Hill's Science Plan suuhooldus kanaga, 7 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 7 kg
Kauba ID: 10218937

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Hill's Science Plan suuhooldus kanaga, 7 kg

Kasutamine: Vajadusel reguleerige toidu kogust optimaalse kaalu säilitamiseks. Kui te pole kindel, küsige oma veterinaararstilt. Uus toit? 7 päeva jooksul segage kasvav kogus uut toitu väheneva kogusega. Alati on juurdepääs värskele veele. Igal kontrollimisel küsige sellest oma veterinaararstilt.

Koostis:Kana, pruun riis, maisigluteenjahu, kanarasv, tselluloosipulber, nisugluteen, kanaliha, linaseemned, kanamaksa lõhna- ja maitseaine, piimhape, kaaliumkloriid, kaltsiumsulfaat, koliinkloriid, L-lüsiin, jodeeritud sool, tauriin, vitamiinid ( E-vitamiini lisand, L-askorbüül-2-polüfosfaat (C-vitamiini allikas), niatsiinilisand, tiamiinmononitraat, kaltsiumpantotenaat, püridoksiinvesinikkloriid, A-vitamiini lisand, riboflaviini lisand, biotiin, B12-vitamiini toidulisand, foolhape, D3-vitamiini toidulisand) , mineraalid (raudsulfaat, tsinkoksiid, vasksulfaat, mangaanoksiid, kaltsiumjodaat, naatriumseleniit), DL-metioniin, kaerakiud, segatud tokoferoolid värskuse tagamiseks, looduslikud maitsed, beetakaroteen, õunad, brokkoli, porgandid, jõhvikad, rohelised herned.
Analüütilised komponendid: Valk 33,5 Rasv 21,1 Süsivesikud / NFE 30,6 Toorkiud 9,0 Kaltsium 0,76 Fosfor 0,66 Kaalium 0,74 Naatrium 0,39 Vitamiin 0,080 Tauriin CUga 0,227 ppm. FA 1,10 Kokku Omega-6 FA 4,31

Hill's Science Diet Oral Care kuiv kassitoit pakub hammaste seisundi parandamiseks täpselt tasakaalustatud toitumist.

  • Kliiniliselt testitud tehnoloogia vähendab hambakatu ja hambakivi teket.

  • Blokeeriv kiudtehnoloogia harjab hambaid, et aidata iga hammustusega lõhna värskendada.

  • Omega-6 rasvhapped ja E-vitamiin ilusaks karvaks.

Lisainformatsioon:

Hill'sis uurime, kuidas parandada hammaste seisundit, vähendades hambakatu ja hambakivi teket. Meie ainulaadsel suuhooldustoidul on uuenduslik tekstuur, mis toimib närimisel nagu hambahari.

Soovituslik: Täiskasvanud kassid, kes kaitsevad tahvli ja hambakivi tekke eest. Raseduse või imetamise ajal peaksid kassid üle minema kuivale kassitoidule Hill's Science Diet Kitten või Hill's Science Diet Kitten siseruumides.

See oli 1939. aastal, kui noor pime mees Morris Frank koos oma koera Buddyga mööda riiki reisis. Buddy kannatas neerupuudulikkuse all ja härra Frank palus dr. Mark Morris seeniorilt abi.
Dr Morris uskus, et suudab leida Buddy probleemidele toitumisalase lahenduse. Koos oma naise Louise Morrisega hakkasid nad oma köögis looma uut lemmiklooma toitu.
Märgates nõudlust sellise lemmikloomatoidu järele, sõlmis Dr. Morris 1983. aastal lepingu Burton Hill'ga "Hill Packing Company" Kansase osariigis, et säilitada toitu uue nimetuse "Canine" all ning saada luba oma lemmikloomatoidu segude valmistamiseks.
Sellisest retseptidieedist sai esimene veterinaararsti valmistatud toit maailmas koerte haiguste raviks.
"Hills" on Ameerika lemmikloomatoiduettevõte, mis toodab koera- ja kassitoitu. Ettevõte on Colgate-Palmolive'i tütarettevõte.
Hill's on üks esimesi suuremaid lemmikloomatoidu tootjaid, kes läheb 2025. aastal suurema pakendi osana üle täielikult taaskasutatavatele kuivtoidupakenditele. Colgate-Palmolive'i keskkonnastrateegiad.

Hill's Science Plan suuhooldus kanaga, 7 kg

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Hill's Science Plan suuhooldus kanaga, 7 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hill's Science Plan suuhooldus kanaga, 7 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki