaasas) hai põhja. Kaugjuhtimispult sisaldab 2 AAA 1,5 V patareid (ei kuulu komplekti).

Hoiatus!

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Kaugjuhitav must haikala Lean Toys, must

Kauba ID: 6780237
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,35 x 0,1 x 0,19 m, 0,5 kg
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: AAA
Nutifunktsioon: Jah
Kaubamärk: Lean Toys
Soovitatav vanus alates: 6 a.
Tüüp: Loomad
Vaade: Lean Toys, loomad mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kaugjuhitav must haikala Lean Toys, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki