Adapter Sunnylife Multi-use Adapter

Täpsustused:
Tüüp: Adapter
Kauba ID: 9585656
1265
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sunnylife Multi-use Adapter

Mitmeotstarbeline Sunnylife adapter OSMO Pocket 3 jaoks


Sunnylife'i multifunktsionaalne adapter OSMO Pocket 3 jaoks annab teile vabaduse valida erinevate kinnitusvõimaluste vahel. Ükskõik, kas olete ekstreemspordi entusiast või soovite lihtsalt olulisi hetki jäädvustada, see adapter aitab teil saavutada parimaid tulemusi. Sellega on teie salvestused veelgi põnevamad ja professionaalsemad.

Mitmekülgsus ja kasutajasõbralikkus


See ainulaadne adapter pole lihtsalt tavaline tööriist. See pakub kahte erinevat kinnitusvõimalust, mida saate vabalt valida ja mille vahel vahetada. Alumine adapter on kokkupandav kahe hambaga adapter, mis võimaldab paigaldada erinevatele pindadele. Samal ajal töötab ülemine adapter suurepäraselt erinevate tarvikutega, andes teile vabaduse seda kasutada vastavalt oma soovile!

Laiendage oma paigaldusvõimalusi


See 1/4-tollise keermega adapter võimaldab hõlpsasti ühendada erinevate tarvikutega, nagu statiiv või selfie-pulk. See tähendab, et saate kohandada kinnitust vastavalt oma vajadustele, olenemata sellest, kas soovite stabiilseid võtteid statiivilt või peate laiendama kaamera ulatust. Lisaks töötab adapter sujuvalt koos tarvikutega, nagu autokinnitus või jalgrattakinnitus. Olenemata sellest, kas olete rattaspordi entusiast, autojuht või vajate lihtsalt stabiilset kinnitust, see adapter vastab teie ootustele.

Mugav lahendus


Kui kasutate adapterit koos Sunnylife'i universaalse magnetilise paigaldusadapteriga (müüakse eraldi), saate oma OSMO Pocket 3 jaoks mugava magnetkinnituse. See on ideaalne lahendus, kui soovite tagada, et kaamera on kindlalt kinnitatud ja hõlpsasti juurdepääsetav kiireks kasutamiseks.

TootjaSunnylife
MudelOP3-AD748
ÜhilduvusOSMO Pocket 3
Materjal Plastik
Mõõdud 50 × 80 × 43 mm

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Sunnylife Multi-use Adapter

Kauba ID: 9585656
Kategooria: Fotoaparaatide lisatarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,08 x 0,03 x 0,04 m, 0,4 kg
Kaubamärk: SUNNYLIFE
Tüüp: Adapter
Vaade: SUNNYLIFE, adapter fotoaparaatide lisatarvikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik SunnyLife tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sunnylife Multi-use Adapter
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki