Objektiivi adapter Freewell FW-EGMB

Täpsustused:
Tüüp: Objektiivi adapter
Kauba ID: 9520456
16100
Lisa korvi
787 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

31. maist

000

Postkontor

3. juunist

199

Omniva pakiautomaat

3. juunist

219

DPD pakiautomaat

3. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

3. juunist

259

Kuller

3. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

3. juunist

199

Omniva pakiautomaat

3. juunist

219

DPD pakiautomaat

3. juunist

249

Smartpost pakiautomaat

3. juunist

259

Kuller

3. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Freewell FW-EGMB

Eiger Matte Box Freewell
Saavutage soovitud visuaalsed efektid ja reguleerige mugavalt oma loomingulise töö käigus valgustuse parameetreid. Eiger Matte Box Freewell ühendab valikulised filtrid (VND, Gradient, Mist, Steak, Straight ND) ühte seadmesse. Reguleeritav süsinikkiust ülemine lipp minimeerib peegeldusi ja helkimisi, mille tulemuseks on suurepärane pildikvaliteet. Saate hõlpsasti kohandada tarviku erinevate vajaduste ja olukordadega. Selle probleemivaba lahtivõtmine muudab selle kasutamise lihtsaks ja mugavaks. Teine eelis on selle lai ühilduvus. Pakett sisaldab ka adapteri korki ja adapterirõngaid neljas suuruses: 67 mm, 72 mm, 77 mm ja 82 mm.

Lai ühilduvus
Eiger Matte Box on süsteem, mida iseloomustab mitmekülgne integreeritus. Freewelli pakutav lahendus ühildub sisestusfiltrite, magnetfiltrite ja keermestatud filtritega. Lisaks toetab see varasema Freewelli magnetilise kiirvahetussüsteemi, keermestatud VND-filtrite ja Freewell Eigeri filtrite kasutamist, pakkudes laias valikus võimalusi erinevate vajaduste rahuldamiseks ja töö sujuvamaks muutmiseks.

Lihtne lahtivõtmine
Päikesevarju kapuutsi eemaldamine on lihtne tänu kiirvabastusmehhanismile, mis aktiveeritakse spetsiaalse nupuga. See võimaldab teil hõlpsasti tarvikuid vahetada ja kohandada kaamerat erinevate stseenide jäädvustamiseks, suurendades paindlikkust ja lihtsustades teie tööd. Freewelliga saavutate oma võtete üle täieliku kontrolli!

Tulevikukindlad lahendused
Eiger Matte Boxiga ei pea te enam muretsema õige filtrikeerme suuruse valimise pärast. Pakett sisaldab nelja adapteri rõngast (67 mm, 72 mm, 77 mm ja 82 mm) ning süsteem ühildub kuni 95 mm läbimõõduga objektiividega. Samuti on võimalik eraldi osta adapter suurustele 52mm, 55mm, 58mm, 62mm ja 95mm. Sõltumata sellest, millist objektiivi te praegu omate või võite tulevikus osta, vastab Eiger Matte Box teie vajadustele.

Täiendavad eelised
Valige revolutsiooniline Slim Profile Magnetic süsteem, mis kasutab Freewelli toodet. Sellega jääb teie Matte Boxi suurus muutumatuks isegi mitme filtri kasutamisel. See tagab maksimaalse mugavuse ilma täiendava mahuta. Lisaks on lisaseadmes pesa gradientfiltri jaoks, mis avab loominguliste võimaluste maailma ja võimaldab teil kasutada samaaegselt VND- ja Gradientfiltreid. Jätke piirangutega hüvasti ja nautige täielikku vabadust oma kunstilise nägemuse väljendamisel.

Sisaldab:

  • Matt kast
  • Adapteri kork
  • Adapterirõngas (67mm, 72mm, 77mm, 82mm)

  • Tootja
    • Freewell
  • Mudel
    • FW-EGMB
  • Matt kasti mõõdud
    • 172 x 154 x 52.7 mm
  • Matt kasti kaal 
    • Flag - 47 g / Hood - 48 g / Base - 184 g
  • Adapteri korgi kaal
    • 60 g
  • Adapteri rõnga kaal
    • 67 mm: 29 g / 72 mm: 25 g / 77 mm: 21 g / 82 mm: 16 g

Üldine tooteinfo: Freewell FW-EGMB

Kauba ID: 9520456
Kategooria: Fotoaparaatide lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,15 x 0,03 x 0,05 m, 0,4 kg
Kaubamärk: Freewell
Tüüp: Objektiivi adapter
Vaade: Freewell, objektiivi adapter fotoaparaatide lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Freewell tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Freewell FW-EGMB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki