Whiskas märgtoit kassidele, 80x85g

Täpsustused:
Kogus: 6.8 kg
Kauba ID: 9848317

Tootesari Whiskas Adult
Vaata kõiki pakkumisi

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Whiskas märgtoit kassidele, 80x85g

Kasutamine: Soovitatav päevane toidukogus. Soovitame anda täisväärtuslikku niisket ja kuiva "Whiskas" kassitoitu.
3 kg kaaluva kassi päevas peaks sööma 3-3,5 pakki niisket toitu.
4 kg kaaluva kassi päevas peaks sööma 3,5-4 pakki niisket toitu.
5 kg kaaluva kassi päevas peaks sööma 4-4,5 pakki niisket toitu.
85 g niiske toitu saab asendada 16 g kuiva "WHISKAS®" toiduga.
Ärge unustage arvutada kaloreid maiustustest. Kohandage toidukogust vastavalt kassi vajadustele. Tagage värske joogivesi.
Andke toatemperatuuril, avamata osa hoidke külmkapis kuni 2 päeva.

Koostis:Loomalihast tükid - koostis: liha ja loomset päritolu tooted (34%, millest 4% on loomalihast tükid*), teraviljad, taimsed saadused, mineraalained, suhkur. Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Kanaliha tükid - koostis: liha ja loomset päritolu tooted (34%, millest 4% on kanaliha tükid), teraviljad, taimsed saadused, mineraalained, suhkur. Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Lamba liha tükid - koostis: liha ja loomset päritolu tooted (34%, millest 4% on lambaliha tükid), teraviljad, taimsed saadused, mineraalained, suhkur. Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Linnuliha tükid - koostis: liha ja loomset päritolu tooted (34%, millest 4% on linnuliha tükid), teraviljad, taimsed saadused, mineraalained, suhkur. *Tükid moodustavad tavaliselt 40% tootest.
Kalorisisaldus: 61 kcal/85 g
Lisandid / 1 kg: Dieetilised lisandid: C vitamiin: 702 mg, D₃ vitamiin: 200 IU, tauriin: 620 mg, vask (vase (II) sulfaat, pentahüdraat): 1,2 mg, jood (kaltsiumjodaat, veetustatud): 0,22 mg, raud (raud (II) sulfaat, monohüdraat): 11,2 mg, mangaan (mangaani sulfaat, monohüdraat): 2,2 mg, tsink (tsingi sulfaat, monohüdraat): 16,2 mg; Sensoorsed lisandid: aromaatained.
Analüütilised komponendid (%): valgud: 7,3; rasvasisaldus: 4,0; anorgaaniline aine: 1,6; kiudained: 0,25; niiskus: 84,5.

Meie "Whiskas" klassikalised road kastmes on spetsiaalselt valmistatud nii, et säilitaks looduslike kvaliteetsete koostisosade omadused ja maitse. Need panevad teie kassi kaussi jooksma kiiremini kui kunagi varem! Teie kassi sõber saab nautida üht neljast variandist: veiselihaga, kanalihaga, lambalihaga või linnulihaga. See maitsev toit mugavas pakendis sisaldab tsinki, mis toetab naha ja karvkatte tervist, ning õige mineraalide tasakaal aitab hoolitseda teie lemmiku kuseteede tervise eest. Alates mängulisest kassipojast kuni imelise täiskasvanud kassini - meie maitsvad retseptid on loodud nii, et kass naudiks rahuldust toidu ajal, aga ka muul ajal, olenemata vanusest.

Eelised:

  • 100% visaväärtuslik ja tasakaalustatud toit

  • 100% kõrgekvaliteetsed koostisosad

  • Aitab tugevdada lihaseid

  • Toetab loomulikke kaitsemehhanisme

  • Ühendatud tsingiga, mis on vajalik terve naha ja karvkatte jaoks

  • Tasakaalustatud mineraalide sisaldus tagab alumiste kuseteede tervise

Whiskas

Whiskas® on kassidele toitu tootnud alates 1958. aastast ning kasutab saadud kogemusi oma töös ka tänapäeval. Eesmärk ei ole ainult maitsvate toodete loomine, vaid aidata kõikidel kassidel elada terve ja õnnelikuna. Whiskas® kasvab koos teie kassiga, pakkudes vajalikke toitained kassipojast seenior-kassini. Whiskas® arendajad teavad ja mõistavad, kuidas inimesed oma kasse armastavad. Whiskas® armastab kasse nende iseseisva vaimu pärast, ent mõistab ka nende vajadust armastuse ja hoole järele. Bränd usub, et parim viis aidata omanikel kassile parimat pakkuda on mõista nende kõige loomulikumaid instinkte. Whiskas® on kindel, et nende toitudes on kassile igaks eluetapiks parim. Bränd tagab, et kogu teie lemmiklooma toit on täis looduslikke hüvesid, mida teie kass instinktiivselt vajab. Mis kõige tähtsam, teie lemmiklooma toit peaks alati olema täisväärtuslik ja tasakaalustatud, aidates kassidel üle kogu maailma elada tervemat ja õnnelikumat elu.

Whiskas märgtoit kassidele, 80x85g Whiskas

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Whiskas märgtoit kassidele, 80x85g

Kauba ID: 9848317
Kategooria: Kassikonservid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,3 x 0,4 m, 7,2 kg
Kaubamärk: Whiskas
Kogus: 6.8 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Whiskas tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Whiskas märgtoit kassidele, 80x85g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki