Mängurelv AK 868-1

Täpsustused:
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Mängurelvad
Kauba ID: 9406826
1599
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Omniva pakiautomaat

21. maist

219

DPD pakiautomaat

21. maist

249

Smartpost pakiautomaat

21. maist

259

Kuller

21. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Mängurelv AK 868-1

Püstolrelvapüss AK 868-1 tuled Mäng 60 cm Sõjaväe mänguasjad on elemendid, mis esinevad paljudes poiste mängudes. Need võimaldavad mängida erinevaid sõjastseene ja tunda end kui julge kangelane mõnest krimifilmist. Nende seadmete mitmekesisus ja nende funktsioonid muudavad poiste võimatuks neist lahti rebida. Esitletud kuulipilduja AK 868-1 hoiab väikesi poisse tööl mitu tundi ja võimaldab neil ka palju huvitavaid mänge korraldada nende kujutlusvõime põhjal. Kuulipilduja AK-868 näeb hea välja! Mänguasja must struktuur on kombineeritud puitu imiteerivate pruunide elementidega, samuti väikese paagiga läikivate kuldkassettide jaoks. Huvitaval kombel saab seda konteinerit pöörata ümber oma telje, mis võimaldab reguleerida selle asendit vastavalt relva asendile. Püssi ülemisse ossa saate hõlpsasti paigaldada komplekti kuuluva sihiku, mis tagab, et valitud sihtmärgi sihtimine ei valmista teie lapsele kunagi probleeme. Relvavaru on viimistletud kontrastse oranži detailiga, mille sees on valgusdiood, samas kui selle struktuuris on kolm läbipaistvat paneeli, mis helendavad mänguasja sisselülitamisel punase, rohelise ja sinise värviga. Lisaks hämmastavatele valgusefektidele on lastepüssi suureks eeliseks mänguga kaasnevad helid. Need täiendused muudavad iga mängu mitmekesisemaks, tagades, et poisid ei saa end pikka aega oma interaktiivsetest vintpüssidest lahti rebida. Komplekti elementide mõõdud: - püss: 60 cm x 16 cm x 4 cm, - sihik: 10,5 cm x 5,5 cm x 4,5 cm. Mänguasja pakendi mõõdud: 60 cm x 17 cm x 4,5 cm Mänguasja toiteallikaks on kolm 1,5 V AA patareid, mis ei kuulu komplekti - need on paigutatud käepideme alumisse ossa. Püssi disain on väga läbimõeldud, selle mõõdud on kohandatud väikestele poistele. Mänguasja valmistamisel kasutatud materjalid on kõrgeima kvaliteediga, tänu millele on püssil CE sertifikaat. Mänguasi on mõeldud üle 3-aastastele lastele ja on pakendatud musta karpi, mistõttu on see ideaalne kingitus.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Aku paneel peab olema kaitstud kattega. Patareid võib vahetada ainult täiskasvanu. Sisestage patarei vastavalt määratud polaarsusele (+/-). Mittelaetavaid patareisid ei tohi laadida. Laetavaid patareisid (kui need on eemaldatud) tohib laadida ainult täiskasvanute järelevalve all. Enne laadimist tuleb mänguasjast eemaldada uuesti laetavad patareid. Ärge kasutage korraga erinevat tüüpi patareisid ega uusi patareisid koos kasutatud patareidega. Soovitatav on kasutada ainult sama tüüpi või samaväärseid patareisid. Kasutatud patareid tuleb mänguasjast eemaldada. Toiteklemmid ei tohi põhjustada lühist. Ärge visake kasutatud patareisid tavalisse prügikasti, vaid selleks ettenätud kohta. Järgige protseduuri.

Mitte suunata silmade ega näo poole.

Üldine tooteinfo: Mängurelv AK 868-1

Kauba ID: 9406826
Kategooria: Mänguasjad poistele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,2 m, 5 kg
Vajaminevad patareid: Jah
Vajaminevad patareid: AAA
Nutifunktsioon: Ei
Kaubamärk: Lean Toys
Soovitatav vanus alates: 3 a.
Tüüp: Mängurelvad
Vaade: Lean Toys, mängurelvad mänguasjad poistele
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Lean Toys tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Mängurelv AK 868-1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki