Farmina N&D Pumpkin kuivtoit kassidele hirveliha ja õuntega, 5 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 5 kg
Kauba ID: 9407941
7820
1564 /kg
Lisa korvi
817 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Kuller

22. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Farmina N&D Pumpkin kuivtoit kassidele hirveliha ja õuntega, 5 kg

Kasutamine: vt pakendilt

Koostis:hirveliha (28%), kuivatatud hirveliha (26%), hernetärklis, kanarasv, kuivatatud kõrvits (5%), kuivatatud terved munad, värske heeringas, kuivatatud heeringas, hüdrolüüsitud kalavalk, kalaõli (heeringast), kuivatatud porgand, kuivatatud lutsern, inuliin, fruktooligosahhariidid, pärmiekstrakt (mannanoligosahhariidide allikas), kuivatatud õunad (0,5%), kuivatatud mustikad, kuivatatud granaatõuna puuviljad, kuivatatud spinat, psüllium (0,3%), kuivatatud mustad sõstrad, kuivatatud magusad apelsinid, naatriumkloriid, kuivatatud õllepärm, kurkumiin (0,2%), glükoosamiin, kondroitiinsulfaat, saialilleekstrakt
Lisandid 1 kg kohta:
A-vitamiin (E672): 18000 TV, vitamiin D3 (E671): 1200 TV, vitamiin E (E306): 600 mg C-vitamiini (E300): 300 mg, niatsiin 150 mg, pantoteenhape 50 mg, vitamiin B2 20 mg, vitamiin B6 8,1 mg, vitamiin B1 10 mg, vitamiin H: 1,5 mg, foolhape: 1,5 mg, vitamiin B12: 0,1 mg, koliinkloriid: 2500 mg, beetakaroteen: 1,5 mg
Mikrotoitainete segud: tsinkkelaat koos metioniini hüdroksüanaloogiga (E6): 910 mg, mangaankelaat koos metioniini hüdroksüanaloogiga (E5): 380 mg, raudkelaat glütsiinhüdraat (E1): 250 mg, metioniini hüdroksüanaloog vaskelaat (E4): 88 mg, inaktiveeritud pärm, rikastatud seleeniga: 0,40 mg
Aminohapped, nende soolad ja seonduvad tooted: DL-metioniin: 5000 mg, tauriin: 4000 mg
Sensoorsed lisandid: aaloe ekstrakt: 1000 mg, rohelise tee ekstrakt: 100 mg, rosmariini ekstrakt
Antioksüdandid: loodusliku päritoluga tokoferoolirikkad ekstraktid
Analüüs:
Valk 42%, rasv 20%, niiskus 8%, toorkiud 8%: 1,8%, toortuhk: 8,7%.

Teraviljavaba täistoit igat tõugu täiskasvanud kassidele.
Toit on valmistatud kahte tüüpi hirvelihast: värskest ja kuivatatud. Hirveliha sisaldab palju küllastumata rasvhappeid ja asendamatuid aminohappeid, mis on vajalikud kassi organismi korralikuks toimimiseks. Suur kogus liha parandab kassi elujõudu ja seisundit. Toit on rikastatud ürtide, puu- ja juurviljadega. Raskesti seeditavad ja kasside poolt halvasti talutavad terad on asendatud madala glükeemilise indeksiga kõrvitsaga, mis on paljude vitamiinide allikas. Kõrvitsad on rikkad A-vitamiini ja antioksüdantide poolest, toetavad immuun- ja kardiovaskulaarsüsteemi, neil on põletiku- ja parasiitidevastane toime.
Tänu suurele toorvalgu kogusele toidus taastuvad lihased ja kogu keha, rasv annab aga kassidele küllastumist ja energiat.
Toit sisaldab palju tauriini, mis vastutab nägemise, südametegevuse, neerude töö, immuunsuse, õige info liikumise ja närvisüsteemi tervise eest. Tauriin on kassile kasulik, ilma selleta ei saa kass funktsioneerida.
Glükoosamiin ja kondroitiin toetavad ja tugevdavad liigeseid ja luid, parandavad liigesekõhre elastsust, vähendades seeläbi vigastuste tõenäosust.

Toit on pakendatud "Vacuum Coater" tehnoloogiaga, kui toidu sisse süstitakse lämmastikku, et kaitsta seda oksüdeerumise eest. Selle meetodiga on toit loomulikult fikseeritud ja püsib värske.
Ei sisalda kunstlikke värvaineid ega säilitusaineid.

Üldine tooteinfo: Farmina N&D Pumpkin kuivtoit kassidele hirveliha ja õuntega, 5 kg

Kauba ID: 9407941
Kategooria: Kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 1 x 0,5 m, 5 kg
Erivajadus: Täiskasvanutele
Vaade: Farmina, täiskasvanutele kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Looma vanus: alates 1 aastast
Kaubamärk: Farmina
Paki kaal: 5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Farmina tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Farmina N&D Pumpkin kuivtoit kassidele hirveliha ja õuntega, 5 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki