ACANA Wild Prairie kassidele, 4,5 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 4.5 kg
Kauba ID: 6507337
5870
1304 /kg
Lisa korvi
776 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Postkontor

14. maist

199

Omniva pakiautomaat

14. maist

219

DPD pakiautomaat

14. maist

249

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: ACANA Wild Prairie kassidele, 4,5 kg

Kasutamine:

Nagu teiegi, on teie kass või kassipoeg ainulaadne ja nende toitumisvajadused sõltuvad tõust, keskkonnast, vanusest ja aktiivsusest. Dieedi muutmisel on see üleminek teie kassi jaoks oluline, sest seedesüsteem peab kohanema ACANA suurema hulga toitainetega. 5-7 päeva jooksul, järk-järgult ACANA-t tutvustades, suurendage kogust iga päev nii, et 7. päeval toidate 100% ACANA-d. Serveeri kuivana või kergelt niiskena. Külastage regulaarselt oma loomaarsti. Toidu värskena hoidmiseks soovitame kotti hoida tihedalt suletuna jahedas ja kuivas kohas.

Koostis:Värske kana (9%), värske kalkuniliha (9%), värske kanamaks (9%), veetustatud kana (8,5%), veetustatud kalkun (8%), dehüdreeritud heeringas (8%), oad, herned, kanarasv (6%), punased läätsed, kikerherned, rohelised läätsed, värsked pesamunad (4%), toores siig (4%), toores vikerforell (4%), värske kalkuni siseorganid (maks, süda) (2%)) , läätsekiud, tursaõli (1%), värsked kanasüdamed (1%), kana kõhred (1%), külmkuivatatud kana- ja kalkunimaks (0,5%), kuivatatud merevetikad, värsked kõrvitsad, värske lõhnav kõrvits, värske kapsas , värske spinat, värsked naerilehed, värsked porgandid, värsked õunad, värsked pirnid, värsked jõhvikad, värsked mustikad, estragonijuured, kurkumijuured, ehtne majoraan, takjajuur, lavendel, aruhein, kibuvitsamarjad. Lisandid / 1 kg: Tehnoloogilised lisandid: Looduslike antioksüdantidega.
Toidulisandid:
Koliinkloriid: 1200 mg, tauriin: 400 mg, tsinkhüdraat aminohappe kelaadid: 150 mg, vitamiin B1: 25 mg, vitamiin B2: 10 mg, niatsiin: 50 mg, vitamiin B5: 8 mg, vitamiin B6: 7,5 mg, foolhape: 0,75 mg, biotiin: 0,01 mg, vitamiin B12: 0,1 mg, E-vitamiin: 150 IU, vask(II) kelaat aminohappehüdraadist: 11 mg, DL-metioniin: 99 mg. Zootehnilised lisandid: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6CFU.
Energiasisaldus
Energeetiline väärtus 3930 kcal/kg.
Garanteeritud toiteväärtus
Toorvalk (min.) 37% toorrasva (min.) 18% toortuhka (max.) 9%, toorkiud: 3%, niiskus (max.) 10%, kaltsium (min.) 1,6% fosforit (min.) 1,2%, magneesium 0,1%, tauriin (min.) 0,1%, oomega-6 rasvhappeid (min.) 3,5%, oomega-3 rasvhappeid (min.) 0,6% DHA (min.) 0,2%, EPA (min.) 0.2 %.

ACANA Wild Prairie, See on inspireeritud avaratest viljakatest preeriatest, rikkalikest pinnastest ja selgetest järvedest ning sisaldab ainulaadseid piirkondlikke koostisosi, mis on tarnitud värskelt Lääne-Kanada farmidest.

Meie auhinnatud "Bioloogiliselt sobiv" (Biologically Appropriate) filosoofia on lihtne: liha kvaliteet, värskus ja mitmekesisus, toit, mida kassid söövad loomulikult ning süsivesikute ja sünteetiliste koostisosade vähendamine, mis ei ole teie kassi loomuomane toit.

PALJU LIHA (75%)

Teie kass on lihasööja ja on bioloogiliselt kohanenud liharikka toiduga. Teravate hammaste, tugeva lõualuu ja lühikese seedetraktiga kassid on anatoomiliselt kohanenud lihavalkude ja rasvade omastamiseks.

SUUR KOGUS VÄRSKE LIHA (1/2)

Kasutame värsket liha, millel on suurepärased toiteomadused. Seetõttu on ½ ACANA Wild Prairie linnulihast ja kalast värsked ja ½ kuivatatud.

HEAKS SEEDIMISEKS

Kvaliteetsete valkude, kiudainete ja probiootikumide kombinatsioon

Tauriin, EPA ja DHA. 

Tasakaalustatud oomega rasvhapete sisaldus 

SUUREPÄRANE MAITSE

Kvaliteetsed koostisosad ja külmkuivatatud maks annavad suurepärase maitse.

Tootja: Champion Petfoods, Kanada.

Acana kaubamärgi nimi on inspireeritud selle kodulinnast Kanada Alberta põllumajandusest ja kultuurist. Aja jooksul on see nimi muutunud kvaliteedi sünonüümiks kogu maailmas. Tänapäeval toodetakse Acana lemmikloomatoitu maailmatasemel köökides Edmontonis, Albertas ja Auburnis, Kentucky ja eksporditakse kogu maailmas.
Alates ettevõtte asutamise algusest on Acana loonud kõrgeima kvaliteediga lemmikloomatoitu maailma parimatest koostisosadest. See toit on valmistatud värskest esmaklassilisest lihast, mis on tasakaalustatud tervislike puu- ja köögiviljadega, et teie lemmikloom saaks elada täisväärtuslikku ja tervet elu õnneliku pereliikmena.
Iga Acana toode SISALDAB: vähemalt 50% kõrgeima kvaliteediga liha koostisosi; köögiviljade, puuviljade, taimede ja toitainetega tasakaalustatud retseptid; kõik tooted, millele on lisatud vitamiine ja mineraalaineid, looduslikke säilitusaineid ja probiootikume; lai valik maitseid rahuldab ka kõige nõudlikuma lemmiklooma vajadused.
Ükski Acana toode ei sisalda: lisatud kunstlikke maitse-, värv- ega säilitusaineid; lisatud soja, maisi, tapioki või nisu koostisosi.

ACANA Wild Prairie kassidele, 4,5 kg

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: ACANA Wild Prairie kassidele, 4,5 kg

Kauba ID: 6507337
Kategooria: Kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,15 x 0,3 m, 4,5 kg
Erivajadus: Kõigile kassidele
Vaade: Acana, kõigile kassidele kassi kuivtoit ja kassikrõbinad
Looma vanus: Erinevatele vanustele
Kaubamärk: Acana
Paki kaal: 4.5 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Acana tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
13629
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (5)

ACANA Wild Prairie kassidele, 4,5 kg
4.8

(5 ostja hinnangud)

5 tähte
(4)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Milda Ž.
11.09.2023

Vahel toidan ka seda toitu

Irina N.
03.07.2023

Minu kass on 4-aastane ja on kõik need aastad ACANA toitu söönud. Kõik on korras, tellin veel.

Irina N.
15.04.2023

Ostan alati Acana toitu, mu kass on juba 4 aastane! POLE PROBLEEMI! Sööb hästi! ma tellin,

Triinu E.
21.02.2023

Kuna tegemist on kassitoiduga siis saan anda ainult kaudse hinnangu tootele :D Minu kass ainult seda sööbki, aastaid juba ja tüdimuse märke veel ei ilmuta. Sestap julgen seda kvaliteetset toitu ka teistele kassidele soovitada.

GINTARAS B.
05.02.2023

Suurepärane. Tellisin õhtul ja sain järgmisel hommikul kätte. Suurepärane.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki