Orijen Senior vanematele koertele kana ja kalkuniga, 6 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 6 kg
Kauba ID: 9097931

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Orijen Senior vanematele koertele kana ja kalkuniga, 6 kg

Kasutamine: Vaadake pakendilt. Veenduge, et alati oleks värsket vett.

Koostis:Vaikse ookeani põhjaosa haug (5%), värsked munad (5%), toores kalkunimaks (5%), dehüdreeritud kana (5%), veetustatud kalkun (5%), veetustatud makrell (4%), veetustatud sardiin (4%) ), veetustatud heeringas (4%), terved punased läätsed. , terved rohelised läätsed, terved herned, läätsekiud, terved kikerherned, terved pintooad, hernetärklis, pollakiõli (2%), kanarasv (2%), terved valged oad, kuivatatud pruunvetikas, värske terve kõrvits, värske terve kõrvitsavõi kõrvits, värske tervislik suvikõrvits, värsked terved porgandid, värsked terved õunad, värsked terved pirnid, kuivatatud sigurijuured, värske lehtkapsas, värske spinat, värsked peedilehed, värsked naerilehed, terved jõhvikad, terved mustikad, terved saskatooni marjad, kurkum, piimaohakas , takjajuur, lavendel, vahukommijuur, ohakas.

  • Orijenit toodetakse ainult auhinnatud tehases Kanadas. See on viis hoida oma vanemat koera oma parimas vormis
  • ORIJEN SENIOR toit on rikas vabapidamisel kanade ja kalkunite toitaineterikka loomse valgu, loodusest püütud kala ja vabapidamisel peetavate munade poolest. Kõik need koostisosad tarnitakse tehasesse värskelt, piirkondlikest farmidest ja Vaikse ookeani vetest.
  • Orijen Senior – vanemate koerte vajadustele kohandatud toit. See toit on täielikult teraviljavaba – ideaalne koertele, kelle toidus on gluteenitundlikkus. Piiratud kogus süsivesikuid ja kõrge glükeemilise indeksiga koostisaineid toidus tagab kõrgeima füüsilise vormi
  • Vananedes muutub koer valkude seedimisel vähem tõhusaks ja vanusega väheneb ka valgu kasutamise efektiivsus lihasmassi säilitamiseks. Samas peavad koera toidus olema kvaliteetsed valgud, sest tänu neile püsib koer heas korras.
  • Orijen Senior toiduretsept on rikas liha koostisosade poolest (75%). See sisaldab rohkelt kergesti seeditavat kana- ja kalkunit (vabapidamisel), tervislikke mune ning loodusest püütud mage- ja mereveekalu. See on piiratud koguses süsivesikuid sisaldav kergesti seeditav toit
  • Sisaldab tervislikke Kanada puuvilju, köögivilju ja muid taimseid koostisosi, mis on rikkad fütotoitainete poolest, nagu saialilleõis, piparmündileht, võilillejuur, B-vitamiinid ja olulised mikroelemendid. Orijen Senior sööt sisaldab erinevaid puu- ja köögivilju 
  • See eakatele koertele mõeldud toit põhineb Whole Prey valemil, mis on dieetretsept, mis sisaldab liha, elundeid, luuüdi ja kõhre proportsioonides, mis toovad Orijeni bioloogiliselt sobiva toidu ema loodusele lähemale.

Orijen

Orijen on Ameerikas pärit ainulaadsete lemmikloomatoitude tootja. Rohkem kui 30 aastat turul olnud kaubamärk aitab teie lemmikut toita vastavalt nende bioloogilistele vajadust. Tasakaalustatud toitumine sõltub loomade tõust, vanusest, energiatarbimisest ja keskkonnast. Kasside teravad hambad ja kehaehitus sõltub kvaliteetsest toidust saadud valkudest ja rasvadest. Bioloogilise koostisega sööt võtab erinevate loomsete valkude abil arvesse loomade evolutsioonilist toitumise vajadust. Toit on kasvatatud või püütud kohalikes piirkondades ning samuti on valmistamine võimalikult tooraine päritolukoha lähedal, et pakkuda parimat lemmikloomatoidu kvaliteeti. Orijen sisaldab kõrgeima kvaliteediga vabalt kasvatatud lindude liha ja metsikuid kalu, samuti ohtralt mineraalaineid nagu aminohapped ning väike kogus kondijahu tagab lemmikloomadele korraliku kasvu. Auhinnatud söödatootjad tagavad, et teie armastatud koerad ja kassid on tugevad ja terved ning maitsev toit annab lemmikutele rohkem energiat ja rõõmu. Loomasõbrad usaldavad Orijenit, sest nad teavad toitumise tähtsust oma neljajalgse sõbra elukvaliteedi seisukohalt.

Orijen Senior vanematele koertele kana ja kalkuniga, 6 kg Orijen

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Orijen Senior vanematele koertele kana ja kalkuniga, 6 kg

Kauba ID: 9097931
Kategooria: Koerte kuivtoit ja krõbinad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,33 x 0,05 m, 6 kg
Looma vanus: Täiskasvanutele
Suurus: Kuivtoit kõikidele koeratõugudele
Vaade: Orijen, kuivtoit kõikidele koeratõugudele koerte kuivtoit ja krõbinad
Erivajadus: Muu
Kaubamärk: Orijen
Paki kaal: 6 kg
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Orijen tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Orijen Senior vanematele koertele kana ja kalkuniga, 6 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki