Adapter Wozinsky WGCSB

Täpsustused:
Ühenduvus: USB-A, USB-C
Võimsus: 240 W
Kaabel: Jah
Kauba ID: 9764487
7790
Lisa korvi
814 / kuus
Sinu linn

Smartpost pakiautomaat

2. juulist

259

Postkontor

3. juulist

199

Omniva pakiautomaat

3. juulist

219

DPD pakiautomaat

3. juulist

249

Kuller

3. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

2. juulist

259

Postkontor

3. juulist

199

Omniva pakiautomaat

3. juulist

219

DPD pakiautomaat

3. juulist

249

Kuller

3. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Wozinsky WGCSB

Wozinsky WGCSB 240W GaN seinalaadija USB-A / 3 x USB-C - must Wozinsky WGCSB seinalaadija on teie jaoks asendamatu vidin, kui otsite tõhusat ja ohutut viisi paljude seadmete samaaegseks laadimiseks. Tänu GaN-tehnoloogiale tagab see maksimaalse jõudluse väiksemas suuruses ja madalamal temperatuuril, mis suurendab selle tõhusust ja vastupidavust. Võimalus laadida korraga kuni nelja seadet muudab selle ideaalseks lahenduseks inimestele, kellel on mitu mobiilseadet. Ohutus on siin esmatähtis: laadija on varustatud erinevate turvafunktsioonidega, mis kaitsevad nii seadet kui ka kasutajat. Wozinsky WGCSB seinalaadija peamised eelised: Võimaldab nelja seadme samaaegset laadimist. Laadijal on neli laadimisporti: üks USB-A ja kolm USB-C. Võimaldab kiiret laadimist ilma seadet kahjustamata. See on varustatud kuni 240 W võimsusega. See suurendab energia tootmise efektiivsust väiksemate mõõtmete ja temperatuuriga. See kasutab täiustatud GaN-tehnoloogiat. Kaitseb ülepinge, ülekuumenemise ja ülelaadimise eest. See pakub palju turvafunktsioone. Minimeerib seadme suurust täiustatud tehnoloogia abil. Sellel on kompaktne disain. Tehnilised andmed: Kaubamärk: Wozinsky Mudel: WGCSB Energiatarve: 100-240V 50-60Hz 3A Laadija väljund: USB-C 1: 3,3V-21V/5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V /5A, 28V/5A (max 140W) USB-C 2 / USB-C 3: 3,3V-21V / 5A, 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 3A, 15V / 3A, 20V / 5A (max. 100W) USB-A: 4,5V/5A, 5V/4,5A, 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/2A, 20V /1,5A (maksimaalselt 30W) Materjal: plastik, must värv, neli laadimisporti Wozinsky WGCSB seinalaadija töötab hästi paljude seadmetega kodudes ja kontorites. Neli porti (1x USB-A ja 3x USB-C) võimaldavad nutitelefonide, tahvelarvutite ja muude elektroonikaseadmete samaaegset laadimist, muutes selle mugavaks ja tõhusaks lahenduseks. See vähendab ka mitme laadija segadust. Võimsus kuni 240W Tänu 240W võimsusele suudab Wozinsky WGCSB laadija seadme lühikese ajaga täis laadida. Kiirlaadimine ei mõjuta negatiivselt aku kasutusaega, kuna kaasaegne tehnoloogia tagab sobiva jõudluse reguleerimise. Väiksemad, suurema efektiivsusega GaN-tehnoloogia võimaldab toota väiksemaid, kuid tõhusamaid laadijaid. Wozinsky WGCSB seinalaadija on palju väiksem kui traditsioonilised võrreldava jõudlusega laadijad, mistõttu on seda lihtne hoida ja transportida. Tänu väiksemale soojuse emissioonile on kasutamine vastupidavam ja turvalisem. Ohutus teie ja teie seadmete jaoks Kaitsmine ülepinge, ülekuumenemise ja ülelaadimise eest on mis tahes laadija ohutu kasutamise võti. Wozinsky WGCSB seinalaadijal on sisseehitatud intelligentne jälgimissüsteem, mis tagab pideva kontrolli laadimisprotsessi üle ja reageerib mis tahes kõrvalekaldele. Kompaktne disain Tänu GaN-tehnoloogia kasutamisele ei hõlbusta laadija väiksem suurus mitte ainult ladustamist ja transportimist, vaid sobib ideaalselt ka kaasaegsesse interjööri. Wozinsky laadija ei võta teie laual palju ruumi.

Adapter

Mobiiltelefoni omamine tähendab, et saate loobuda paljudest tarvikutest, mis ei ole kasutamiseks vajalikud. Aga ilma adapterita ei saa te teha sammugi. See lisaseade võimaldab teil kodus või reisil kiiresti ja lihtsalt laadida üht või isegi mitut mobiilseadet. Spetsiaalsed reisiadapterid, mis on mõeldud reisimiseks, tagavad võimsa ja turvalise laadimise ning sobivad paljude erinevate seadmetega, mitte ainult mobiiltelefonidega. Seetõttu võivad erinevate tootjate adapterid olla väga mitmekülgsed, näiteks saab nendega koheselt laadida Androidi ja muid operatsioonisüsteemi toetavaid seadmeid, alates juhtmevabadest kõrvaklappidest kuni sülearvutiteni. Meie sortimendist leiate järgmiste kaubamärkide kõige populaarsemad ja maailmas kasutatud adapterid: „Samsung“, „Apple“, „Xiaomi“, „Huawei“ jne.

Üldine tooteinfo: Wozinsky WGCSB

Kauba ID: 9764487
Kategooria: Laadijad mobiiltelefonidele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Wozinsky
Tüüp: Adapter
Vaade: Wozinsky, adapter laadijad mobiiltelefonidele
Värv: Must värv
Ühenduvus: USB-A, USB-C
Võimsus: 240 W
Kaabel: Jah
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Wozinsky tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Wozinsky WGCSB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki