Arion Original Growth keskmist tõugu lõhega kutsikatele, 12 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 12 kg
Kauba ID: 10106562
7870
656 /kg
Lisa korvi
822 / kuus
Sinu linn

Postkontor

10. oktoobrist

199

Kuller

10. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. oktoobrist

199

Kuller

10. oktoobrist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Arion Original Growth keskmist tõugu lõhega kutsikatele, 12 kg

Kasutamine: Söötmisjuhised on märgitud pakendile.

Koostis:Kala (34%, sh 14% värsket lõhet ja 20% kuivatatud kalavalku), riis, mais, herned, loomsed rasvad, hüdrolüüsitud loomsed valgud, mineraalid, õllepärm, peedi viljaliha, antarktika krill, kalaõli, psüllium, beetaglükaanid FOS, GOS, MOS, kuivatatud ürdid (rosmariin, kurkum, nelk).
Analüütiline koostis toorvalk 27%, toorrasv: 18%, toortuhk: 7,5%, toorkiud: 2%, kaltsium: 1,4%, fosfor: 1%, oomega-3: 1,25%.

ARION Original Growth Salmon Puppy Medium Breeds on spetsiaalselt keskmist tõugu kutsikate jaoks välja töötatud täistoit, mis on valmistatud värskest lõhest. Tänu gluteenivabale ja monoproteiinilisele koostisele pakub see toit kõiki vajalikke toitaineid, et toetada noorte koerte tervislikku arengut ja kasvu.

Toote omadused:

  • Gluteenivaba valem: ideaalne gluteenitundlikele koertele, tagades kergema seedimise ja vähendades toidutalumatuse riski.

  • 75% loomset valku: suur hulk loomset valku toetab lihaste arengut ja annab aktiivseks elustiiliks vajaliku energia.

  • Omega-3 allikas: rikastatud krilliga, rikkaliku oomega-3 rasvhapete allikaga, toetab naha ja karvkatte seisundit ning aju ja liigeste funktsiooni.

  • Toetab heaolu: prebiootikumide ja probiootikumide sisaldus toetab seedesüsteemi tervist ning parandab kutsikate heaolu ja vastupanuvõimet.

  • Tasakaalustatud vitamiinide ja mineraalainete kogus: toit annab kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalained kutsikate üldiseks arenguks ja heaoluks.

ARION Original Growth Salmon Puppy Medium Breeds sisaldab ainulaadset segu merest pärinevatest koostisosadest, mis on suurepärane kvaliteetse valgu ja rasva allikas. Lisaks on toit rikastatud prebiootikumide ja probiootikumidega, mis toetavad tervet seedimist ja parandavad toitainete omastamist.

Eelised:

  • Tervislik areng: kõrge loomse valgu tase ja optimaalsed rasvaproportsioonid toetavad lihaste tervet arengut ja annavad energiat.

  • Hea enesetunne: Prebiootikumid ja probiootikumid toetavad seedesüsteemi ning parandavad vastupanuvõimet ja enesetunnet.

  • Terve nahk ja karvkate: Krilli oomega-3 rasvhapped parandavad naha ja karvkatte seisundit, tagades terve ja läikiva välimuse.

  • Tasakaalustatud toitumine: sisaldab kõiki vajalikke vitamiine ja mineraalaineid, mis toetavad kutsikate üldist arengut ja heaolu.

Üldine tooteinfo: Arion Original Growth keskmist tõugu lõhega kutsikatele, 12 kg

Kauba ID: 10106562
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,4 x 0,2 m, 12 kg
Looma vanus: Kuni 1 aasta
Suurus: Kuivtoit keskmistele koeratõugudele
Vaade: Arion Original, kuivtoit keskmistele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu, Omega-3 on rasvade ja asendamatute hapete allikas, Tervislikule liikuvumisele, Tundlikule seedetraktile
Kaubamärk: Arion Original
Paki kaal: 12 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Arion Original tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Arion Original Growth keskmist tõugu lõhega kutsikatele, 12 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki