Adapter Vention FAAW0-EU

Täpsustused:
Ühenduvus: USB-A
Kauba ID: 9483566

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Vention FAAW0-EU

Kas soovite oma seadmeid kiiresti ja ohutult laadida? Ventioni võrgulaadijaga on see võimalik! Varustatud ühe 12 W USB-A pordiga, on teie seadmed mõne hetkega taas kasutamiseks valmis! Veelgi enam, see on varustatud paljude turvafunktsioonidega, nii et teile on tagatud ohutu kasutamine.

Kiire laadimine

Kas olete väsinud ootamast pikka aega, kuni teie seadmed täisvõimsuse taastavad? Ventioniga see probleem kaob! See toetab Apple'i 5V/2.4A protokolli, mis tähendab, et teie iPhone XS Max saab täisvõimsuse taastada vaid umbes 2 tunniga! Veelgi enam, selle laadija väljundvõimsus on 12 vatti, nii et saate nautida kiiret ja ohutut laadimist.

Mugav kasutada

Võrgulaadija pole mitte ainult funktsionaalne vidin, vaid ka kasutusmugavus. See näitab suurepärast ühilduvust erinevate telefonide ja mobiiltelefonide tootjatega. See töötab suurepäraselt selliste makrodega nagu Apple, Huawei, Xiaomi, OPPO või VIVO, kuid mitte ainult! Veelgi enam, see paistab silma oma väiksuse poolest, mistõttu on seda lihtne selja- või käekotti pakkida ja alati kaasas kanda!

Garanteeritud ohutus

Vention garanteerib ohutu kasutamise. Laadija on varustatud mitmete turvafunktsioonidega, sealhulgas kaitse ülelaadimise, ülelõikamise, lühise ja ülevoolu eest ning see pole veel kõik! Samuti on see valmistatud kuuma- ja tulekindlast materjalist, mis suurendab ohutu kasutamise garantiid. Veelgi enam, see paistab silma ka suurepärase temperatuurikontrolli poolest, nii et võite sellega ühendatud seadmete osas olla kindel.

Tootja

Vention

Mudel

FAAW0-EU

Värv

Valge

Liides

USB-A

Väljundvool

5V=2,4A

Liides

Apple 2.4A/BC1.2

Materjal

PC

Mõõtmed

51,1 × 43,4 × 25,7 mm

Adapter

Mobiiltelefoni omamine tähendab, et saate loobuda paljudest tarvikutest, mis ei ole kasutamiseks vajalikud. Aga ilma adapterita ei saa te teha sammugi. See lisaseade võimaldab teil kodus või reisil kiiresti ja lihtsalt laadida üht või isegi mitut mobiilseadet. Spetsiaalsed reisiadapterid, mis on mõeldud reisimiseks, tagavad võimsa ja turvalise laadimise ning sobivad paljude erinevate seadmetega, mitte ainult mobiiltelefonidega. Seetõttu võivad erinevate tootjate adapterid olla väga mitmekülgsed, näiteks saab nendega koheselt laadida Androidi ja muid operatsioonisüsteemi toetavaid seadmeid, alates juhtmevabadest kõrvaklappidest kuni sülearvutiteni. Meie sortimendist leiate järgmiste kaubamärkide kõige populaarsemad ja maailmas kasutatud adapterid: „Samsung“, „Apple“, „Xiaomi“, „Huawei“ jne.

Üldine tooteinfo: Vention FAAW0-EU

Kauba ID: 9483566
Kategooria: Laadijad mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Vention
Tüüp: Adapter
Vaade: Vention, adapter laadijad mobiiltelefonidele
Juhtme pikkus: -
Ühenduvus: USB-A
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Vention tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Vention FAAW0-EU
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki