Miamor Ragout Royale Multibox konservid linnulihaga, 12x100 g

Täpsustused:
Kogus: 1.2 kg
Kauba ID: 9482006

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Miamor Ragout Royale Multibox konservid linnulihaga, 12x100 g

Kasutamine: vt pakendilt

Koostis:Lõhe jogurtikreemis:
Koostis: liha ja loomsed kõrvalsaadused (14 % linnuliha), kala ja kalasaadused (5 % lõhe), teravili, piim ja piimatooted (4 % jogurt), mineraalid, inuliin (0,1 %).
Vasikaliha tomatikreemis:
Liha ja loomsed kõrvalsaadused (14 % kodulinnuliha, 5 % vasikaliha), köögiviljad (4 % tomatid), teraviljad, piim ja piimatooted, mineraalid, inuliin (0,1 %).
Part ürdikreemis:
Liha ja loomsed kõrvalsaadused (14 % linnuliha, 5 % part), teravili, piim ja piimatooted, mineraalid, maitsetaimed (0,5 %), inuliin (0,1 %).
Kana porgandikreemis
Liha ja loomsed kõrvalsaadused (sellest 26 % kana, 14 % linnuliha), köögiviljad (4 % porgandid), teravili, piim ja piimatooted, mineraalid, inuliin (0,1 %).
Analüüs
9.0% toorvalk, 5,0% rasva, 0,3% toorkiud, 2,0% toortuhk, 82.0% niiskus, kalorid/100g: 85 kcal.
Lisandid 1 kg
Vitamiin D3: (al-rac-alfa-tokoferüülatsetaat): 250 I.E., E-vitamiin (all-rac-alfa-tokoferüülatsetaat): 15 mg, vask (vasksulfaat II, pentahüdraadina): 1 mg, mangaan (mangaansulfaat II monohüdraadina): 1 mg, biotiin 20 µg, tauriin 445 mg, tsink (tsinksulfaadi, monohüdraadina): 15 mg.

Mahlased raguu tükid maitsvas kreemis muudavad selle konservi vastupandamatuks. Lisatud olulised vitamiinid ja mineraalained, mis säilivad õrna toiduvalmistamise käigus ja muudavad toidu tasakaalustatud toiduks kodukassidele. Retsept sisaldab ka tauriini, mis on kassidele hädavajalik, ja inuliini, mis on vees lahustuv toidukiudaine. Neli erinevat maitset. Nii on teie kassil igal söögikorral vaheldust ja tänu praktilistele portsjonipakenditele on toit alati värske. Ei sisalda soja, värvaineid ega säilitusaineid. Miamor Ragout Royale Cream Variety Multipack sisaldab: 3 x 100 g lõhe jogurtikreemis, 3 x 100 g vasikaliha tomatikreemis, 3 x 100 g part ürdikreemis, 3 x 100 g kana porgandikreemis.

Üldine tooteinfo: Miamor Ragout Royale Multibox konservid linnulihaga, 12x100 g

Kauba ID: 9482006
Kategooria: Kassikonservid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,3 m, 1,2 kg
Kaubamärk: Miamor
Kogus: 1.2 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Miamor tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Miamor Ragout Royale Multibox konservid linnulihaga, 12x100 g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki