Royal Canin CCN Exigent märgtoit valivatele täiskasvanud koertele, 12 x 85g

Täpsustused:
Kogus: 1.02 kg
Kauba ID: 7130840

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Royal Canin CCN Exigent märgtoit valivatele täiskasvanud koertele, 12 x 85g

Kasutamine: -

Koostis:-

ROYAL CANIN CCN Mini Exigent märgtoit - täiskasvanud, väikest tõugu, valivatele koertele

eelised:

- rahuldab valivat isu

Koostis:

Liha ja loomsed saadused, taimsed saadused, teraviljad, mineraalid, erinevad suhkrud. Toidu lisaained: D3-vitamiin: 170 IU, E1 (raud): 4 mg, E2 (jood): 0,3 mg, E4 (vask): 2,5 mg, E5 (mangaan): 1,2 mg, E6 (tsink) ): 12 mg. Valk: 8,5% - Rasvasisaldus: 5,9% - Toortuhk: 1,7% - Toorkiud: 1,3% - Niiskus: 79,5%.

Söömise ajal hindab koer toidu lõhna, suurust ja tekstuuri. Teie koer peaks sööma täistoitu, mitte ainult suupisteid, mida ta otsib, kui ta keeldub söömast. Seetõttu vajate tervislikku ja täisväärtuslikku toitu, mida ka kõige valivam koer hea meelega sööks.

ROYAL CANIN® Exigent Mini toit sobib kuni 10 kg kaaluvatele koertele ja on täis väärtuslikke toitaineid, mida teie koer tervislikuks eluks vajab. Spetsiaalselt välja töötatud ja testitud pasteedi tekstuur rahuldab ka kõige valivama isu.

Kõik Royal Canini söödad on täisväärtuslikud, st. st. need sisaldavad 100% kvaliteetseid valke, rasvu, kiudaineid, vitamiine ja mineraalaineid, mida teie koer terviseks ja heaoluks vajab.

Söötmisprogramm Exigent koosneb kahest tootest. Nii krõmpsuvad kroketid kui ka pehme pasteet on optimaalselt tasakaalustatud ja tervislikud, moodustades suurepärase koosluse. Kingi oma koerale õrn pasteet koos maitsvate krokettidega!

Ärge võtke meie sõna, ROYAL CANIN® Exigent Mini positiivne mõju on tõestatud. Selle valemi efektiivsust on teaduslikult testitud ja tõestatud Royal Canini kennelites. Isegi 99% koertest eelistas seda toodet.

Royal Canini missiooniks on muuta maailm lemmikloomade paremaks kohaks. Lemmikute meditsiini ja pidamistingumuste areng ja teadlikkuse kiire levik on teinud Royal Canini tooted alates 2009. aastast kättesaadavaks kõikidel mandritel, välja arvatud Antarktika.
Tippkvaliteedi saavutamiseks teeme koostööd juhtivate teadus-, veterinaaria- ja käitumisekspertidega ning oleme pidevas kontaktis kassi- ja koeraomanikega üle kogu maailma. Sügavad teadmised ja kogemused andsid täpse ülevaate lemmikloomade kõige tõhusamast toitainetoetusest ja nende vajadustest ning nende parima seisundi tagamiseks vajalikest toitainetest. See täpsus tagab toote kõrge efektiivsuse kõigis aspektides, alates söögi kujust, tekstuurist, maitsest ja seeditavusest kuni ohutuse ja jälgitavuseni. Koostisosad valitakse nende kõrge toiteväärtuse ja lemmikloomadele pakutava tervisliku kasu põhjal (kasutatakse ainult liha ja kala inimese toiduahelast). Iga toorainepartii kontrollitakse enne, kui see üle maailmas asuvatesse tehastesse jõuab. Kõigis tehastes on tipptasemel testimislaborid, mis analüüsivad toidu kvaliteeti ja toiduohutuse näitajaid, nt. mükotoksiinid ja oksüdeerumine. Kõik 1800 tehast kogu maailmas järgivad järjepidevuse ja kvaliteedi tagamiseks sama ranget protsessi. Tootmisprotsessi käigus rakendatakse kümmet erinevat kontrolli, et tagada vastavus ettevõtte spetsifikatsioonidele ja jälgitavuse kvaliteedistandarditele. Lisaks peavad kõik Royal Canini turustajad järgima ohutus- ja logistikastandardeid. Selle tagamiseks kontrollitakse regulaarselt nende ladustamis- ja transporditingimusi. Need ranged protseduurid tagavad toote optimaalse kvaliteedi, ohutuse ja toiteväärtuse.



Royal Canini rikkalik märg- ja kuivtoidu valik tagab täpse toitumise igas vanuses, igas suuruses ja tõus kassidele ja koertele. Valikus on ka täpne veterinaarterapeutiline dieet - toit, mis aitab diagnoositud terviseprobleemidega kasside ja koerte tervist säilitada. 

Royal Canin CCN Exigent märgtoit valivatele täiskasvanud koertele, 12 x 85g

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Royal Canin CCN Exigent märgtoit valivatele täiskasvanud koertele, 12 x 85g

Kauba ID: 7130840
Kategooria: Koerakonservid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,15 x 0,2 m, 1,04 kg
Kaubamärk: Royal Canin
Kogus: 1.02 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Royal Canin tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Royal Canin CCN Exigent märgtoit valivatele täiskasvanud koertele, 12 x 85g
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki